Ποια 100αρα???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntogtman
- Schumacher

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
zuratharamon
- Νικολάκης

Από την ίδια έβαλα κι εγώ (την απλή όμως) και στα καπάκια το ίδιο απόγευμα το αμάξι έσβησε 5 φορές στην εθνική....... Πάω συνεργείο, άλλα 2 αμάξια μου λέει ο τυπάς με βενζίνη από αυτό το πρατήριο και το ίδιο πρόβλημα... Φουλαρα το 106 με V-Power Shell και έστρωσε. Δεν ξαναβάζω από Aegean όσο φτηνή κι αν είναι....#KAR wrote:χρησιμοποιω aegean στη λεωφορο αθηνων στ υψος του σαρακακη μιας και ειναι οικονομικη και πολυ καλη.τουλαχιστον εγω δεν εχω προβλημα με το αμαξι.
\\m/ ( _ _ ) \\m/
ΜΟΡΣΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

ΜΟΡΣΙΜΟΝ ΗΜΑΡ

- Z3RatuL
- Νικολάκης

- Achilleas GT
- Τρέχω σε αγώνες.

- GT28R
- Έβγαλα το Ν

Eγω ξεκινησα με ultimate μετα εριχνα την 100speed της ΕΚΟ δηλαδη κ τωρα παλι ΒΡ.Να πω την αληθεια δεν ειχα καταλαβει κ καποια αισθητη διαφορα αλλα η BP θεωρειται ποιο καλης ποιοτητας οποτε επιλεγω αυτη.
Punto gt III
Specs:GT28R,programmed by PLEX-TUNING at 1.3ct,colombo-bariani 272,modified airbox,jr air filter,samco sport,63.5exhaust de-cat,fmic forge,tarox G88,goodrige,greddy boost cauge,greddy ext. temp.,autometer a/f,bleed valve,bilstein-mad 6cm,16"rims
Specs:GT28R,programmed by PLEX-TUNING at 1.3ct,colombo-bariani 272,modified airbox,jr air filter,samco sport,63.5exhaust de-cat,fmic forge,tarox G88,goodrige,greddy boost cauge,greddy ext. temp.,autometer a/f,bleed valve,bilstein-mad 6cm,16"rims
- GT28R
- Έβγαλα το Ν

Α κ κατι που θυμηθηκα κ απευθυνομαι προς οσους εχουν πυρομετρο.Ειναι αληθεια οτι με την BP εχουμε περισσοτερη θερμοκρασια καυσαεριων οπως ειχε γραφτει σε συγκριτικο περιοδικου, σε σχεση με τις υπολοιπες;Το ρωταω αυτο γιατι οσο αποδοτικη κ να ειναι,σιγουρα αυτο ειναι ενα μειον.
Punto gt III
- George HGT
- Schumacher

- _Nikos_
- Schumacher

η μ@λακια ειναι οτι καθε χρονο αλλαζουν καταλογο, οποτε αν εχεις βαλει κατι στο ματι, πρεπει να μαζεψεις τους ποντους σε εναν χρονο.Εχει παρει ποτε κανεις δωρο ή τσαμπα τους μαζευω!!!!!!!
εγω ας πουμε πχ εχασα φετος ενα μοντελακι ferrari.... Και εβαζα ολη την οικογενεια να βαζει shell μπας και τους μαζεψω!
- puntogtman
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

prosfata pswnisa apo to smart club olon sxedon ton timokatalogo, ektos apo ta oikiaka !!!George HGT wrote:V-Power βαζω παντα και σε μερικες περοτωσεις τηνracing!!!!
Εχω κολλησει απο περυσι που διαφημιζαν οτι κανουν πολυ εντατικους ελεγχους στα πρατηρια της!
Επισης παιζει και το θεμα της smart card!
Εχω ηδη αρκετους ποντους!
Εχει παρει ποτε κανεις δωρο ή τσαμπα τους μαζευω!!!!!!!
nai einai ali8eia k ta pragmata kalis poiotitas k oxi moufes !!!
Punto HGT SC Evo