Ποιος θα κέρδιζε και ποιος θα έχανε αν την AR αγόραζε η VW;

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Re: Ποιος θα κέρδιζε και ποιος θα έχανε αν την AR αγόραζε η VW;

Post by AKIS P » Sun May 12, 2013 6:45 pm

Pani_EVO wrote:Ε, δεν κλειδώνετε λοιπόν ένα ακόμη αντι-VW θέμα;
γιατι εισαι τοσο καθετος???και με το παραμικρο που θα πει καποιος για vw αμεσως ορματε με μανια??? πραγματικα αρχιζω να πιστευω οτι καποιοι εδω ειναι κατοχοι vw αυτοκινητου και οτι απλα μπαινουν για να λασπωσουν καποια θεματα....... PDT_Armataz_01_06

WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Sun May 12, 2013 8:04 pm

Πλάκα μας κάνεις; Έχω ποστάρει τις φωτογραφίες μου όχι με ένα, αλλά με δύο Punto EVO Turbo.
Οπότε πάρε πίσω αυτό που έγραψες ότι είμαι κάτοχος VW και όχι FIAT.
Αλλά επειδή όπως σας ξαναέγραψα έχω φάει τα φόρουμ με το κουτάλι κοντά στη δεκαετία, το έχω βαρεθεί το έργο επειδή πήραμε ένα αμάξι, να θεωρούμε την επιλογή μας βέλτιστη και τα άλλα άχρηστα. Λες και έχετε εμπειρία από VW εκφράζεστε. Τα ίδια έκαναν και στα club των VW/Seat/ Skoda με τα Honda, λόγω των Type R.
Και αν κάποιος μπορεί να είναι κάθετος είμαι εγώ, που είχα 4,5 χρόνια Seat Cordoba 1.4 115ps και άλλα 4 Seat Leon 1.4 TSI, και τα δύο με προγράμματα, και δεν έκαναν κιχ.
Αντίθετα, το Marea που είχα μεταξύ 2000 και 2004 έβγαλε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ενώ και το EVO της γυναίκας μου είδες τί έπαθε με τη μονάδα UNIAIR στις 9000 χλμ. Ακόμη και σήμερα μου άναψε το λαμπάκι της μπαταρίας και βάραινε το τιμόνι στο ρελαντί. Ευτυχώς επανήλθε με ένα Off/ On. Στις 11000 χλμ αυτή τη φορά.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Sun May 12, 2013 8:08 pm

Δηλαδή όλοι εσείς που διαρρηγνύετε τα ιμάτιά σας, που βγάζετε αναφυλαξία μόλις ακούτε για vag, που είστε εντελώς κάθετοι ότι δε θα αγοράζατε ποτέ τέτοιο αμάξι...
...Αν σας λέγαν να ανταλλάξετε τον ιταλό σας με ένα s3, με ένα r8, με ένα cupra, με ένα sirocco r κτλ θα λέγατε όχι γιατί σπάει καίει λάδια και δε συμμαζεύεται;;;
Όσοι μιλάμε υπέρ των vag δεν το κάνουμε γιατί κερδίζουμε κάτι αλλά γιατί δεν είμαστε κολλημένοι με μια μάρκα, γιατί δε λέμε μεγάλα λόγια που σε λίγα χρόνια θα τα πάρουμε πίσω (ότι δε θα παίρναμε ποτέ tsi και τέτοια).
Επίσης οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι επιχειρήσεις και είναι τουλάχιστον κουτό να πλέκει κανείς γύρω από την υποστήριξή τους θεωρίες συνομωσίας κτλ. Το να υποστηρίζει κανείς τόσο φανατικά μια μάρκα αυτοκινήτου είναι σα να ακούω 2 κατίνες να μαλώνουν για το αν ariel είναι καλύτερο από το skip.

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Sun May 12, 2013 8:20 pm

Επειδή περιμένω το Clio, μπαίνω και στο greekrenaultclub. Δείτε κι εκεί τί γράφουν για VAG και FIAT.
Εγώ μετά το κάζο με το Marea είχα πει ότι τέρμα για εμένα τα FIAT. Και να που τα έφερε ο διάολος και βρέθηκα με 2, άσχετα αν το ένα το επιστρέφω στη Hertz σε κανένα μήνα. Και το άλλο που αγοράσαμε και μάλιστα δώσαμε ένα σκασμό λεφτά μετρητοίς για τη γυναίκα μου, με σκοπό να το κρατήσουμε για χρόνια και να μην αλλάζω ανά 4ετία πλέον, FIAT είναι.
Οπότε δεν αποκλείω κανένα αμάξι πλέον αλλά ούτε και μπορώ να κατηγορώ γενικά και αόριστα μάρκες.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Sun May 12, 2013 10:16 pm

ενταξει λοιπον τοτε τα νουμερο 91.000 μοντελα vag (μετα τα πρωτα 350.000) μονο στην ιαπωνια που κανουν ανακληση για dsg δεν σας λεει τιποτα??? αν αυτο το θεωρειτε αξιοπιστια τοτε μαλλον δεν ξερετε απο αξιοπιστια οσο πανι για τις φωτογραφιες που εχεις ποσταρει κανεις δεν αμφεβαλε αοριστα μιλαμε αλλωστε.......αρπα οσο για το αν μου προτειναν να παρω ενα απο τα αμαξια που αναφερεις πιο πανω ειδικα το τσιροκοκοκο δεν υπηρχε περιπτωση ουτε τζαμπα να το επαιρνα οχι οτι θα επαιρνα τα αλλα το αμαξι που εχω ειναι η τοπ επιλογη μου και δεν την αλλαζω....αμα ηθελα ενα απο τα παραπανω αμαξια θα εστρωνα τον κωλο μου στη δουλεια και θα τα επαιρνα οποτε για να εχω γκραντε πουντο σημαινει οτι αυτο ηθελα να παρω εξ αρχης PDT_Armataz_01_06
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Sun May 12, 2013 10:25 pm

τζον ΛΟΚ
επειδη ξεφυγαμε!!!!
οποιος θελει να γραψει κατι επι της ουσιας μου στελνει προσωπικο και το ανοιγω!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Locked

Return to “Επικαιροτητα”