http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231060771
και εδω μια πηγη απο το in.gr
για αυτο και εγω θα καταθεσω φετος πινακηδες και παω για 1.2tsi της vw. στο καλο.
Μειώσεις τελών Ι.Χ. για νέα και μεγάλα παλαιά
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

- Orange
- Schumacher

Re: Μειώσεις τελών Ι.Χ. για νέα και μεγάλα παλαιά
Ωραια...GDRIVER wrote:http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231060771
και εδω μια πηγη απο το in.gr
για αυτο και εγω θα καταθεσω φετος πινακηδες και παω για 1.2tsi της vw. στο καλο.
Ευχαριστουμε "GDRIVER".
Οποτε, οι χρηστες παλαιων οχηματων, ευνοουνται λιγο.
Κοινος, βγαινω κερδισμενος, καπου στα 60 ευρω στο συνολο....
Οι διαφορες 2010/2011, στο πινακακι δεξια, δε μου βγαινουν με τιποτα.....
Δε ξερω γιατι, αλλα δε με νοιαζει κιολας....
Παρολα ταυτα, χαντακονονται οπως το βλεπω εγω, η αγορα καινουργιων, μιας και θα φορολογουνται με τους ρυπους απ΄του χρονου.
Αυτο ειναι και καλο και κακο.
Κακο γιατι ειναι κριμα για τους κατοχους νεων οχηματων, να αντιμετωπιζονται το ιδιο με χρηστες αυτοκινητων παλαιας τεχνολογιας-χρονολογιας, συν επιπροσθετα, την πτωση της αγορας αυτοκινητων, στο συνολο.
Ασε που ξαναγυρναμε, στα μικρα και κατα γενικη ομολογια, αναιμικα αυτοκινητα.
Πολλοι ισως θυμουνται τα 1000αρια του '80 και μεχρι στα μεσα του '90, αυτοκινητακια, Ελληνικων προδιαγραφων.
Καλο ειναι, γιατι σαν κρατος, θα γλυτωσουμε αρκετο συναλαγμα, μιας και δε το βλεπω να πουληθουν νεα οχηματα, στη νεα χρονια.....
Ποιος θα 'θελε αραγε να πληρωνει περισσοτερα τελη απο του χρονου, για ενα καινουργιο 1600αρι, οταν το δεκαετιας παλαιο 1800αρι του, εχει λιγοτερα?
Οξυμορο....

-
Vandal
- Έβγαλα το Ν

Re: Μειώσεις τελών Ι.Χ. για νέα και μεγάλα παλαιά
+1 Παλι καλα που γλυτωσαμε το να μπουν στην βενζινη γιατι ηδη εχει φτασει εκει που εχει φτασει αν μπαινανε και τα τελη ολοι με τα ποδια θα ημαστανchevroletcorvette wrote:Πάλι άσχημα τα νέα διστυχώς παίδες!Τουλάχιστον απ'το νά'μπαιναν στην βενζίνη όπως έλεγαν παλιά, καλύτερα αυτά τα τέλη.