agora ixosistimatos

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

parson
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by parson » Mon Jun 06, 2005 7:24 am

Sorry για το διπλό post αλλά ξέχασα να γράψω κάτι για το Χρήστο
Φίλε μου από τις ερωτήσεις σου καταλαβαίνω ότι είσαι πρωτάρης στο χώρο του Car Audio, μην με παρεξηγήσεις, όλοι έτσι ξεκινήσαμε με ένα απλό σύστημα και έχουμε γίνει άρρωστοι, πάρε και οθόνες, βάλε και πυκνωτές, τι να @@λάσει τώρα η μπαταρία η 80-αρα, βάλε μια Exide κλπ, κλπ, και φτάνεις χωρίς να το καταλάβεις τα 3000-4000 ευρώπουλα.....
Πως το λέει το σλόγκαν η ΤΙΜ? Δεν υπάρχουν όρια......
Ρίξε μια ματιά εδώ www.bcae1.com

FORMER GT OWNER
I DO NOT FORGET MY FIRST LOVE

CHRISTOS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by CHRISTOS » Mon Jun 06, 2005 3:48 pm

giati na se pareksigisw re parson?oxi apla prwtaris,alla asxetos tha elega!!!allwste gi auto rwtaw min me piasoun kotso! :lol:
wraio to link.ekpaideutiko!!

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Mon Jun 06, 2005 5:03 pm

Το συγκεκριμένο site ειναι το Ευαγγέλιο του ICE...! Εδώ και ενα χρόνο το μελετάω και ακόμα να το μάθω όλο...! :oops:

parson
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by parson » Tue Jun 07, 2005 12:49 pm

Να αγιάσει το στόμα σου Chameleon και εγώ μάλλον από δικό σου post το έμαθα το site.
Πολύύύ μελέτη φίλε μου.
Christo είναι κανόνας των φόρουμ να προσπαθείς να είσαι ευγενικός, διότι ο άλλος μπορεί να παρεξηγηθεί εύκολα, δεν είναι συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, όπου καταλαβαίνεις και τη φιλική διάθεση. Και εμείς έτσι έχουμε μάθει, έχουμε πληρώσει πολλά λεφτά, αν σου γράψω λίστα με τα μηχανήματα που έχω σπίτι για Car Audio θα πάθεις πλάκα, γι' αυτό μη διστάζεις να ρωτάς οτιδήποτε. Εγώ τώρα μελετώ το installation για το νέο μου Impreza.
FORMER GT OWNER

parson
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by parson » Fri Jun 10, 2005 10:19 am

Τι έγινε παιδιά γιατί έπεσε νέκρα στο thread? Για εκφραστείτε ελεύθερα :D
Εδώ απαντάμε σε τεχνικά θέματα ( η αλήθεια είναι βέβαια οτι το GT2 το κατέχω αρκετά καλά ), στον ήχο που έχουμε και διδακτορικό θα κολλήσουμε? Christo τι αποφάσισες τελικά? Chameleon ρίξε listing των μηχανημάτων σου.....
FORMER GT OWNER

PERRY-MGTF
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by PERRY-MGTF » Fri Jun 10, 2005 11:34 am

O adelfos moy molis allakse to Blaupunk kai ebale ena JVC xwris enisxytes xwris allages hxeiwn kai o hxos einai koryfh!

An pas kai se swsto me hxeia kai den thelei na soy faei lefta tha soy pei ki aytos oti ta mama hxeia sta FIAT-ALFA einai poyl kala...

Oso gia trypa den tha afhseis!!! poylane pantoy to palstiko ayto den einai tipota!
MGTF Anniversary Edition #869 of 1600
Image

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Fri Jun 10, 2005 12:53 pm

parson wrote:Τι έγινε παιδιά γιατί έπεσε νέκρα στο thread? Chameleon ρίξε listing των μηχανημάτων σου.....
Προς το παρόν λόγω ανεργίας (... :cry: ), δεν έχω πολλά πράγματα... Το μαμά ραδιοκασσετόφωνο με εναν τετρακάναλο 4x150W RMS@4Ohm, ενα σετάκι διαιρούμενα μπροστά 125W RMS@4Ohm και ενα subάκι 10" 300W RMS@4Ohm, όλα της Lanzar... Και ναι, ψωνίζω απο Αμερική. Τώρα επιτέλους βρήκα δουλειά και υπολογίζω μέχρι του χρόνου τέτοια εποχή να έχω φτιάξει το ICE όπως το ονειρεύομαι με διπλάσιο αριθμό ηχείων, ενισχυτών, καθώς και 2 οθόνες, TV-tunner, X-box, πολυεστερική κατασκευή στην θέση των πίσω καθισμάτων με κατασκευή χωνευτών καθισμάτων και, και, και, και... Θα σας ενημερώσω πάντως.
Οσο για πηγή, είμαι φανατικός με την JVC, οπότε όπως καταλαβαίνετε θα καταλήξω σε κάποιο κορυφαίο κομμάτι απο την συγκεκριμένη εταιρία...

CHRISTOS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by CHRISTOS » Fri Jun 10, 2005 5:00 pm

katse,mazevw reusto!ase pou thelw na balw fime k skoupa!!pantws osous exw rwtisei exw parei peripou idies apantiseis.4kanalo,mprosta diairoumena subaki 10' k kati 320 oval gia pisw pouxw kabatza.pros opoion gnwrizei:mipws psinetai kamia kainouria prosfora se setaki ixou apo kanena magazi pou sinergazomaste?

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Sun Jun 12, 2005 1:52 pm

Οσο για πηγή, είμαι φανατικός με την JVC[/color][/quote]

Προτεινεις JVC ? Να μην παρω κατι απο Clarion ?

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sun Jun 12, 2005 3:07 pm

εγω θα ελεγα για πηγη ή nakamichi ή alpine....
ολα τα αλλα ειναι για να γεμιζουν την τρυπα.
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

siiiii
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by siiiii » Sun Jun 12, 2005 9:08 pm

συμφωνω με τον gallatin

Chameleon
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Chameleon » Sun Jun 12, 2005 9:18 pm

Θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σας. Εντάξει για την Nakamichi ειναι απο τις κορυφαίες μάρκες στις πηγές, αλλά Alpine...?
Μην τρελλαθούμε τώρα... Η JVC ειναι απλά έτη φωτός μακρυά σε θέματα ποιότητας και τα τελευταία χρόνια ΚΑΙ σε αξιοπιστία... Επειδή τα 2 τελευταία χρόνια παρακολουθώ στενά το θέμα ICE, μπορώ να πώ οτι στο εξωτερικό γίνεται χαμός με την JVC.
Άσε που ένας απο τους λόγους που πολλοί προτιμούν JVC ειναι ο περιστροφικός διακόπτης που απλά δεν χαλάει σε σχέση με τα κουμπάκια που πάτα-πάτα, σε μερικούς μήνες γίνονται "ζελέ"... Και έχει και μοντέλα παλιά που έχουν αναδειχθεί σε "θρύλους" του ICE (βλέπε Chameleon series... :wink: ). Aπο εκεί και πέρα όμως η JVC χωλαίνει... Μόνο πηγές. Για ηχεία και ενισχυτές, πάμε σε άλλα... :wink:

CHRISTOS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by CHRISTOS » Mon Jun 13, 2005 10:04 am

paidia egw pistevw oti an diatheseis 100-150 eurw gia pigi ,oti marka k na pareis ta idia tha deis.sta montela pou einai akribotera tha deis diafora.oti plirwneis pairneis!!

parson
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by parson » Tue Jun 14, 2005 8:32 am

Gallatin wrote:εγω θα ελεγα για πηγη ή nakamichi ή alpine....
ολα τα αλλα ειναι για να γεμιζουν την τρυπα.
Γειά σου ρε Gallatin μέγα moderator με τις χλιδάτες επιλογές σου :D
Εεεεε, ο βήχας και το χρήμα δεν κρύβονται.....
Σοβαρά τώρα οι πηγές της Nakamichi είναι οι απολύτως κορυφαίες στο είδος τους αλλααααααά ότι ξεφεύγει από τις προδιαγραφές του Red Book πολύ απλά δεν το παίζουν. Και δεν λέει να έχεις δώσει 1000+ ευρώ και να μην παίζει μαιμού CD. Καλά για MP3 και CD/RW δεν το συζητώ, δεν τα παίζει δεν τα παίζει.......
Πάντως η μόνη μου εμπειρία χρήσης των Νακαμίτσι ήταν πριν από 3-4 χρόνια ένα αναλογικό τρίδρομο Crossover στο αμάξι του κουμπάρου μου. Ακόμα θυμάμαι πως έπαιζαν οι μεσαίες από το Sheffield reference record και τα φωνητικά της Claire Marlow στο Let it go..........
FORMER GT OWNER

CHRISTOS
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by CHRISTOS » Thu Jun 16, 2005 1:12 am

http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 459&group= paidia aksizei autos o enisxitis?200e.
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 367&group= auto to subaki?135e.
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 350&group= ixeia gia mprosta.95e
http://www.carstereocenter.gr/details.p ... 252&group= exw idi k auta gia etazera.
paidia gia peite kamia gnwmi!!!

Post Reply