Αντωνη στα Μεγαρα το αμαξι παει μια χαρα.Δεν πιεσα κοθολου και ημουν τελειως χαλαρα.Αλλα πηρα αυτην την αισθηση σιγουριας που δεν περνω σε συνθηκες δρομου, οπου το οδοστρωμα, δεν ειναι ομαλο και εχει πχ πολλες ανωμαλιες.
Φυσικα σε καλο οδοστρωμα, μια χαρα παει κι εξω.....
Τα προβληματα αρχιζουν, οταν υπαρχουν πολλαπλες συνεχωμενες, ανωμαλιες ή εντονα "χασιματα".
Εκει αρχιζουν τα προβληματα και για το αυτοκινητο και μαλλον ταλαιπωρουνται τα εμπρος γονατα, μαζι με τα ακρομπαρα.Ετσι εξω σε ασχημους δρομους, το "φυλαω".
Τωρα να το σηκωσω, θα χασω αυτες τις λιγες μοιρες αρνητικου camber που εχω δει οτι βοηθησε στο πατημα στις στροφες.
Ετσι παει.Καπου χανεις, καπου κερδιζεις.
Απλα κοιτας να διορθωσεις αυτο που χανεις, για την αξιοπιστια του αυτοκινητου.
Το να "γυρισω" την αναρτηση σε εργοστασιακα δεδομενα, δε το βλεπω να εκμεταλευομαι αυτα που φορω, 100%.
Οποτε βελτιωνω τα σημεια που χρηζουν προσοχη.
Βασεις μηχανης, βαση σαζμαν (ΤΟ αναλωσημο στο αμαξι μου) ελαστικοι συνδεσμοι top mount, βασεις ψαλιδιων κλπ εκει μπροστα.
Αλλωστε δε ξερω και κανενα χαμηλωμενο, να μην εχει τα ημιαξονια, να κοιταν απανω.
Αλλα ξεφευγουμε πααααρα πολυ του θεματος.
Και δε βλεπω κανενας να μου εχει βρει το top mount του MkII σε φωτο, οπου να φαινετε και το ρουλεμαν εκει μεσα.....