Με 210 άλογα το VW Polo R
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

Re: Με 210 άλογα το VW Polo R
ego Μπορει κ να το επερνα το Polaki ομως...
αν κ εχω vag 2 κιολας κ ειναι μουντα πολυ μεσα γενικα, το Polaki παντα ηταν ποιο συμπαθιτικο...απο ολα .
ποιο απλο μεν αλλα μου αρεσε..
τωρα οσον αφορα την συγκριση με το clio, Οκ , το Polo, k ας λενε οτι το clio θα στριβει καλυτερα, (αν το εχεις δει τι κανει , οπου κανει καλη δουλεια, αλλα δεν ειναι οσο λενε...) ξερεις οτι κ το αλλο καλη δουλεια θα κανει, αλλωστε καθημερινα , σιγα δεν θα εβλεπα διαφορα...
επισης 1.6 μοτερ εχουνε ειδη , δεν ειναι θεμα το να βρουνε τετοιο.
για να το δουμε, μπας κ ειναι το μονο γερμανικο που θα με συγκινηση...
αν κ εχω vag 2 κιολας κ ειναι μουντα πολυ μεσα γενικα, το Polaki παντα ηταν ποιο συμπαθιτικο...απο ολα .
ποιο απλο μεν αλλα μου αρεσε..
τωρα οσον αφορα την συγκριση με το clio, Οκ , το Polo, k ας λενε οτι το clio θα στριβει καλυτερα, (αν το εχεις δει τι κανει , οπου κανει καλη δουλεια, αλλα δεν ειναι οσο λενε...) ξερεις οτι κ το αλλο καλη δουλεια θα κανει, αλλωστε καθημερινα , σιγα δεν θα εβλεπα διαφορα...
επισης 1.6 μοτερ εχουνε ειδη , δεν ειναι θεμα το να βρουνε τετοιο.
για να το δουμε, μπας κ ειναι το μονο γερμανικο που θα με συγκινηση...
Punto HGT SC Evo
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Μιλας εκ του ασφαλους φιλε Πετρο ,αφου ηδη εχεις ενα SS οχημα
.Αν δεν ειχες ομως και αρκουσουν στο ενα ,τοτε πιστευω θα ηταν λιγο διαφορετικη η αντιμετωπιση σου!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Αφηνοντας κατα μερη το R τα 20.000ευρω για το 1.4 GTI πως ακουγονται..?
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11292

- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

δεν ακουω τιποτης εγω...................ειμαι κουφος!!!!!!!!P.A.D.R.C wrote:Αφηνοντας κατα μερη το R τα 20.000ευρω για το 1.4 GTI πως ακουγονται..?
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Σαν καμπάνες στα αφτία μου!!! Μας έφαγαν... Αν και με 20.000 το πιο πιθανό είναι να μην βγεί ποτέ..
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

σιγα μην βγει τοσο φθηνα...............anastazio83 wrote:Σαν καμπάνες στα αφτία μου!!! Μας έφαγαν... Αν και με 20.000 το πιο πιθανό είναι να μην βγεί ποτέ..
- punto1410
- Μαθαίνω να στρίβω.

To προηγούμενο polo gti, 18500 είχε αρχική.jimmm wrote:σιγα μην βγει τοσο φθηνα...............anastazio83 wrote:Σαν καμπάνες στα αφτία μου!!! Μας έφαγαν... Αν και με 20.000 το πιο πιθανό είναι να μην βγεί ποτέ..
Το τωρινό ibiza cupra (ίδιο με το polo στα πάντα), πάλι κάτω από 20000.
Γιατί να μη βγει σε αυτή την τιμή το polo?
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Ε καλα,τωρα ας μην λεμε ibiza=polo ..H VW ειναι σειρα prenium..

- skinboy
- Schumacher

Premium στα λογια μονο κων/νε....
στην πραξη δυστηχως ειναι 99% τα ιδια...
επισης δεν νομιζω οτι θα αλλαζε η αποψη μου αν ειχα ενα οχημα, στο Polo μαλλον θα εκλεινε παλι (βεβαια πρεπει να το δω απο κοντα για να το επιβεβαιωσω οτι λεω, αλλα οκ)
στην πραξη δυστηχως ειναι 99% τα ιδια...
επισης δεν νομιζω οτι θα αλλαζε η αποψη μου αν ειχα ενα οχημα, στο Polo μαλλον θα εκλεινε παλι (βεβαια πρεπει να το δω απο κοντα για να το επιβεβαιωσω οτι λεω, αλλα οκ)
Punto HGT SC Evo
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Τι να σας πως ρε παιδια..καταρχην εμενα το εσωτερικο μου θυμιζει διαστημοπλοιο και δεν μου αρεσει.Υποκειμενικο βεβαιως..
Απο εκει και περα αν το POLO εχει ιδια ποιοτητα με το τωρινο ibiza ειλικρινα για εμενα ειναι απογοητευση .Οχι οτι εχω μεγαλη εκτιμηση στην VW μιας και σε ενα GT που μπηκα και εκατσα πισω , τα πλαστικα καιτο γενικοτερα τα υλικα στις πισω πορτες μου φανηκαν αθλια πχ.
Απο την αλλη αν δεις ενα audi A3 ,εχει αισθητη διαφορα ..
Απο εκει και περα αν το POLO εχει ιδια ποιοτητα με το τωρινο ibiza ειλικρινα για εμενα ειναι απογοητευση .Οχι οτι εχω μεγαλη εκτιμηση στην VW μιας και σε ενα GT που μπηκα και εκατσα πισω , τα πλαστικα καιτο γενικοτερα τα υλικα στις πισω πορτες μου φανηκαν αθλια πχ.

- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

μαζι σου............P.A.D.R.CP.A.D.R.C wrote:Τι να σας πως ρε παιδια..καταρχην εμενα το εσωτερικο μου θυμιζει διαστημοπλοιο και δεν μου αρεσει.Υποκειμενικο βεβαιως..
- skinboy
- Schumacher

τι να πω...
οουτε εμενα μου αρεσει το εσωτερικο τους γενικα
αλλα το κοιτας συνολικα κ το Polo συνηθως με τον ποιο απλο σχεδιαστικα στυλ που ειχε ανεκαθεν (δεν ξερω τωρα) δεν με χαλουσε τοσο γιατι ειναι κλασικο απλο. οχι σαν IBIZA FABIA GOLF κτλ...
τωρα σχετικα ειναι ολα, αν με ενοιαζε τοσο το εσωτερικο θα κοιτουσα την Μιτο...αλλη φαση.
αλλα εκει ειναι κ το θεμα απογοητευση απο τους ιταλους για εμενα.
φτιαχνουνε ωραια εργαλεια αλλα δεν ασχολουντε με ολες τις παραμετρους γιανα εχουνε κατι σαν το R to polo Πχ κ καθε Polo.
φτιαξε το Μιτο μια εκδοση πολεμικη να γουσταρει ο κοσμος.
φτιαξε 220 αλογα κ 1100κιλα στημενο αμαξακι με φρενακια καθισματαρες κ το εσωτερικο της μιτο πχ που ειναι απιστευτο...βγαλε το κ σε ενα καλο ποσο να παρει ο κοσμος να χαρει.
να το παρει κ να μην πρεπει για να ειναι σουπερ να βαλει μια αναρτηση , ενα αυτο ενα αλλο...να ειναι καλο απο μαμα να βγαλει το αμαξι 20-30.000 χλμ η κανα διχρονο οπως το πηρες κ μετα οκ κανε αλλαγες στο χρονο τους με καλυτερα πραγματα...
δηλαδη αυτες τις ματσακωνιες δεν τις καταλαβα ποτε..
οουτε εμενα μου αρεσει το εσωτερικο τους γενικα
αλλα το κοιτας συνολικα κ το Polo συνηθως με τον ποιο απλο σχεδιαστικα στυλ που ειχε ανεκαθεν (δεν ξερω τωρα) δεν με χαλουσε τοσο γιατι ειναι κλασικο απλο. οχι σαν IBIZA FABIA GOLF κτλ...
τωρα σχετικα ειναι ολα, αν με ενοιαζε τοσο το εσωτερικο θα κοιτουσα την Μιτο...αλλη φαση.
αλλα εκει ειναι κ το θεμα απογοητευση απο τους ιταλους για εμενα.
φτιαχνουνε ωραια εργαλεια αλλα δεν ασχολουντε με ολες τις παραμετρους γιανα εχουνε κατι σαν το R to polo Πχ κ καθε Polo.
φτιαξε το Μιτο μια εκδοση πολεμικη να γουσταρει ο κοσμος.
φτιαξε 220 αλογα κ 1100κιλα στημενο αμαξακι με φρενακια καθισματαρες κ το εσωτερικο της μιτο πχ που ειναι απιστευτο...βγαλε το κ σε ενα καλο ποσο να παρει ο κοσμος να χαρει.
να το παρει κ να μην πρεπει για να ειναι σουπερ να βαλει μια αναρτηση , ενα αυτο ενα αλλο...να ειναι καλο απο μαμα να βγαλει το αμαξι 20-30.000 χλμ η κανα διχρονο οπως το πηρες κ μετα οκ κανε αλλαγες στο χρονο τους με καλυτερα πραγματα...
δηλαδη αυτες τις ματσακωνιες δεν τις καταλαβα ποτε..
Punto HGT SC Evo
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Συμφωνω μαζι σου.Δυστυχως οι Ιταλοι και δις η Α-R κανει αυτο που ειπες..εξαλειψε το quore sportivo για το οποιο εμεινε και στην Ιστορια..

- skinboy
- Schumacher

ναι jimmm , αλλα το fr το προυγουμενο τουλαχιστον, το επερνες στα 17κατι , κ το επερνες με ενα μοτερ τρελο μεσα....που ολοι ξερουμε τα μετεπειτα του μοτερ αυτου...jimmm wrote:fr ε? για να δουμε ποσα κυκλοφορουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το εχεις δει στο εσωτερικο?κατι χαλια μαυρα ματ πλαστικα.....polatov wrote:ναι γιατι το οτι το fr ειναι σε προσφορα στα 17.900???
καποιοι απλα ειναι στην κορυφη και οι αλλοι τρεχουν μπας και φτασουν στους προποδες!.......το abarth ειναι μεσα εξω οκ,το ss οντως παει ψηλα........
θεωρω χαζο να σου πω με περιφερειακα την ιπποδυναμη που φτανει το μοτερ...αυτο κ το πως κινητε στο δρομο.
κ εγω ιταλοφιλος ειμαι , αλλα πρεπει να ειμαστε κ αντικειμενικοι.
σε μαμα φαση με 150 αλογα ειχες ροπες τρελες, βολταρες κ ταξιδευες παντου κ παντα με πολυ καλα χαρακτηριστικα.
με κουσουρι μονο τα σιλεντ μπλοκς παντου σε αυτο το αμαξι κ στα υπολοιπα του group vag , πολυ μαλακα.
με εσωτερικο απλο κ λιτο χωρις τιποτα το ιδιαιτερο ναι συμφωνω. αλλα σαν αμαξι κινητε σβελτα κ ανετα παντου κ παντα...
κ για οποιον ηθελε αλλα , πας ποιο περα εσυ μετα !!!
το fr κ εγω δεν το κανω κεφι να το κυκλοφορω αλλα οσακις το καβαλησα (κυριως εκτος αθηνων μετακινησεις), μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα απολυτα.
κρινετε συνολικα οχι ειδικα ενα αμαξι κ κυριως για το που προοριζεται (μπορει πολλες φορες να μην ειναι απλα τον γουστων μας)
ναι ρε συ κων/νε γαμωτο , Ναι !!!
κ εμενα με εχουνε ξενερωσει !!! με αυτο το θεμα , κ επειδη κοιτας κ λιγο τι πληρωνεις τι περνεις (δεν ειναι το περνω κ το κανω οτι θελω να ειναι μετα, οπως εχω κανει το HGT εγω) εχουνε πολλα υπερ..
Punto HGT SC Evo
- punto1410
- Μαθαίνω να στρίβω.

+ πολλά.skinboy wrote:ναι jimmm , αλλα το fr το προυγουμενο τουλαχιστον, το επερνες στα 17κατι , κ το επερνες με ενα μοτερ τρελο μεσα....που ολοι ξερουμε τα μετεπειτα του μοτερ αυτου...jimmm wrote:fr ε? για να δουμε ποσα κυκλοφορουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!το εχεις δει στο εσωτερικο?κατι χαλια μαυρα ματ πλαστικα.....polatov wrote:ναι γιατι το οτι το fr ειναι σε προσφορα στα 17.900???
καποιοι απλα ειναι στην κορυφη και οι αλλοι τρεχουν μπας και φτασουν στους προποδες!.......το abarth ειναι μεσα εξω οκ,το ss οντως παει ψηλα........
1.8 κινητηρα 20v !!!!
θεωρω χαζο να σου πω με περιφερειακα την ιπποδυναμη που φτανει το μοτερ...αυτο κ το πως κινητε στο δρομο.
κ εγω ιταλοφιλος ειμαι , αλλα πρεπει να ειμαστε κ αντικειμενικοι.
σε μαμα φαση με 150 αλογα ειχες ροπες τρελες, βολταρες κ ταξιδευες παντου κ παντα με πολυ καλα χαρακτηριστικα.
με κουσουρι μονο τα σιλεντ μπλοκς παντου σε αυτο το αμαξι κ στα υπολοιπα του group vag , πολυ μαλακα.
με εσωτερικο απλο κ λιτο χωρις τιποτα το ιδιαιτερο ναι συμφωνω. αλλα σαν αμαξι κινητε σβελτα κ ανετα παντου κ παντα...
κ για οποιον ηθελε αλλα , πας ποιο περα εσυ μετα !!!
το fr κ εγω δεν το κανω κεφι να το κυκλοφορω αλλα οσακις το καβαλησα (κυριως εκτος αθηνων μετακινησεις), μπορω να πω οτι το ευχαριστηθηκα απολυτα.
κρινετε συνολικα οχι ειδικα ενα αμαξι κ κυριως για το που προοριζεται (μπορει πολλες φορες να μην ειναι απλα τον γουστων μας)
ναι ρε συ κων/νε γαμωτο , Ναι !!!
κ εμενα με εχουνε ξενερωσει !!! με αυτο το θεμα , κ επειδη κοιτας κ λιγο τι πληρωνεις τι περνεις (δεν ειναι το περνω κ το κανω οτι θελω να ειναι μετα, οπως εχω κανει το HGT εγω) εχουνε πολλα υπερ..
Ακόμα και ένα mg tf.
Ναι έχει ελατωματική φλάντζα...
Ναι θέλει αλλαγή κάθε 30000 χλμ.
Οταν όμως κάποιος το γνωρίζει, πως θα μπαίνει συνεργείο κάθε 2-3 χρόνια για έξτρα 300 ευρώ, και δεδομένου πως θα πάρει το 1.8 με 8000-, γνωρίζοντας πάλι πως δε θα κάνει drift ποτέ του (εκτός αν είναι θεόσταλτος), είναι πολύ καλή επιλογή αυτοκινήτου.
Ολα είναι σχετικά.
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας.................θα πας εκεί που κοιτάς.......