CLUB
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- George HGT
- Schumacher

- crazyforpunto
- Έβγαλα το Ν

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

για το πότε μιλάς???,και που?? για να καταλάβω και γώ.διότι και σένα έχουμε να σε δούμε απο τότε........Το τι κάνει το οποιοδήποτε άλλο club εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε και το έδειξα άλλωστε με πράξεις και όχι με λόγια και αερολογίες.Γενικά δεν άλλαζα τα club και της παρέες σαν τα πουκάμισα ή για το που φυσάει ο άνεμος...crazyforpunto wrote:πιστευω πως εδω δεν ειμαστε για να κοροιδευουμε αλλος η να <<θαβουμε αλλους>> το τι κανουν αλλα club δεν μας ενδοιαφερει...σωστα????βεβαια τον αντωνη δεν τον εχω ξαναδει απο τοτε εδω....γιατι φιλε μου αντωνη????
- crazyforpunto
- Έβγαλα το Ν

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

η ειρωνεία είναι τελείως διαφορετική έννοια απο το να λέει κάποιος την πραγματικότητα,με κριτήρια και αποδείξης.Ειρωνικός όχι καυστικός ναι μπορώ να πω.Άλλωστε εγώ δεν έκανα κάποια ερώτηση κάνοντας post στο nickname του πιστεύω.Τα μηνύματα τα διάβασα καλά και βγαλα συμπέρασμα.crazyforpunto wrote:νομιζω οτι εισαι πολυ ειρωνικος....
το μελος antonio_ch νομιζω οτι κανει ακριβως αυτο που ειπα....διαβασε τα μηνυματα του και πες μου....
- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

- crazyforpunto
- Έβγαλα το Ν

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

- crazyforpunto
- Έβγαλα το Ν

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

το τι λες στο να μην ασχολούμαστε με το τί κάνουν τα άλλα club,έχεις δίκιο και όχι άδικο.Άλλωστε εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με άλλο club και είμαι όπου πάει ο άνεμος και είναι ευνοικός για τα ``πανιά``μου....Στα λόγια όλα εύκολα είναι,οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε,και οι καταστάσειςcrazyforpunto wrote:τι συμπερασμα εβγαλες????ειχα αδικο???
- crazyforpunto
- Έβγαλα το Ν

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

φιλε απο κοντα γιατι ο γραπτος λογος ειναι αμεσα παρεξηγησιμος και θα γινει της κακομοιρας αν λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του! αλλωστε δε μας αφορα τι γινετε στα αλλα club οποιος θελει μπορει να τα επισκεφτει να μαθει, εχουμε πει πολλες φορες περι παρεξηγησεων προσωπων και το θεμα τελειωνει εδω μεσα στο site, εσυ που ξερεις τι εγινε και διαλεξες ποιον θα ακολουθησεις γιατι τρωγεσε?
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Ησουν στο δικό μας club,και λεγες τα καλύτερα και κολλητός με όλους και διάφορα,και μετά απο το olympico.....,εξαφανίστηκες και πήγες στο άλλο club ή κάνω λάθος???,και μιά μέρα μετά απο τόσο καιρό εμφανίζεσαι και βλέπεις post με topic CLUB,και νά σου πάλι μπήκες στο αγαπημένο σου θέμα ναι η όχι???crazyforpunto wrote:τι εννοεις????μιλα ποιο συγκεκριμεναεγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με άλλο club και είμαι όπου πάει ο άνεμος και είναι ευνοικός για τα ``πανιά``μου
- crazyforpunto
- Έβγαλα το Ν

- Gallatin
- Moderator

το ya-BAN-aki το ξερετε?
ευκολα δροσιζεται οποιος καιγεται και απο το πουθενα αρχιζει να ζεστενει το φορουμ.
ευκολα δροσιζεται οποιος καιγεται και απο το πουθενα αρχιζει να ζεστενει το φορουμ.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off