Τοποθετηση Start Engine Button σε MK2
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

nai 8a vreis , apla to 8ema einai oti 8a prepei na pareis kai reledaki kai ola ta sxetika k ena Button pou na sou aresei...
to sygkekrimeno :
Simoni racing ,exei apo 20e ews 40e
kai oloidio exei kai h foliatec (35e)
kai polla alla sto e-bay....
auto einai apo e-bay...
mia mera pou xazeuame me ton flawless to eidame kai to paraggeilame...

to sygkekrimeno :
Simoni racing ,exei apo 20e ews 40e
kai oloidio exei kai h foliatec (35e)
kai polla alla sto e-bay....
auto einai apo e-bay...
mia mera pou xazeuame me ton flawless to eidame kai to paraggeilame...
Punto HGT SC Evo
- skinboy
- Schumacher

- xristos2002
- Εμαθα να ξεκινάω.

- HauntedPunto
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

an se provlimatizei auto , tote vale kai diakopti opws to exoume ekane o flawless sto GT tou ,apaj kai kleiseis to diakopti to koumpi patas den patas den kanei tipota...
To kleidi den ginete na min mpei...
O logos einai to Immobilizer .
An 8es na steileis to Immo tote exw lusi kai gia sena
.
anti gia to kleidi vazeis diakopti.
anoigeis diakopti (einai san na anoijes kleidi erxetai reuma) kai meta mpouton.......
svineis kleinontas diakopti....
PX.
sto Coupe pali gyrnas kleidi kai meta patas koumpi....apla ekei exeis mono koumpi.
An 8es na exeis kai edw mono Koumpi , ginete.
anti na kleipseis tin miza kai na tin pas sto koumpi tote jilwneis to kalodiaki kai to pas sto koumpi, etsi pleon den exeis miza sto kleidi. Paizei kai me allo diakopti na min kanei kai tin kinisi empros KENI pleon....
OLA ta ftiaxnoume !!!!!!!!! EEEEtsi.........

To kleidi den ginete na min mpei...
O logos einai to Immobilizer .
An 8es na steileis to Immo tote exw lusi kai gia sena
anti gia to kleidi vazeis diakopti.
anoigeis diakopti (einai san na anoijes kleidi erxetai reuma) kai meta mpouton.......
svineis kleinontas diakopti....
PX.
sto Coupe pali gyrnas kleidi kai meta patas koumpi....apla ekei exeis mono koumpi.
An 8es na exeis kai edw mono Koumpi , ginete.
anti na kleipseis tin miza kai na tin pas sto koumpi tote jilwneis to kalodiaki kai to pas sto koumpi, etsi pleon den exeis miza sto kleidi. Paizei kai me allo diakopti na min kanei kai tin kinisi empros KENI pleon....
OLA ta ftiaxnoume !!!!!!!!! EEEEtsi.........
Punto HGT SC Evo
- skinboy
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- skinboy
- Schumacher

se ola pou exoune kleidi prepei na valeis kleidi kai meta mpouton.
px sta megane vazeis karta kai meta koumpi , alla se ekeina svinei kai apo to button. Allo pragma pou emena den mou arese.
I8ela auto pou exei kai to Coupe , mono start apo to koumpi (apla den exw jilwsei kai ton palio tropo ekkinisis).
Me tin syndesmologia pou sas edwsa poio panw exete kai tin miza sto kleidi kai sto koumpi. Kai sto Coupe px , ama einai anameno kai patiseis tin miza kaneis m@l@kia , apo oso 8imamai....
px sta megane vazeis karta kai meta koumpi , alla se ekeina svinei kai apo to button. Allo pragma pou emena den mou arese.
I8ela auto pou exei kai to Coupe , mono start apo to koumpi (apla den exw jilwsei kai ton palio tropo ekkinisis).
Me tin syndesmologia pou sas edwsa poio panw exete kai tin miza sto kleidi kai sto koumpi. Kai sto Coupe px , ama einai anameno kai patiseis tin miza kaneis m@l@kia , apo oso 8imamai....
Punto HGT SC Evo
- flawless
- Νικολάκης

Merikes dieukriniseis.
1. Koumpi omorfo DEN tha vrite se magazia me hlektronika. Ego prin apo 4 xronia eixa valei koumpi kai rele sto Seicento kai mou eixan stoixisei ola molis 11€. Alla itan xalia emfanisiaka. Ara e-bay H apo magazi me aftermarket.
2. Gia ta kalodia kai ti diataji tous, mallon DEN diavasate to arxiko post tou Skinboy. Me ena dokimastiko tha vrite to kalodio pou dinei sunaxeia 12V (kai den to xreiazeste), to kalodio pou dinei 12V otan o diakoptis einai anoixtos kai to kalodio pou dinei ekkinisi sti miza.
Ego akoma kai an to ekana se idio amaji me tou Skinboy prin sindeso tha elegxa to kathe kalodio jexorista.
Tora oson afora ti xrisi RELE:
Sto Seicento eixa valei rele alla ekei eixa xrisimopoiisei aplo button pou den jero an tha mporouse na antejei ta 10+ Ampere pou pernane pros ti miza. Ekei to button apla oplize ena 30A rele kai to rele estelne to reuma sti miza.
To koumpi pou valame ston Skinboy kai se mena einai enisximeno, diladi exei epafes pou antexoun 30A stigmiaia H 10A sunexos kai den tha liosoun. Ara i xrisi rele einai ligotero anagkaia. (to risko diko sas vevea). Emeis den valame pantos.
(sorry gia ta greeglish simera)
flawless
1. Koumpi omorfo DEN tha vrite se magazia me hlektronika. Ego prin apo 4 xronia eixa valei koumpi kai rele sto Seicento kai mou eixan stoixisei ola molis 11€. Alla itan xalia emfanisiaka. Ara e-bay H apo magazi me aftermarket.
2. Gia ta kalodia kai ti diataji tous, mallon DEN diavasate to arxiko post tou Skinboy. Me ena dokimastiko tha vrite to kalodio pou dinei sunaxeia 12V (kai den to xreiazeste), to kalodio pou dinei 12V otan o diakoptis einai anoixtos kai to kalodio pou dinei ekkinisi sti miza.
Ego akoma kai an to ekana se idio amaji me tou Skinboy prin sindeso tha elegxa to kathe kalodio jexorista.
Tora oson afora ti xrisi RELE:
Sto Seicento eixa valei rele alla ekei eixa xrisimopoiisei aplo button pou den jero an tha mporouse na antejei ta 10+ Ampere pou pernane pros ti miza. Ekei to button apla oplize ena 30A rele kai to rele estelne to reuma sti miza.
To koumpi pou valame ston Skinboy kai se mena einai enisximeno, diladi exei epafes pou antexoun 30A stigmiaia H 10A sunexos kai den tha liosoun. Ara i xrisi rele einai ligotero anagkaia. (to risko diko sas vevea). Emeis den valame pantos.
(sorry gia ta greeglish simera)
flawless
- skinboy
- Schumacher

8a tous peis Kostaki kai ta xrwmata apo ta kalodia sto GT sou pou exeis klepsei kai poio einai poio ???
Eida oti ypirje aporeia...poio panw gia mk1 !!!
Safos PANTA tsekarete kai ta kalodia ena ena k as einai to idio xrwma...
POTE den kanete tuflosourti tin syndesi....
APLA exete enan odigo pou 99% anaparagete ws exei....

Eida oti ypirje aporeia...poio panw gia mk1 !!!
Safos PANTA tsekarete kai ta kalodia ena ena k as einai to idio xrwma...
POTE den kanete tuflosourti tin syndesi....
APLA exete enan odigo pou 99% anaparagete ws exei....
Punto HGT SC Evo

Made Me Do It