Τι θα θελατε να δειτε απο το puntoclub.gr...???

Oι ψηφοφορίες του club

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Τι θα θελατε να δειτε να δειτε απο το puntoclub.gr??

συναντησεις για καφε???
14
17%
συναντησεις που εχουν να κανουν με το αμαξι(πχ dynoday-trackday)
44
54%
εκδρομες ημερησιες η και περισσοτερες μερες!!!
23
28%

Total votes: 81

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sat Apr 09, 2005 1:59 am

N1GHTM4R3 wrote:loipoyn oi paroysiasis ton punto apo to site re paidia..

oxi mono merikes foto kai teliose.. alla kati olokliromeno..
(px opos tis parousiasis sta periodika...)
αυτο ειναι ακρυβος το επομενο περιμενουμε τα αναλυτικα αποτελεσματα της δυναμομετρισης και θα αρχισουμε σιγα σιγα.

http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Ευάγγελος
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Ευάγγελος » Sat Apr 09, 2005 11:25 pm

Νομίζω ότι λείπουν οι εκδρομές!Κατα τη γνώμη μου εκεί είναι η καλύτερη φάση!Να έχεις ξυπνήσει πρωί-πρωί και να περιμένεις τους άλλους πρίν τα διοδία μέσα στην πρωινή δροσιά, και να βλέπεις τον άλλο να έρχεται φέτες με την τσίμπλα στο μάτι, ψιλοαχτένιστος, ψιλομουντρούχος, με τον μισό καφέ να του έχει χυθεί στο παντελόνι επειδή δοκιμάζει τα καινούργια τακάκια πίσω και να σου λέει ¨καλά μ@λ@κ@, καλή φάση"!!!

Η κάπως έτσι τουλάχιστον!
Powered by Abarth

bravonick
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by bravonick » Mon Apr 11, 2005 9:55 am

γ@μώ τις φάσεις Ευάγγελε!!!!
Ventivalvola Potenza!

fpunto
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by fpunto » Mon Apr 11, 2005 5:58 pm

kalispera puntakia. Thelw plu na erthw stin sunantisi tnn Teterti. Na kanw erwtisi?Apo pou stribw gia to Mac Donalds. Menw stin Likovrisi.

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Mon Apr 11, 2005 11:45 pm

λυκοβρυση??οποτε λογικα θα μπεις απο κεντρο λυμματων...θα παρεις την ανοδο προς λαμια και θα συναντησεις τις εξοδους κατα σειρα,θρακομακεδονες,κηφισια,βαρυμπομπη,αγ.στεφανο-κρυονερι...εκει θα βγεις λοιπον και οταν φτασεις στη διασταυρωση παει αριστερα κρυονερι,δεξια αγ.στεφανο.εσυ θα πας αριστερα,θα περασεις κατω απο τη γεφυρα και μετα τη γεφυρα θα δεις ταμπελα για αθηνα...ξαναμπαινεις εθνικη στην καθοδο αυτη τη φορα,και θα δεις τα μακ στο δεξι σου χερι!!!
Image

manthosgt
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgt » Tue Apr 12, 2005 12:55 am

λοιπον ... κι εγω ψηφισα το 2 χωρις βεβαια να παρακαμπτω τα αλλα δυο !! πιστευω οτι σκετο καφεδακι θα πινουμε μετα τα 40 ! χε χε αρα καφεδακι και τσαρκες σχεδον παντα και φυσικα εκδρομες περισσοτερες μονοημερες και καποιες πιο πολλες ημερες !!!
οσο για τις συναντησεις ... συν αθηνα και χειρα κινει !! οι νεοι οπου βλεπουν πολλα ατομα να μιλανε γιατι τα μακ ειναι περιεργο μερος ... μπαινουν πολλα ατομα συνεχεια και οχι για το κλαμπ .... χωρις βεβαια να ριχνω ελαφρυντικα και σε εμας τους παλιους που δε σας υποδεχτηκαμε οπως θα επρεπε ... συγνωμη !!
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

Image Image

puntokaylos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by puntokaylos » Tue Apr 12, 2005 1:24 pm

οι νεοι οπου βλεπουν πολλα ατομα να μιλανε γιατι τα μακ ειναι περιεργο μερος ... μπαινουν πολλα ατομα συνεχεια και οχι για το κλαμπ .... χωρις βεβαια να ριχνω ελαφρυντικα και σε εμας τους παλιους που δε σας υποδεχτηκαμε οπως θα επρεπε ... συγνωμη !!
Παιδιά,το θέμα είναι ένα!Όλοι μαζί μια γροθιά!Ξέρουμε όλοι τίς φήμες που κυκλοφορούν για τους πουντάκηδες!Οι πιο τρελλοί οδηγοί,τα πιο νευρικά και "τρελλά" αμάξια...Όπου θα ακούσετε πολλά ββββσσσσσσσσσσ.... εάν γυρίσετε να δείτε κατά 90% θα είναι κι ένα punto μέσα στην κόντρα!Ο σκοπός,όπως εγώ τον αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον,δεν είναι ο ένας να δειχθεί στον άλλον,αλλά όλοι μαζί να δειχνόμαστε στους άλλους!Όπου υπάρχει punto πρέπει να είμαστε μαζί του!Απ' το πιο απλό μέχρι το πιο κωλοφτιαγμένο (Η)GT!
punto4ever!!! :D :D :D

ΑΛΕΚΟΣ
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ΑΛΕΚΟΣ » Tue Apr 12, 2005 10:10 pm

ενταξει εγω θα ελεγα κανενα καφε που μπορω και ερχομαι..αλλα δεν μπορει να ανγκαστει ολο το puntoclub.gr α πηγαινειγιακαφε για ενα ατομο
πισω και σας εφαγα ρε....βρουμμμμ τσσσσσσ

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Tue Apr 12, 2005 11:11 pm

το θεμα με τα νεα ατομα ειναι πως επειδη γινεται ενας πανικος στις συναντησεις και απο ξενα ατομα,ας ερθουν τα νεα μελη να μας μιλησουν!!!δε χρειαζονται ντροπες!!!αυτο παει σε οσα ατομα δεν εχουμε δει!!γιατι οποιον δουμε εμεις μιλαμε στανταρ!!!
Image

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » Tue Apr 12, 2005 11:40 pm

ρε μπορω να ψηφισω κ τα τρια αλλα με την προυποθεση οπου κ να πηγαινουμε να εχουμε μαζι κανα μοντελο,ετσι να τριβεται στα puntakia,na pername kala,na kanoyme k mia dynamometrhsh stis kopeles!!!!hrthe o kairos na prototipisoyme...

manthosgt
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgt » Wed Apr 13, 2005 12:23 am

ε ρε και να εκτυπωσω το μνμ αυτο και να το δειξω σε μια φιλη μου παντοφλα που θα πεσει .....
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

Image Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Thu Apr 14, 2005 5:27 pm

συναντησεις που εχουν να κανουν με το αμαξι(πχ dynoday-trackday)

Αυτο ψηφιζω παν απ ολα,και θεωρω πιο σημαντικο απ τα αλλα δυο.

nick_NOS
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by nick_NOS » Fri Jun 17, 2005 12:46 pm

εγω ψηφισα συναντησεις για καφε γιατι αυτο με βολευει!!!
αλλα συμφωνω με sonic !!! λιγο απ'ολα!!!

soundcrash
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by soundcrash » Sat Nov 03, 2007 9:32 am

Εχεις δικιο θελει λιγο υλικο ακομα.. οσο για το αλλο, πιστευω οτι και τα τρια καλα ειναι αλλα πανω απο ολα μετραει η παρεα να ειναι ενομενη και να παραμεινει ετσι οπου και να ειναι...

~SiNNeR~
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by ~SiNNeR~ » Fri Jan 04, 2008 7:21 pm

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιο μελος και δεν μπορω ακομα να πω τι θα ηταν καλυτερο αλλα θελω να τα δοκιμασω ολα και μετα θα ξερω τι θα μου αρεσε περισσοτερο!Περιμενω λοιπον με ανυπομονησια την επομενη συναντηση που θα ειμαι εκει σιγουρα!Respect to all! 8)
Hazard Team-Tuning & Speed addicts www.Hazard-Team.6forum.net <--Click to Join

Image

Post Reply