kapo BADBOY?????
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- manthosgt
- Εμαθα να ξεκινάω.

παιδια ψηνομουν και ψηνομαι κι εγω για καπο " κακο αγορι " ( ρεε τι μεταφραση ειναι αυτη .... ) οποιος εχει μαστορια και τιμες μαζι ας τις δημοσιευει !!!!! επισης πιθστευω ουι η λαμαρινα λεει πιο πολυ σε σχεση με τον πολυεστερα μια και ο δευτερος σπαει σχετικα ευκολα ... σωστα ?? για πειτε αποψεις ...
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

-
Dimitris F
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Gallatin
- Moderator

φιλε εξαρταται δεν νομιζω ενας που εχει GT εστο και 1ου σταδιου να εχει προβλημα με τα 5-10 κιλα παραπανω 
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
-
sovrano
- Νικολάκης

me lamarina pantos kanei poly kali douleia o Armoutakis sto peristeri (www.armoutakis.gr)
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

- projexGT
- Νικολάκης

bad boy hoods
τα καλυτερα τα φτιαχνει ο αγκοπιαν (xtreme auto styling) στην καλλιθεα στην αχχιλεως τα στοιχεια θα τα βρειτρε σε καποιο περιοδικο μαλλον περιπου 300 ευρωπουλα.αξιζει να τα δειτε
Βελτιωνω το Punto (ξανα)
- Yelfig
- Εμαθα να ξεκινάω.

vs
Εγώ πάντως το πηγα στον Τσιμπανογιαννη στο Βόλο την Τρίτη το πρωί και το πήρα Τετάρτη απόγευμα....συζητήσαμε πολύ ώρα για το πώς θα το κάνει...μου έκανε δικές του προτάσεις....τι να πώ..λες και το πήγα σε κανέναν θείο μου.
Η δουλειά είναι πολύ καλή. Ξεκινάει απο τη συνέχεια της λαμαρίνας του φτερού, πάει ευθεία προς το μέσα μέρος των φώτων...και λίγο πριν το τέλος κάνει μια γωνια. Θα στείλω photo σύντομα.
Από λεφτα;;;;
Το badboy, μου έβγαλε το σήμα, έβγαλε κατι αυτοκόλλητα αεραγωγούς από το καπώ, το έβαψε μέσα-έξω, γυαλισε την αεροτομή και μου γύρισε ελάχιστα τα χειλάκια απο τα φτερα αν και δεν του το είπα.......200Ε
Τι 400Ε ρε παιδιά..αυτό είναι κλέψιμο!!
Μαζέyω λεφτα και θα το πάω πάλι για φούσκωμα φτερών αλά Impreza!
Σε όποιον μένει κοντά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
Η δουλειά είναι πολύ καλή. Ξεκινάει απο τη συνέχεια της λαμαρίνας του φτερού, πάει ευθεία προς το μέσα μέρος των φώτων...και λίγο πριν το τέλος κάνει μια γωνια. Θα στείλω photo σύντομα.
Από λεφτα;;;;
Το badboy, μου έβγαλε το σήμα, έβγαλε κατι αυτοκόλλητα αεραγωγούς από το καπώ, το έβαψε μέσα-έξω, γυαλισε την αεροτομή και μου γύρισε ελάχιστα τα χειλάκια απο τα φτερα αν και δεν του το είπα.......200Ε
Τι 400Ε ρε παιδιά..αυτό είναι κλέψιμο!!
Μαζέyω λεφτα και θα το πάω πάλι για φούσκωμα φτερών αλά Impreza!
Σε όποιον μένει κοντά τον συνιστώ ανεπιφύλακτα
- sakis kartas
- Νικολάκης

- sakis kartas
- Νικολάκης

- skinboy
- Schumacher