TSi και αιθαλομιχλη
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- sarros
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: TSi και αιθαλομιχλη
υπάρχει και άλλο ακόμα καλύτερο! γι'αυτους που το χιούμορ είναι περιορισμένο, χαλαρώστε και απολαύστε το! γιατί όποιος ψάχνει βρίσκει!
http://www.youtube.com/watch?v=N1BrH-69l5I
http://www.youtube.com/watch?v=N1BrH-69l5I
Θέλω πελάτες με γερμανικά....
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Το χιούμορ αγαπητέ είναι υποκειμενικό και αλλάζει επίσης και με την ηλικία (και ό,τι συνεπάγεται αυτό). Π.χ. στα 15 μου μπορεί και να γελούσα με Σεφερλή, τώρα ούτε να τον δω. Επομένως μάθε να μην κρίνεις το αν είναι περιορισμένο το χιούμορ κάποιων επειδή απλά δε συμφωνεί με το δικό σου. Επίσης το ότι κρίνεις άσχημα κάτι που δεν ταιριάζει με σένα, δείχνει ότι μάλλον εσύ θα πρέπει να χαλαρώσεις, γιατί π.χ. εγώ δέχομαι ότι μπορεί να θεωρείς αστείο το οτιδήποτε.
- sarros
- Εμαθα να ξεκινάω.

Μα ούτε εγώ γελάω, λες να έχω και εγώ πρόβλημα αγαπητέ με το χιούμορ;
και να μεγαλώνω και να μη μπορώ να καταλάβω το "πεθαίνω στα γέλια", απο το "εντάξει έχει φάση"
και να μεγαλώνω και να μη μπορώ να καταλάβω το "πεθαίνω στα γέλια", απο το "εντάξει έχει φάση"
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Δεν ξέρω, ούτε με ενδιαφέρει να έχω άποψη για το χιούμορ σου. Μίλησε κανείς για το αν θα έπρεπε να πεθάνει από τα γέλια από το συγκεκριμένο βίντεο ή απλά να δει ότι έχει φάση; Δλδ δεν έχω το δικαίωμα να θεωρώ ότι δεν έχει φάση; Ή ακόμα χειρότερα έχεις εσύ το δικαίωμα εφόσον έχω αυτή την άποψη να κρίνεις το χιούμορ μου περιορισμένο;
- sarros
- Εμαθα να ξεκινάω.

- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Επισης 
- polatov
- Schumacher

εχει καταντήσει κουραστικο.αυτα τα βιντεακια με το χιτλερ εχουν φτιαχτει για πραγματα που ισχυουν και στην αντιδραση που αυτα προκαλουν οταν τα πληροφορειται.
αυτο το anti-vag (κατα το anti -lag!!) δεν ειναι αστειο για καποιους.κατανταει γελοιο.εκει ειναι η διαφορα.δεν ειναι θεμα χιουμορ.
αυτο το anti-vag (κατα το anti -lag!!) δεν ειναι αστειο για καποιους.κατανταει γελοιο.εκει ειναι η διαφορα.δεν ειναι θεμα χιουμορ.
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Όταν κάποιος καταφέρει να απαντήσει πόσοι multiair turbo και TBI έχουν πουληθεί σε όλη την Ευρώπη και πόσοι TSI, τότε θα μπορεί να δημιουργήσει αντίστοιχα βιντεάκια με τα εμπορικά και marketing τμήματα των δύο ομίλων.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
- polatov
- Schumacher

Οποιος εχει ματια και βλεπει δε χρειαζεται..σε οποια χωρα και να πας το group vag για καποιους ανεξηγητους λογους κυριαρχει.
ακομα και στην Ιταλια.ε δε θελουν μερικοι να το δεχτουν.μαλλον κατι παρομοιο πιστευει και η fiat για αυτο εχει μεινει πισω.
καμια προοδος καμια προσφορα και κοροιδια ακομα και σημερα με καταργηση εκδοσεων και περιορισμο επιλογων.
ακομα και στην Ιταλια.ε δε θελουν μερικοι να το δεχτουν.μαλλον κατι παρομοιο πιστευει και η fiat για αυτο εχει μεινει πισω.
καμια προοδος καμια προσφορα και κοροιδια ακομα και σημερα με καταργηση εκδοσεων και περιορισμο επιλογων.
- sarros
- Εμαθα να ξεκινάω.

γιατί δεν παίρνετε VAG ? απ'ότι βλέπω FIAT έχετε....
- polatov
- Schumacher

ειτε vag ειτε alfa romeo ειτε fiat τα ιδια λεφτα πρεπει να δωσω πλεον.δεν εχει καμια διαφορα αλλα λεφτα δεν υπαρχουν.
σου εξηγησα εσυ δε βλεπεις οτι εχουμε fiat αλλα βλεπουμε και παραπερα.
επισης μην εκφραζεσαι με τοσο παθος γιατι αποτι φαινεται ειχες μονο Ιταλικα οπως ο ιδιος ειπες.
και τα παιδια που γραφουν ειχαν και εχουν παραλληλα και τα δυο.
απλα δε μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τι λεμε παραπισω και αναγκαζομαστε να λεμε τα ιδια και τα ιδια.
και επισης εγω προσωπικα εχω παραλληλα αυτη τη στιγμη τα αυτοκινητα και επιβεβαιωνω τον κανονα.
σου εξηγησα εσυ δε βλεπεις οτι εχουμε fiat αλλα βλεπουμε και παραπερα.
επισης μην εκφραζεσαι με τοσο παθος γιατι αποτι φαινεται ειχες μονο Ιταλικα οπως ο ιδιος ειπες.
και τα παιδια που γραφουν ειχαν και εχουν παραλληλα και τα δυο.
απλα δε μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τι λεμε παραπισω και αναγκαζομαστε να λεμε τα ιδια και τα ιδια.
και επισης εγω προσωπικα εχω παραλληλα αυτη τη στιγμη τα αυτοκινητα και επιβεβαιωνω τον κανονα.
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Δηλαδή επειδή έχουμε fiat σημαίνει πως έχουμε σώνει και καλά την εντύπωση πως όλα τα vag είναι χρέπια και όλα τα ιταλικά είναι οι καλύτερες προτάσεις στην ιστορία της αυτοκίνησης;sarros wrote:γιατί δεν παίρνετε VAG ? απ'ότι βλέπω FIAT έχετε....
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Eννοειται

Μην ξεχασετε να το κολλησετε πισω απο τα FIAT σας

Μην ξεχασετε να το κολλησετε πισω απο τα FIAT σας
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Το καλό που σου θέλω, για το υπόλοιπο της ζωής σου να παίρνεις μόνο αυτοκίνητα του Gruppo, γιατί αλλιώς θα κληθείς να κάνεις κωλοτούμπα τύπου ενόργανης γυμναστικής.sarros wrote:γιατί δεν παίρνετε VAG ? απ'ότι βλέπω FIAT έχετε....
Εγώ πάντως μέχρι τώρα έχω πάρει 3 Fiat (Marea, και 2 Punto EVO Turbo), 2 Seat (Cordoba 1.4 και Leon TSi), 2 Toyota (Aygo και Yaris), 1 Opel (Corsa) και 1 Hyundai (Atos), και τώρα περιμένω και το νέο Clio dCi, συνεπώς μετά από εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα αθροιστικά με τόσα αμάξια μπορώ να έχω άποψη που ξεφεύγει από το είδα - άκουσα - μου είπαν.
Once turbo... forever turbo!
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

Πανο περα απο το Marea που σε εχω ακουσει να εχεις παραπονο, για τα punto σου δεν εχει τυχει να ακουσω κατι...
μονο στο 1 κατι με την μοναδα του multiair? κατι παρομοιο?
μονο στο 1 κατι με την μοναδα του multiair? κατι παρομοιο?