Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους και ενα μεγαλο αντιο.....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Maria Puntova
- Schumacher

-
Theopoulos
- Νικολάκης

- George HGT
- Schumacher

- ypsilon
- Νικολάκης

Αν κάνουμε εδώ μέσα ένα γκάλοπ για το ποιοι από μας έχουν τρακάρει κατά καιρούς, θα δεις πως το συντριπτικό ποσοστό είχε τη στιγμή του και πολλοί μάλιστα παραπάνω από μία! Εγώ έχω καταστρέψει μια SRX400 (σπάζοντας ταυτόχρονα και 3 μετακάρπια, τα δύο συντριπτικά...) και ένα...(μην γελάς...) Zastava (ήταν ΠΟΛΥ γρήγορο το καημένο!). Και τα δύο ατυχήματα ήταν πάνω σε στιγμές χαλάρωσης, δυστυχώς με τη μηχανή ήταν και τα χιλιόμετρα πολλά και την πλήρωσε το χέρι, ενώ με το τουτού πάνω σε γλίτσα σε στροφή πέτυχα τον απέναντι σε ένα δρόμο που σπάνια διασταυρώνεσαι με άλλον! Η κακιά στιγμή θα μας πετύχει όλους!
Αν δεν πάθουμε τίποτε, είμαστε ήδη πάρα πολύ τυχεροί! Γιατί και τα χειρότερα έχουμε γλιτώσει και η εμπειρία θα μας προστατέψει από μια πιο δύσκολη στιγμή αργότερα!
Τώρα το μόνο που σκέφτεσαι είναι το τρακαρισμένο σου Punto. Μπορεί να έχασες (προσωρινά...) το καμάρι σου και κομμάτι από την περηφάνεια σου, αλλά σου έμεινε για πάντα η σοφία για να τη βγάλεις καθαρή στην επόμενη στραβή στους δρόμους μας. Κι αυτό μια μέρα θα σου σώσει την ζωή.
Ο Jeremy Clarkson στο TopGear, έχει γράψει πως το πρώτο του και τελευταίο του ατύχημα το είχε λίγες μέρες από τη μέρα που πήρε το δίπλωμά του! Εκτοτε δεν έχει εμπλακεί σε κανένα! Και ο τύπος βγάζει το ψωμί του οδηγώντας αυτοκίνητα έτσι;
(Παρεπιπτόντως -και εντελώς άσχετο, αλλά τωρα μού ήρθε, τη τρελή απογοήτευση το ελληνικό TopGear; Κότες! Μόνο στην Ελλάδα τα Hyundai και τα KIA βγήκαν καλό value for money! Γ@μώ το 10% της αγοράς του Δάβαρη γ@μώωω--ωωω--ωωωω , αυτό ήταν από την Τζούλια Αλεξανδράτου...).
Αν δεν πάθουμε τίποτε, είμαστε ήδη πάρα πολύ τυχεροί! Γιατί και τα χειρότερα έχουμε γλιτώσει και η εμπειρία θα μας προστατέψει από μια πιο δύσκολη στιγμή αργότερα!
Τώρα το μόνο που σκέφτεσαι είναι το τρακαρισμένο σου Punto. Μπορεί να έχασες (προσωρινά...) το καμάρι σου και κομμάτι από την περηφάνεια σου, αλλά σου έμεινε για πάντα η σοφία για να τη βγάλεις καθαρή στην επόμενη στραβή στους δρόμους μας. Κι αυτό μια μέρα θα σου σώσει την ζωή.
Ο Jeremy Clarkson στο TopGear, έχει γράψει πως το πρώτο του και τελευταίο του ατύχημα το είχε λίγες μέρες από τη μέρα που πήρε το δίπλωμά του! Εκτοτε δεν έχει εμπλακεί σε κανένα! Και ο τύπος βγάζει το ψωμί του οδηγώντας αυτοκίνητα έτσι;
(Παρεπιπτόντως -και εντελώς άσχετο, αλλά τωρα μού ήρθε, τη τρελή απογοήτευση το ελληνικό TopGear; Κότες! Μόνο στην Ελλάδα τα Hyundai και τα KIA βγήκαν καλό value for money! Γ@μώ το 10% της αγοράς του Δάβαρη γ@μώωω--ωωω--ωωωω , αυτό ήταν από την Τζούλια Αλεξανδράτου...).
Ecco, il mio Elefantino Rosso...Nero!
- skinboy
- Schumacher

iceman_n
να ευχεσαι που δεν επαθες εσυ κατι προτον απο ολα και να αναψεις και ενα κερακι σε καμια εκκλησια που δεν χτυπησες εσυ η κανεις αλλος...
απο εκει και περα τα αμαξια ειναι λαμαρινες , οπως και να το κανουμε,αναλωσιμα, εμεις οχι.
εσυ να εισαι καλα και ολα παλι μπορουνε να γινουνε επισης καλα...
Η υγεια ειναι το υπερτατο καλο σε ενα ανθρωπο ολα τα αλλα δυσκολα η ευκολα γινονται και παλι.
να ευχεσαι που δεν επαθες εσυ κατι προτον απο ολα και να αναψεις και ενα κερακι σε καμια εκκλησια που δεν χτυπησες εσυ η κανεις αλλος...
απο εκει και περα τα αμαξια ειναι λαμαρινες , οπως και να το κανουμε,αναλωσιμα, εμεις οχι.
εσυ να εισαι καλα και ολα παλι μπορουνε να γινουνε επισης καλα...
Η υγεια ειναι το υπερτατο καλο σε ενα ανθρωπο ολα τα αλλα δυσκολα η ευκολα γινονται και παλι.
Punto HGT SC Evo
-
Theopoulos
- Νικολάκης

Excuse moi, αλλα δε νομιζω οτι πρεπει να εμπλεκονται ολοι σε τρακαρισματα. Εγω ειχα 2 ατυχιες με εμενα οδηγο και δεν εφτεγα και στις 2. 1)το πρωτο αυτοκινητο στη βουλιαγμενης (πηχτρα) αναψε φαναρι και αποφασισε ο αλλος αφου το ειδε πρασσινο να ξεκινησει και επεσε πανω μου κι εγ στον μπρος κ.ο.κ. η τρελλη ζημια εγινε επειδη το μπρος ειτο τζιπ με ρεζερβα πισω και μου στραβωσε το καπω 2) στην Ιερα οδο εκει που παρκαρουν καθετα στα σκυλαδικα ξεκιναει μια γκομενα απο καθετη θεση να κανει οπισθεν χωρις να βλεπει πισω και με βρισκει με το ibiza Λιγο πισω στο φτερο εκει που τελειωνει ο προφυλακτηρας.
Εγω αυτα τα 2 εχω στο ενεργητικο μου και ελπιζω να ειναι και τα μοναδικα και να διατηρησω την σωματικ μου ακεραιοτητα.
Εγω αυτα τα 2 εχω στο ενεργητικο μου και ελπιζω να ειναι και τα μοναδικα και να διατηρησω την σωματικ μου ακεραιοτητα.
- ypsilon
- Νικολάκης

Υποχρεωτικό δεν είναι, δεν μίλησε κανείς για κάτι τέτοιο. Απλά είναι πιθανό. Εμένα μου έπεσαν δύο φορές μέσα σε μια βδομάδα στον πίσω προφυλακτήρα, στη μία περίπτωση ήμουν σταματημένος! Όταν λοιπόν συμβαίνουν τέτοια ακόμη κι όντας ακίνητος, δεν το θεωρείς πιθανό πως μπορεί να συμβεί κάτι εν κινήσει και μάλιστα με δική μας υπαιτιότητα; Εκτός αν θεωρεί κάποιος από δω μέσα πως είναι τέτοια τεράστια οδηγάρα, που θα αποφύγει πάντα ένα ατύχημα! Να σου πω, στα 18 μου το πίστευα κι εγώ, αλλά από τότε και μ' αυτά που έχω δει, κατάλαβα πως ούτε αλάνθαστος είμαι, ούτε τόσο ικανός! Αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο για σένα, πάω πάσο...
Ecco, il mio Elefantino Rosso...Nero!
- error
- Εμαθα να ξεκινάω.

Τι αντιο ρε φιλε μου....οι ιδεες δεν εχουν αντιο... οσο υπαρχει ψυχη τα υπολοιπα ειναι μπαρμπουτσαλα... δεν ειμαι καποιος που ξερει πολλα...ειμαι ομως καποιος που εφυγε 2 φορες μονος του απο το δρομο...μια φορα θερισα ενα χωραφι για κανα 40μετρα και τη δευτερη εφυγα σε στροφη,και μετωπικη με μπαριερα...ειμαι καλα...δεν εχουν σημασια οι λαμαρινες...η μονη περιουσια μου ειναι η ψυχη μου ...και το μονο πολυτιμο πραγμα ειναι ο λιγοστος χρονος που εχω σε αυτη τη ζωη....οτι προλαβουμε και αγαπησουμε... Υ.Γ. περαστικα δεν εγινε και κατι τρομερο...
PUNTO MK2 1.2 16V 80ps 5D
250.000km+
-
Theopoulos
- Νικολάκης

-
Theopoulos
- Νικολάκης