CLUB

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

George HGT
Schumacher
Schumacher

Post by George HGT » Mon Jul 10, 2006 6:21 pm

Η συναντηση καταλαβες που γινετε?

:twisted: BLACK HGT :twisted:

ImageImage
Ενα ακομα ΤΕΡΑΣ......

Stefanakis Tuning... :sad:
:lol:

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Sat Jul 15, 2006 11:46 am

πιστευω πως εδω δεν ειμαστε για να κοροιδευουμε αλλος η να <<θαβουμε αλλους>> το τι κανουν αλλα club δεν μας ενδοιαφερει...σωστα????βεβαια τον αντωνη δεν τον εχω ξαναδει απο τοτε εδω....γιατι φιλε μου αντωνη????

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Jul 15, 2006 11:55 am

crazyforpunto wrote:πιστευω πως εδω δεν ειμαστε για να κοροιδευουμε αλλος η να <<θαβουμε αλλους>> το τι κανουν αλλα club δεν μας ενδοιαφερει...σωστα????βεβαια τον αντωνη δεν τον εχω ξαναδει απο τοτε εδω....γιατι φιλε μου αντωνη????
για το πότε μιλάς???,και που?? για να καταλάβω και γώ.διότι και σένα έχουμε να σε δούμε απο τότε........Το τι κάνει το οποιοδήποτε άλλο club εμένα ποτέ δεν με ενδιέφερε και το έδειξα άλλωστε με πράξεις και όχι με λόγια και αερολογίες.Γενικά δεν άλλαζα τα club και της παρέες σαν τα πουκάμισα ή για το που φυσάει ο άνεμος...

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Sat Jul 15, 2006 12:01 pm

νομιζω οτι εισαι πολυ ειρωνικος....
το μελος antonio_ch νομιζω οτι κανει ακριβως αυτο που ειπα....διαβασε τα μηνυματα του και πες μου....

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Jul 15, 2006 12:08 pm

crazyforpunto wrote:νομιζω οτι εισαι πολυ ειρωνικος....
το μελος antonio_ch νομιζω οτι κανει ακριβως αυτο που ειπα....διαβασε τα μηνυματα του και πες μου....
η ειρωνεία είναι τελείως διαφορετική έννοια απο το να λέει κάποιος την πραγματικότητα,με κριτήρια και αποδείξης.Ειρωνικός όχι καυστικός ναι μπορώ να πω.Άλλωστε εγώ δεν έκανα κάποια ερώτηση κάνοντας post στο nickname του πιστεύω.Τα μηνύματα τα διάβασα καλά και βγαλα συμπέρασμα.

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Sat Jul 15, 2006 12:09 pm

τελος παντων οποιος θελει να μαθει τι εχει γινει μπορει να ερθει σε μια συναντηση να με βρει και θα του εξηγησω εγω! Αχιλλεας.

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Sat Jul 15, 2006 12:11 pm

τι συμπερασμα εβγαλες????ειχα αδικο???

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Sat Jul 15, 2006 12:16 pm

ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη και αποψη περι του θεματος μπορει να μπει οποιος θελει και να γραψει τη μ@λ@κια του περι του θεματος, γι αυτο οποιος εχει αποριες να ερθει σε μια συναντηση να του τις λυσουμε!

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Sat Jul 15, 2006 12:20 pm

σε συναντηση????γιατι εδω δεν γινετε να τα ακουνε ολοι???απλα πιστευω οτι ο antonio_ch δεν ηταν σωστοσ με το θεμα που ανοιξε...ακομα πιστευω οτι οι διαχιριστες θα επρεπε να μην γινοντε τοσο εριστικοι....

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Jul 15, 2006 12:22 pm

crazyforpunto wrote:τι συμπερασμα εβγαλες????ειχα αδικο???
το τι λες στο να μην ασχολούμαστε με το τί κάνουν τα άλλα club,έχεις δίκιο και όχι άδικο.Άλλωστε εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με άλλο club και είμαι όπου πάει ο άνεμος και είναι ευνοικός για τα ``πανιά``μου....Στα λόγια όλα εύκολα είναι,οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε,και οι καταστάσεις

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Sat Jul 15, 2006 12:23 pm

εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με άλλο club και είμαι όπου πάει ο άνεμος και είναι ευνοικός για τα ``πανιά``μου
τι εννοεις????μιλα ποιο συγκεκριμενα

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Sat Jul 15, 2006 12:27 pm

φιλε απο κοντα γιατι ο γραπτος λογος ειναι αμεσα παρεξηγησιμος και θα γινει της κακομοιρας αν λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του! αλλωστε δε μας αφορα τι γινετε στα αλλα club οποιος θελει μπορει να τα επισκεφτει να μαθει, εχουμε πει πολλες φορες περι παρεξηγησεων προσωπων και το θεμα τελειωνει εδω μεσα στο site, εσυ που ξερεις τι εγινε και διαλεξες ποιον θα ακολουθησεις γιατι τρωγεσε?

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Jul 15, 2006 12:30 pm

crazyforpunto wrote:
εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα με άλλο club και είμαι όπου πάει ο άνεμος και είναι ευνοικός για τα ``πανιά``μου
τι εννοεις????μιλα ποιο συγκεκριμενα
Ησουν στο δικό μας club,και λεγες τα καλύτερα και κολλητός με όλους και διάφορα,και μετά απο το olympico.....,εξαφανίστηκες και πήγες στο άλλο club ή κάνω λάθος???,και μιά μέρα μετά απο τόσο καιρό εμφανίζεσαι και βλέπεις post με topic CLUB,και νά σου πάλι μπήκες στο αγαπημένο σου θέμα ναι η όχι???

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Sat Jul 15, 2006 12:33 pm

φιλε χριστο δεν θα ασχοληθω μαζι σου γιατι δεν ξερεις πολλα πραγματα....
αν ηξερες αυτη τη στιγμη δεν θα ησουν τοσο ειρωνικος...(γιατι αμα θελω μπορω να γινω και εγω ειρωνικος)
αχιλλεα ξερεις οτι μαζι σου δεν εχω κατι αλλα δεν μου αρεσουν αυτα που ακουγοντε...

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sat Jul 15, 2006 12:40 pm

το ya-BAN-aki το ξερετε?
ευκολα δροσιζεται οποιος καιγεται και απο το πουθενα αρχιζει να ζεστενει το φορουμ.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Post Reply