Κόλλησαν οι ενδείξεις σε μαμά πηγή EVO
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Re: Κόλλησαν οι ενδείξεις σε μαμά πηγή EVO
Καφε κανω-κερναω,λυση θα βρουμε,αλλα το θεματακι δεν το κλειδωνουμε.Μενει............για μελλοντικη χρηση. 
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ρε Λήδα, μου το είχε κάνει κι εμένα, αλλά δε θυμάμαι πώς είχε λυθεί. Νομίζω μόνο του κάποια στιγμή.
Είχα βγάλει και τον πόλο μία φορά που είχε κολλήσει το blue and me και δεν αναγνώριζε κανένα φλασάκι.
Είχα βγάλει και τον πόλο μία φορά που είχε κολλήσει το blue and me και δεν αναγνώριζε κανένα φλασάκι.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Την πρώτη φορά που μου είχε κολλήσει κράτησε μόνο για μία μέρα και την επομένη αυτογιατρεύτηκε όπως όλα τα υπεραυτοκίνητα της FIAT !!
Τώρα δεν στρώνει με τίποτα. Αντιπροσωπεία θα πάω, ούτε πόλους από μόνη μου ούτε τίποτα. Και άμα είναι η πηγή τους να χαλάει κάθε τρεις και λίγο θα τους την χαρίσω να την χαζεύουνε...
Τώρα δεν στρώνει με τίποτα. Αντιπροσωπεία θα πάω, ούτε πόλους από μόνη μου ούτε τίποτα. Και άμα είναι η πηγή τους να χαλάει κάθε τρεις και λίγο θα τους την χαρίσω να την χαζεύουνε...
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony)
- Orange
- Schumacher

Μηπως υπαρχει δυνατοτητα hard reset της συσκευης, απο τον χρηστη?
Δηλαδη μηπως πατοντας δυο-τρεια κουμπια ταυτοχρονος ή για καποιο διαστημα, κανει reset η συσκευη?
Εχετε ψαξει τις οδηγιες χρησης?
Απλα μια ιδεα αναφερω, χωρις να γνωριζω.
Δηλαδη μηπως πατοντας δυο-τρεια κουμπια ταυτοχρονος ή για καποιο διαστημα, κανει reset η συσκευη?
Εχετε ψαξει τις οδηγιες χρησης?
Απλα μια ιδεα αναφερω, χωρις να γνωριζω.

- tashauna
- Μαθαίνω να στρίβω.

Orange καλή η ιδέα σου, αλλά δυστυχώς κι εγώ προτού το αναρτήσω εδώ είχα ψάξει το manual χωρίς αποτέλεσμα όμως. Το reset που δίνει η συσκευή και έκανα είναι φαίνεται πολύ ήπιο και δεν χάνεις ούτε σταθμούς ούτε τίποτα.
Η μόνη λύση είναι Δευτέρα αντιπροσωπεία...
Η μόνη λύση είναι Δευτέρα αντιπροσωπεία...
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony)
-
Gazofonix
- Administrator

Σταθμους κατα 99.9% ΔΕΝ θα χασει και 3 χρονια να ειναι σε ραφι.Ειναι blaukpunt και ετσι δουλευουν.Κραταν τους σταθμους που εχεις για μια ζωη.
Αλλα θα χασεις με το βγαλσιμο του πολου.Κατι ημερομενιες κατι ρυθμισεις,κατι στοιχεια απο το trip και τετοια πραγματα.Παντος ΑΝ και σε περιπτωση που χρειαστει καποιος επισημο service blaukpunt να του στειλω με pm το τηλ και το ονομα του μαστορα στην Θεσ/νικη.
Αλλα θα χασεις με το βγαλσιμο του πολου.Κατι ημερομενιες κατι ρυθμισεις,κατι στοιχεια απο το trip και τετοια πραγματα.Παντος ΑΝ και σε περιπτωση που χρειαστει καποιος επισημο service blaukpunt να του στειλω με pm το τηλ και το ονομα του μαστορα στην Θεσ/νικη.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες