agora ixosistimatos
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
parson
- Νικολάκης

Sorry για το διπλό post αλλά ξέχασα να γράψω κάτι για το Χρήστο
Φίλε μου από τις ερωτήσεις σου καταλαβαίνω ότι είσαι πρωτάρης στο χώρο του Car Audio, μην με παρεξηγήσεις, όλοι έτσι ξεκινήσαμε με ένα απλό σύστημα και έχουμε γίνει άρρωστοι, πάρε και οθόνες, βάλε και πυκνωτές, τι να @@λάσει τώρα η μπαταρία η 80-αρα, βάλε μια Exide κλπ, κλπ, και φτάνεις χωρίς να το καταλάβεις τα 3000-4000 ευρώπουλα.....
Πως το λέει το σλόγκαν η ΤΙΜ? Δεν υπάρχουν όρια......
Ρίξε μια ματιά εδώ www.bcae1.com
Φίλε μου από τις ερωτήσεις σου καταλαβαίνω ότι είσαι πρωτάρης στο χώρο του Car Audio, μην με παρεξηγήσεις, όλοι έτσι ξεκινήσαμε με ένα απλό σύστημα και έχουμε γίνει άρρωστοι, πάρε και οθόνες, βάλε και πυκνωτές, τι να @@λάσει τώρα η μπαταρία η 80-αρα, βάλε μια Exide κλπ, κλπ, και φτάνεις χωρίς να το καταλάβεις τα 3000-4000 ευρώπουλα.....
Πως το λέει το σλόγκαν η ΤΙΜ? Δεν υπάρχουν όρια......
Ρίξε μια ματιά εδώ www.bcae1.com
FORMER GT OWNER
I DO NOT FORGET MY FIRST LOVE
-
parson
- Νικολάκης

Να αγιάσει το στόμα σου Chameleon και εγώ μάλλον από δικό σου post το έμαθα το site.
Πολύύύ μελέτη φίλε μου.
Christo είναι κανόνας των φόρουμ να προσπαθείς να είσαι ευγενικός, διότι ο άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα, δεν είναι συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, όπου καταλαβαίνεις και τη φιλική διάθεση. Και εμείς έτσι έχουμε μάθει, έχουμε πληρώσει πολλά λεφτά, αν σου γράψω λίστα με τα μηχανήματα που έχω σπίτι για Car Audio θα πάθεις πλάκα, γι' αυτό μη διστάζεις να ρωτάς οτιδήποτε. Εγώ τώρα μελετώ το installation για το νέο μου Impreza.
Πολύύύ μελέτη φίλε μου.
Christo είναι κανόνας των φόρουμ να προσπαθείς να είσαι ευγενικός, διότι ο άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα, δεν είναι συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, όπου καταλαβαίνεις και τη φιλική διάθεση. Και εμείς έτσι έχουμε μάθει, έχουμε πληρώσει πολλά λεφτά, αν σου γράψω λίστα με τα μηχανήματα που έχω σπίτι για Car Audio θα πάθεις πλάκα, γι' αυτό μη διστάζεις να ρωτάς οτιδήποτε. Εγώ τώρα μελετώ το installation για το νέο μου Impreza.
FORMER GT OWNER
-
parson
- Νικολάκης

Τι έγινε παιδιά γιατί έπεσε νέκρα στο thread? Για εκφραστείτε ελεύθερα
Εδώ απαντάμε σε τεχνικά θέματα ( η αλήθεια είναι βέβαια οτι το GT2 το κατέχω αρκετά καλά ), στον ήχο που έχουμε και διδακτορικό θα κολλήσουμε? Christo τι αποφάσισες τελικά? Chameleon ρίξε listing των μηχανημάτων σου.....
Εδώ απαντάμε σε τεχνικά θέματα ( η αλήθεια είναι βέβαια οτι το GT2 το κατέχω αρκετά καλά ), στον ήχο που έχουμε και διδακτορικό θα κολλήσουμε? Christo τι αποφάσισες τελικά? Chameleon ρίξε listing των μηχανημάτων σου.....
FORMER GT OWNER
-
PERRY-MGTF
- Έβγαλα το Ν

O adelfos moy molis allakse to Blaupunk kai ebale ena JVC xwris enisxytes xwris allages hxeiwn kai o hxos einai koryfh!
An pas kai se swsto me hxeia kai den thelei na soy faei lefta tha soy pei ki aytos oti ta mama hxeia sta FIAT-ALFA einai poyl kala...
Oso gia trypa den tha afhseis!!! poylane pantoy to palstiko ayto den einai tipota!
An pas kai se swsto me hxeia kai den thelei na soy faei lefta tha soy pei ki aytos oti ta mama hxeia sta FIAT-ALFA einai poyl kala...
Oso gia trypa den tha afhseis!!! poylane pantoy to palstiko ayto den einai tipota!
MGTF Anniversary Edition #869 of 1600

- Chameleon
- Μαθαίνω να στρίβω.

Προς το παρόν λόγω ανεργίας (...parson wrote:Τι έγινε παιδιά γιατί έπεσε νέκρα στο thread? Chameleon ρίξε listing των μηχανημάτων σου.....
Οσο για πηγή, είμαι φανατικός με την JVC, οπότε όπως καταλαβαίνετε θα καταλήξω σε κάποιο κορυφαίο κομμάτι απο την συγκεκριμένη εταιρία...
-
CHRISTOS
- Νικολάκης

katse,mazevw reusto!ase pou thelw na balw fime k skoupa!!pantws osous exw rwtisei exw parei peripou idies apantiseis.4kanalo,mprosta diairoumena subaki 10' k kati 320 oval gia pisw pouxw kabatza.pros opoion gnwrizei:mipws psinetai kamia kainouria prosfora se setaki ixou apo kanena magazi pou sinergazomaste?
- Gallatin
- Moderator

εγω θα ελεγα για πηγη ή nakamichi ή alpine....
ολα τα αλλα ειναι για να γεμιζουν την τρυπα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- Chameleon
- Μαθαίνω να στρίβω.

Θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σας. Εντάξει για την Nakamichi ειναι απο τις κορυφαίες μάρκες στις πηγές, αλλά Alpine...?
Μην τρελλαθούμε τώρα... Η JVC ειναι απλά έτη φωτός μακρυά σε θέματα ποιότητας και τα τελευταία χρόνια ΚΑΙ σε αξιοπιστία... Επειδή τα 2 τελευταία χρόνια παρακολουθώ στενά το θέμα ICE, μπορώ να πώ οτι στο εξωτερικό γίνεται χαμός με την JVC.
Άσε που ένας απο τους λόγους που πολλοί προτιμούν JVC ειναι ο περιστροφικός διακόπτης που απλά δεν χαλάει σε σχέση με τα κουμπάκια που πάτα-πάτα, σε μερικούς μήνες γίνονται "ζελέ"... Και έχει και μοντέλα παλιά που έχουν αναδειχθεί σε "θρύλους" του ICE (βλέπε Chameleon series...
). Aπο εκεί και πέρα όμως η JVC χωλαίνει... Μόνο πηγές. Για ηχεία και ενισχυτές, πάμε σε άλλα...
Μην τρελλαθούμε τώρα... Η JVC ειναι απλά έτη φωτός μακρυά σε θέματα ποιότητας και τα τελευταία χρόνια ΚΑΙ σε αξιοπιστία... Επειδή τα 2 τελευταία χρόνια παρακολουθώ στενά το θέμα ICE, μπορώ να πώ οτι στο εξωτερικό γίνεται χαμός με την JVC.
Άσε που ένας απο τους λόγους που πολλοί προτιμούν JVC ειναι ο περιστροφικός διακόπτης που απλά δεν χαλάει σε σχέση με τα κουμπάκια που πάτα-πάτα, σε μερικούς μήνες γίνονται "ζελέ"... Και έχει και μοντέλα παλιά που έχουν αναδειχθεί σε "θρύλους" του ICE (βλέπε Chameleon series...
-
parson
- Νικολάκης

Γειά σου ρε Gallatin μέγα moderator με τις χλιδάτες επιλογές σουGallatin wrote:εγω θα ελεγα για πηγη ή nakamichi ή alpine....
Εεεεε, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται.....
Σοβαρά τώρα οι πηγές της Nakamichi είναι οι απολύτως κορυφαίες στο είδος τους αλλααααααά ότι ξεφεύγει από τις προδιαγραφές του Red Book πολύ απλά δεν το παίζουν. Και δεν λέει να έχεις δώσει 1000+ ευρώ και να μην παίζει μαιμού CD. Καλά για MP3 και CD/RW δεν το συζητώ, δεν τα παίζει δεν τα παίζει.......
Πάντως η μόνη μου εμπειρία χρήσης των Νακαμίτσι ήταν πριν από 3-4 χρόνια ένα αναλογικό τρίδρομο Crossover στο αμάξι του κουμπάρου μου. Ακόμα θυμάμαι πως έπαιζαν οι μεσαίες από το Sheffield reference record και τα φωνητικά της Claire Marlow στο Let it go..........
FORMER GT OWNER
-
CHRISTOS
- Νικολάκης

http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 459&group= paidia aksizei autos o enisxitis?200e.
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 367&group= auto to subaki?135e.
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 350&group= ixeia gia mprosta.95e
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 252&group= exw idi k auta gia etazera.
paidia gia peite kamia gnwmi!!!
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 367&group= auto to subaki?135e.
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 350&group= ixeia gia mprosta.95e
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 252&group= exw idi k auta gia etazera.
paidia gia peite kamia gnwmi!!!