Κοινό δίκτυο Chrysler-Lancia στην Ευρώπη

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Re: Κοινό δίκτυο Chrysler-Lancia στην Ευρώπη

Post by P.A.D.R.C » Thu Jun 10, 2010 7:43 pm

Κοινοπραξια ?χαχαχαχαχα !!!!

Ετσι οπως το βλεπω εγω απλως καποιοι θα χασουν ξερα ...Αν ησουν απο τα μερη εδω θα γνωριζες τι εστι "Γκ" !

No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jun 10, 2010 7:44 pm

jimmm wrote:
Gazofonix wrote:Για ελα και μια βολτα να δεις τον Παναγιωτιδη στην Καστορια.(Εκτος αν ειναι ο ιδιος και στα Γιαννενα)Μια απο τα ιδια.Δεν εχουν προβλημα.Χωριζει το μαγαζι σε τμηματα,το βαφει στα χρωματα που ζηταει η αντ/πεια και τελος.Για το Service?Θεωρητικα κανει το ιδιο στον χωρο του συνεργειου.Πρακτικα..............οι μηχανικοι του θα ξερουν ή θα προσπαθησουν να τα μαθουν ολα.
α ρε μπαγασα τα ιδια κανεις και εσυ? :mrgreen: :mrgreen:

Μην το γελας καθολου Μητσο.Ελεο Bosch Car Service πρεπει να ξερω απο 2CV μεχρι οτι μπορεις να φαντστεις ειδικα αν το μισο αμαξι ειναι Bosch.Απο ηλεκτρολογικα μεχρι τακακια.Το καλο ειναι οτι καθε λιγο "τρεχουν" σεμιναρια και στο μαγαζι ειναι ο Νο1 μαζι με τον υπευθηνο που παει ξανα "στο θρανιο". PDT_Armataz_01_01
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jun 10, 2010 7:44 pm

P.A.D.R.C wrote:Κοινοπραξια ?χαχαχαχαχα !!!!

Ετσι οπως το βλεπω εγω απλως καποιοι θα χασουν ξερα ...Αν ησουν απο τα μερη εδω θα γνωριζες τι εστι "Γκ" !

Αυτα............εσεις οι αντρες τα ξερετε. :lol:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

jimmm
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by jimmm » Thu Jun 10, 2010 7:53 pm

Gazofonix wrote:
jimmm wrote:
Gazofonix wrote:Για ελα και μια βολτα να δεις τον Παναγιωτιδη στην Καστορια.(Εκτος αν ειναι ο ιδιος και στα Γιαννενα)Μια απο τα ιδια.Δεν εχουν προβλημα.Χωριζει το μαγαζι σε τμηματα,το βαφει στα χρωματα που ζηταει η αντ/πεια και τελος.Για το Service?Θεωρητικα κανει το ιδιο στον χωρο του συνεργειου.Πρακτικα..............οι μηχανικοι του θα ξερουν ή θα προσπαθησουν να τα μαθουν ολα.
α ρε μπαγασα τα ιδια κανεις και εσυ? :mrgreen: :mrgreen:

Μην το γελας καθολου Μητσο.Ελεο Bosch Car Service πρεπει να ξερω απο 2CV μεχρι οτι μπορεις να φαντστεις ειδικα αν το μισο αμαξι ειναι Bosch.Απο ηλεκτρολογικα μεχρι τακακια.Το καλο ειναι οτι καθε λιγο "τρεχουν" σεμιναρια και στο μαγαζι ειναι ο Νο1 μαζι με τον υπευθηνο που παει ξανα "στο θρανιο". PDT_Armataz_01_01
ρε συ gazo..........μιας και πας σεμιναρια...............εχω ενα προβλημα,αραια και που καποιοι μπροστινοι-πισινοι κανουν ενα σημα με τα πεντε δαχτυλα ανοιχτης παλαμης!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει προβλημα ηλεκτρολογικο το οχημα? :mrgreen: :mrgreen:

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jun 10, 2010 8:59 pm

Οχι βρε,Το οχημα μια χαρα ειναι.Με τον οδηγο κατι παιζει........... :mrgreen: :mrgreen:

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”