Ηχεία και ενισχυτής , καράφλιασα...
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

Re: Ηχεία και ενισχυτής , καράφλιασα...
δεν υπάρχει εταιρία που να σηκώνει όσες περισσότερες , λειτουργίες γίνεται του αυτοκινητού για το evo ?
(τα μπροστά ηχεία μου μάλλον κάηκαν παίζουν πολύ χαλιά γιατί ακουγα δυνατά μουσική)
(τα μπροστά ηχεία μου μάλλον κάηκαν παίζουν πολύ χαλιά γιατί ακουγα δυνατά μουσική)
Αγαπώ αμάξι μου !
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

φιλε οποια επωνυμη πηγη κ να παρεις σιγουρα θα χει ανταπτορα για τισ λειτουργιες σαν εξτρα.... σου εξηγησα κ πιο πανω οτι το μονο που θα χασεις σε περιπτωση αλλαγης της πηγης θα ναι στην οθονη του καντραν τις πληροφοριες του ραδιοφωνου κ την αυξομειωση με το γκαζι...ολα τα υπολοιπα θα δουλευουν.εγω πχ πηρα μια pioneer 4200ub me usb-sd-aux, 3 rca,+εναν ανταπτορα απο ebay με 40€ για τα χειριστηρια στο τιμονι...τα μονα που δεν εχω κ δεν με ενδιεφεραν κιολας ειναι αυτα που σου σου λεω...κανενα προβλημα για το αμαξι κ ουτε εγκεφαλους που σου λενε ουτε τιποτα ...τωρα αν σκοπευεις να βαλεις βαθια το χερι στη τσεπη για ηχο βαλε ενα δυνατο δικαναλο να παιζεις ηχεια και εναν ξεχωριστα για γουφερ..αλλιως αν σκοπευεις να μεινεις στα εργοστασιακα επιπεδα κανεις δουλεια με ενα 5καναλο(2καναλια γεφυρωμενα σαμπ κ υπολοιπα μπρος πισω ηχεια).
- g
- Τρέχω σε αγώνες.

περιπου τα ιδια εκανε και στο μκ2β... παραπλησια λειτουργια εχεις ο υπολογιστης εκει που βλεπεις...ρωτα αλλα οχι αυτο που σου ειπε ο αλλος δεν ισχυει... ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ...
Υπηρχε ενα μαγαζι στη Νικαια, Αγ. Ιωαννη Ρεντη που εδινε sub, ηχεια, και πηγη για απλες εφαρμογες με usb και αρκετες εξοδους και αναλαμβανε κ εγκατασταση....ΟΛΑ μαζι αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω τα 300 με εργασια... ψαξε στο car να το βρεις να παρεις να ρωτησεις τουλαχιστον απο το τηλεφωνο αν η αποσταση δε βολευει
Υπηρχε ενα μαγαζι στη Νικαια, Αγ. Ιωαννη Ρεντη που εδινε sub, ηχεια, και πηγη για απλες εφαρμογες με usb και αρκετες εξοδους και αναλαμβανε κ εγκατασταση....ΟΛΑ μαζι αν θυμαμαι καλα ηταν γυρω τα 300 με εργασια... ψαξε στο car να το βρεις να παρεις να ρωτησεις τουλαχιστον απο το τηλεφωνο αν η αποσταση δε βολευει
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

για προσφορες αθηνα θα βρει αρκετες...αλλα το θεμα ειναι να καταλαβει οτι ο αλλος απλα πηγε να του τον πιασει λιγο κ του λεγε μπαρουφες...τεσπα εδω ειμαστε οτι χρειαστει το παιδι ξαναρωταει
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

Ωραία, αν θυμάστε είχα βρεί κάτι ωραία πράγματα μέσω ebay .
Το καλύτερο είναι να τα πάρω μέσω ebay , τα περισσότερα, ώστε να μου βγούν όσο λιγότερα γίνεται.
Προς στιγμή τι ηχεία μπορώ να βάλω μπροστά που τα έκαψα λογικά τι μέγεθος χωράει να παραγγείλω ?
Το καλύτερο είναι να τα πάρω μέσω ebay , τα περισσότερα, ώστε να μου βγούν όσο λιγότερα γίνεται.
Προς στιγμή τι ηχεία μπορώ να βάλω μπροστά που τα έκαψα λογικά τι μέγεθος χωράει να παραγγείλω ?
Αγαπώ αμάξι μου !
- puntomad
- Administrator

Αν ενδιαφερεσαι για επωνυμα προιοντα δεν νομιζω να σε συμφερει το ebay.

- antipas
- Φωτογράφος

και δεν εχεις και εγγυησηpuntomad wrote:Αν ενδιαφερεσαι για επωνυμα προιοντα δεν νομιζω να σε συμφερει το ebay.
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

2 twweter (30 W Max power each )
2 mid -woofer μπροστα πορτες (165 diametro 40 W Max power each)
2 full - range στις πισω πορτες με σταθεροποιηση (130 mm διαμετρο kai 40 w max power each)
οπότε τι μπορώ να βάλω μπροστά ?
πχ μπορω αυτά ?
http://www.car.gr/parts/view/2403475/
2 full - range στις πισω πορτες με σταθεροποιηση (130 mm διαμετρο kai 40 w max power each)
πχ μπορω αυτά ?
Αγαπώ αμάξι μου !
- Γιωργος punto
- Τρέχω σε αγώνες.

για ποιον λογο καηκαν???AccountSaver wrote:Ωραία, αν θυμάστε είχα βρεί κάτι ωραία πράγματα μέσω ebay .
@:σχετικα με τον εγκεφαλο που διαβασα πιο πανω, δεν υπαρχει κανενα θεμα... απλα στην τοποθετηση του ενοσχυτη δεν θα εχεις το κλειδι επανω στην μιζα, παρα μονο οταν στο ζητησει ο μηχανικος
- antipas
- Φωτογράφος

αν βρεις διασταση για σενα παρτα ειναι καλα αλλα προσεξε τους μαγνητες να μη βρισκουν σασιAccountSaver wrote:2 twweter (30 W Max power each )
πχ μπορω αυτά ?
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

Τι εννοείς να μην είναι στην μίζα ?
Τα δικά μου είναι 165μμ όπως λεέι το εγχειρίιδιο ...αλλά λέει 40watt max power each ,ενώ αυτά εχουν 50 wt...
τι παιζει ?
Τα δικά μου είναι 165μμ όπως λεέι το εγχειρίιδιο ...αλλά λέει 40watt max power each ,ενώ αυτά εχουν 50 wt...
τι παιζει ?
Αγαπώ αμάξι μου !
- z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

βασικα κοιτα ποσα watt rms βγαζουν αυτα που θες να παρεις...τα εργοστασιακα ειναι 40watt ονομαστικα οχι σε rms.σε rms(δηλ ισχυς που βγαινει τελικα απ το ηχειο) ειναι 20 το πολυ.επισης οταν σου περασουν ρευματα για τον ενισχυτη στη μπαταρια μην εχει το κλειδι στη μιζα γιατι θα βγαλουν το πολο της μπαταριασ κ ισως μπλοκαρει το immobilaser. αν κ κατι τετοιο δυσκολα μπορει να συμβει...
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

κατάλαβα.
Πως θα ξέρω πόσο βγάζουν όπου και αν το έψαξα .. δεν βρήκα τίποτα.
πρώτα θα αλλάξω μόνο ηχεία γιατί είπα μόνο για αυτό έχω τελικά τώρα λεφτά,και τα μπροστά μου έχουν διαλυθεί απο τον ηχό . Οπότε 1η μου κίνηση είναι αυτή.
Πως θα ξέρω πόσο βγάζουν όπου και αν το έψαξα .. δεν βρήκα τίποτα.
πρώτα θα αλλάξω μόνο ηχεία γιατί είπα μόνο για αυτό έχω τελικά τώρα λεφτά,και τα μπροστά μου έχουν διαλυθεί απο τον ηχό . Οπότε 1η μου κίνηση είναι αυτή.
Αγαπώ αμάξι μου !
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

Λοιπόν το πήρα απόφαση οτι προς στιγμή δεν θα πειράξω, την πηγή μου.
Να φτιάξω πρώτα τα μπροστά μου ηχεία , ώστε να ακούγετε να συνδέσω , και ένα Woofer πίσω, μαζί με ενισχυτή 3 καναλο ,για τα 2 μπροστα και το Woofer,να κανω δουλεια για αρχη.
Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μπορω να δω και να ξερω τι εξοδο μπορει να παρεχουν τα ηχεια μου ,η το συστημα μου .
Να φτιάξω πρώτα τα μπροστά μου ηχεία , ώστε να ακούγετε να συνδέσω , και ένα Woofer πίσω, μαζί με ενισχυτή 3 καναλο ,για τα 2 μπροστα και το Woofer,να κανω δουλεια για αρχη.
Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν μπορω να δω και να ξερω τι εξοδο μπορει να παρεχουν τα ηχεια μου ,η το συστημα μου .
Αγαπώ αμάξι μου !
- AccountSaver
- Έβγαλα το Ν

Επανήλθα καθώς μάζεψα κάτι λεφτά αξιοπρεπή πιστεύω.
Οι αποφάσεις αλλάζουν γρήγορα για εμένα.
Θέλω το αμάξι να αντέχει λίγο μπάσο πχ. κολλητός μου έχει στο αμάξι του,
Ενισχυτη Soundstream 3 channel μαλλον 240 Watt
Woofer Kicker Comp 12" δεν νομιζω να ειναι 15"
και 2 ηχεια πισω GSXR GXR69 6"X9" 3- Way
και παίζουν τα 2 πίσω ηχεία μαζί με τον ενισχυτή και το woofer,και μπροστά απο την μαμά αφημένα όπως έχει.
Ο ήχος που βγάζει το αμάξι αυτό είναι υπερ-αρκετό για εμένα.
Οπότε... μίλησα απο εδώ απο εκεί ,τιμές καλές δεν βρήκα παιδιά με συμφέρει να τα φέρω απο ebay και να μου τα περάσει κάποιος εκτός απο την μαμά πηγή που και αυτή πάλι το σκέφτομαι.
Προς στιγμή η σκέψη έχει , αλλαγή πηγής πακέτο με ενισχυτή και πακέτο με ένα 15" woofer.
Το θέμα είναι , πόσο μεγάλο ενισχυτή και πόσο μεγάλο woofer σε watt ?
Και τι στο καλό είναι αυτά τα Ohm ?
Ο κάθε μηχανικός ξέρει για αυτό με το κλειδί και το Immobilizer Η θα τρέχω σε αντιπροσωπείες για φτιάξιμο?
Οι αποφάσεις αλλάζουν γρήγορα για εμένα.
Θέλω το αμάξι να αντέχει λίγο μπάσο πχ. κολλητός μου έχει στο αμάξι του,
Ενισχυτη Soundstream 3 channel μαλλον 240 Watt
Woofer Kicker Comp 12" δεν νομιζω να ειναι 15"
και 2 ηχεια πισω GSXR GXR69 6"X9" 3- Way
και παίζουν τα 2 πίσω ηχεία μαζί με τον ενισχυτή και το woofer,και μπροστά απο την μαμά αφημένα όπως έχει.
Ο ήχος που βγάζει το αμάξι αυτό είναι υπερ-αρκετό για εμένα.
Οπότε... μίλησα απο εδώ απο εκεί ,τιμές καλές δεν βρήκα παιδιά με συμφέρει να τα φέρω απο ebay και να μου τα περάσει κάποιος εκτός απο την μαμά πηγή που και αυτή πάλι το σκέφτομαι.
Προς στιγμή η σκέψη έχει , αλλαγή πηγής πακέτο με ενισχυτή και πακέτο με ένα 15" woofer.
Το θέμα είναι , πόσο μεγάλο ενισχυτή και πόσο μεγάλο woofer σε watt ?
Και τι στο καλό είναι αυτά τα Ohm ?
Ο κάθε μηχανικός ξέρει για αυτό με το κλειδί και το Immobilizer Η θα τρέχω σε αντιπροσωπείες για φτιάξιμο?
Αγαπώ αμάξι μου !