Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και ενα μεγαλο αντιο.....

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Stratos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Stratos » Thu Aug 03, 2006 10:59 am

Ολα φτιαχνοντε παιδια, ευκαιρια και γαι φρεσκαρισμα στο τουτου.

Ιασονα εισαι απο Νεο Ηρακλειο??

hear...see...feel...touch......the sound!!!

Maria Puntova
Schumacher
Schumacher

Post by Maria Puntova » Thu Aug 03, 2006 11:06 am

καλά είσαι καλά??? επειδή θα πας το άμαξο για λίγο στο νοσοκομείο, μας λές αντία και τέτοια?

ααααααα....δεν μας τα λες καλά Puntoclubiti...για συγκεντρώσου!

Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα ...είμαι ελεύθερη
PDT_045

Theopoulos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Theopoulos » Thu Aug 03, 2006 12:02 pm

Φιλε αμα δεν εχεις παθει τιποτα ουτε καν να το συζητας, φυσικα ειναι να στεναχωριεσαι και το καταλαβαινω απολυτα, τουλαχιστον τωρα θα ξερεις οτι χρειαζεται λιγο περισσοτερη προσοχη, πουλα οτι μπορεσεις σε ανταλακτικο κι εμεις θα σε δεχτουμε στη παρεα μας εστω και με Kia Picanto που ειναι φτηνουλι.

Nisok
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nisok » Thu Aug 03, 2006 10:44 pm

Πώς έγινε το σκηνικό?
Image

George HGT
Schumacher
Schumacher

Post by George HGT » Fri Aug 04, 2006 4:08 am

Διονυση ηδη στα ειπαν ολοι παραπανω!

Ολα φτιαχνοντε!!!
Εμαθα απο τον Βασιλη οτι εισαι καλα και αυτο ειναι το πιο σημαντικο!

Το κλαμπ ειναι εδω για τα ατομα κυριως!!!
Οκ???

Περιμενουμε νεα σου για την κατασταση και να εισαι σιγουρος οτι οποιος μπορει θα σε βοηθησει!!!
:twisted: BLACK HGT :twisted:

ImageImage
Ενα ακομα ΤΕΡΑΣ......

Stefanakis Tuning... :sad:
:lol:

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Aug 05, 2006 5:26 pm

Το πιο σημαντικότερο απ ολα ειναι ότι εισαι καλά και δεν έχεις πάθει τίποτα.Πραγματικά ξέρω πώς νιώθεις αλλά δεν είναι και λόγος να λές ''αντίο''.Οι λαμαρίνες φτιάχνονται οι άνθρωποι όχι,και συ ευτυχως είσαι μια χαρά.

ypsilon
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ypsilon » Sat Aug 05, 2006 6:40 pm

Αν κάνουμε εδώ μέσα ένα γκάλοπ για το ποιοι από μας έχουν τρακάρει κατά καιρούς, θα δεις πως το συντριπτικό ποσοστό είχε τη στιγμή του και πολλοί μάλιστα παραπάνω από μία! Εγώ έχω καταστρέψει μια SRX400 (σπάζοντας ταυτόχρονα και 3 μετακάρπια, τα δύο συντριπτικά...) και ένα...(μην γελάς...) Zastava (ήταν ΠΟΛΥ γρήγορο το καημένο!). Και τα δύο ατυχήματα ήταν πάνω σε στιγμές χαλάρωσης, δυστυχώς με τη μηχανή ήταν και τα χιλιόμετρα πολλά και την πλήρωσε το χέρι, ενώ με το τουτού πάνω σε γλίτσα σε στροφή πέτυχα τον απέναντι σε ένα δρόμο που σπάνια διασταυρώνεσαι με άλλον! Η κακιά στιγμή θα μας πετύχει όλους!
Αν δεν πάθουμε τίποτε, είμαστε ήδη πάρα πολύ τυχεροί! Γιατί και τα χειρότερα έχουμε γλιτώσει και η εμπειρία θα μας προστατέψει από μια πιο δύσκολη στιγμή αργότερα!
Τώρα το μόνο που σκέφτεσαι είναι το τρακαρισμένο σου Punto. Μπορεί να έχασες (προσωρινά...) το καμάρι σου και κομμάτι από την περηφάνεια σου, αλλά σου έμεινε για πάντα η σοφία για να τη βγάλεις καθαρή στην επόμενη στραβή στους δρόμους μας. Κι αυτό μια μέρα θα σου σώσει την ζωή.
Ο Jeremy Clarkson στο TopGear, έχει γράψει πως το πρώτο του και τελευταίο του ατύχημα το είχε λίγες μέρες από τη μέρα που πήρε το δίπλωμά του! Εκτοτε δεν έχει εμπλακεί σε κανένα! Και ο τύπος βγάζει το ψωμί του οδηγώντας αυτοκίνητα έτσι;
(Παρεπιπτόντως -και εντελώς άσχετο, αλλά τωρα μού ήρθε, τη τρελή απογοήτευση το ελληνικό TopGear; Κότες! Μόνο στην Ελλάδα τα Hyundai και τα KIA βγήκαν καλό value for money! Γ@μώ το 10% της αγοράς του Δάβαρη γ@μώωω--ωωω--ωωωω , αυτό ήταν από την Τζούλια Αλεξανδράτου...).
Ecco, il mio Elefantino Rosso...Nero!

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon Aug 07, 2006 10:12 am

iceman_n
να ευχεσαι που δεν επαθες εσυ κατι προτον απο ολα και να αναψεις και ενα κερακι σε καμια εκκλησια που δεν χτυπησες εσυ η κανεις αλλος...
απο εκει και περα τα αμαξια ειναι λαμαρινες , οπως και να το κανουμε,αναλωσιμα, εμεις οχι.

εσυ να εισαι καλα και ολα παλι μπορουνε να γινουνε επισης καλα...
Η υγεια ειναι το υπερτατο καλο σε ενα ανθρωπο ολα τα αλλα δυσκολα η ευκολα γινονται και παλι.
Punto HGT SC Evo

Theopoulos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Theopoulos » Mon Aug 07, 2006 11:53 am

Excuse moi, αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να εμπλεκονται ολοι σε τρακαρισματα. Εγω ειχα 2 ατυχιες με εμενα οδηγο και δεν εφτεγα και στις 2. 1)το πρωτο αυτοκινητο στη βουλιαγμενης (πηχτρα) αναψε φαναρι και αποφασισε ο αλλος αφου το ειδε πρασσινο να ξεκινησει και επεσε πανω μου κι εγ στον μπρος κ.ο.κ. η τρελλη ζημια εγινε επειδη το μπρος ειτο τζιπ με ρεζερβα πισω και μου στραβωσε το καπω 2) στην Ιερα οδο εκει που παρκαρουν καθετα στα σκυλαδικα ξεκιναει μια γκομενα απο καθετη θεση να κανει οπισθεν χωρις να βλεπει πισω και με βρισκει με το ibiza Λιγο πισω στο φτερο εκει που τελειωνει ο προφυλακτηρας.
Εγω αυτα τα 2 εχω στο ενεργητικο μου και ελπιζω να ειναι και τα μοναδικα και να διατηρησω την σωματικ μου ακεραιοτητα.

ypsilon
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ypsilon » Mon Aug 07, 2006 12:34 pm

Υποχρεωτικό δεν είναι, δεν μίλησε κανείς για κάτι τέτοιο. Απλά είναι πιθανό. Εμένα μου έπεσαν δύο φορές μέσα σε μια βδομάδα στον πίσω προφυλακτήρα, στη μία περίπτωση ήμουν σταματημένος! Όταν λοιπόν συμβαίνουν τέτοια ακόμη κι όντας ακίνητος, δεν το θεωρείς πιθανό πως μπορεί να συμβεί κάτι εν κινήσει και μάλιστα με δική μας υπαιτιότητα; Εκτός αν θεωρεί κάποιος από δω μέσα πως είναι τέτοια τεράστια οδηγάρα, που θα αποφύγει πάντα ένα ατύχημα! Να σου πω, στα 18 μου το πίστευα κι εγώ, αλλά από τότε και μ' αυτά που έχω δει, κατάλαβα πως ούτε αλάνθαστος είμαι, ούτε τόσο ικανός! Αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο για σένα, πάω πάσο...
Ecco, il mio Elefantino Rosso...Nero!

error
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by error » Sun Aug 20, 2006 10:06 pm

Τι αντιο ρε φιλε μου....οι ιδεες δεν εχουν αντιο... οσο υπαρχει ψυχη τα υπολοιπα ειναι μπαρμπουτσαλα... δεν ειμαι καποιος που ξερει πολλα...ειμαι ομως καποιος που εφυγε 2 φορες μονος του απο το δρομο...μια φορα θερισα ενα χωραφι για κανα 40μετρα και τη δευτερη εφυγα σε στροφη,και μετωπικη με μπαριερα...ειμαι καλα...δεν εχουν σημασια οι λαμαρινες...η μονη περιουσια μου ειναι η ψυχη μου ...και το μονο πολυτιμο πραγμα ειναι ο λιγοστος χρονος που εχω σε αυτη τη ζωη....οτι προλαβουμε και αγαπησουμε... Υ.Γ. περαστικα δεν εγινε και κατι τρομερο...
PUNTO MK2 1.2 16V 80ps 5D :evil: :evil: :evil: 250.000km+

Theopoulos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Theopoulos » Mon Aug 21, 2006 2:53 am

Mπα, μαλλον παει το αμαξακι του παιδιου, διοτι εκτοτε δεν πατησε ποδι ξανα...

Wolverin
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Wolverin » Mon Aug 21, 2006 2:59 am

Στο χωριο μου λενε αν τρακαρεις δεν εχεις μαθει να οδηγας :D
Για εσενα Theopoule θα το αλλαξουμε λιγο σε "αν σε τρακαρουν δεν εχεις μαθει να οδηγας" :P
χανω πεταλιες

Wolverin
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Wolverin » Mon Aug 21, 2006 3:01 am

Γμτ δεν βρισκω το edit ξεχασα δυο "δεν" μετα τα δυο "αν"
χανω πεταλιες

Theopoulos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Theopoulos » Mon Aug 21, 2006 3:07 am

Βρες πρωτα το Edit και μετα θα σου μαθουμε και τυφλο, στη Didacta λενε 45 Γιαννηδες ενος κοκορου γνωση

Post Reply