Να σου δωσω το τηλεφωνο του Αkio Toyoda να του το πεις...Vicepresident wrote:Μηπως ηρθε η ωρα να σπασουν Lexus και Toyota????
"Kαμπάνα" 16 εκατομμυρίων ευρώ στην Toyota
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: "Kαμπάνα" 16 εκατομμυρίων ευρώ στην Toyota
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Vicepresident
- Τρέχω σε αγώνες.

ΟΟΟΟΟΟΧΑΧΑΧΑΧΑΧαχαχαχααχαχαχαχP.A.D.R.C wrote:Να σου δωσω το τηλεφωνο του Αkio Toyoda να του το πεις...
Ξεχνάτε μου φαίνεται τα κόκκινα.............Γατάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

πολυ το ευχαριστηθηκα παντως γιατι μας ειχαν ζαλισει με τους κουβαδες με τις 4 ροδες....αντε και σ'ανωτερα..........
- kostas013
- Administrator

το κακο ειναι τωρα πως ευκολα μπορουν να την κοτηγορησουν για ατυχηματα που δεν φταιει το αυτοκινητο αλλα ο οδηγος η ακομη αλλοι παραγωντες....
πχ εμενα μου κολλαγε ο συμπλεκτης απο το πατακι.... και σε φιατ και σε πεζο...
το κατεβαζα και ηταν οκ...
η αν ετρεχε πολυ καποιος και στουκαρε μονος του
λεω τωρα εγω με τις ταπεινες μου γνωσεις...
δεν θα μπορουσε η οικογενεια καποιου να κατηγορησει την τογιοτα για τον θανατο καποιου επειδη κολλησε το γκαζι και στην πραγματικοτητα να εχει κολλησει απο το πατακι?
η καποιος που στουκαρε μονος του δεν θα μπορει να κανει μηνυση και να πει οτι μου κολλησε το γκαζι?????
δεν θα μπορουσε η οικογενεια καποιου να κατηγορησει την τογιοτα για τον θανατο καποιου επειδη κολλησε το γκαζι και στην πραγματικοτητα να εχει κολλησει απο το πατακι?
η καποιος που στουκαρε μονος του δεν θα μπορει να κανει μηνυση και να πει οτι μου κολλησε το γκαζι?????
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
-
βαγγελης
- Εμαθα να ξεκινάω.

δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα!!!πιστευω οτι η τογιοτα θα το εψαξε για να το ειπε αυτο εμενα παντως που εχει ο πατερας μου το avensis δεν ειχε καποιο προβλημα!!
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

εδω μιλαμε για βλαβες αποδεδειγμενες οχι πατακια -κινητα κλπ.πριν 2 χρονια ειχε γραφτει οτι απο το 2000-2005 5.000.000 toyota για βλαβη στο συστημα διευθυνσεως που μεχρι τοτε την πληρωνε ο οδηγος αλλα περασε στο ντουκου.το θεμα ειναι οτι παλια, ολα τα εξαρτηματα ηταν ιαπωνιας, τωρα απο οπου θελεις αγοραζουν.πχ τα πενταλ που κολλανε ειναι αμερικανικης εταιριας ενω της nissan ενα συστημα συμπιεσμενου αερα που χρησιμοποιει ειναι απο ισλανδια.....οποτε για ποια αξιοπιστια μιλαμε?καποτε ισως, τωρα καλα κρασια.......αλλα η τιμη-τιμη, στο θεο.kostas013 wrote:το κακο ειναι τωρα πως ευκολα μπορουν να την κοτηγορησουν για ατυχηματα που δεν φταιει το αυτοκινητο αλλα ο οδηγος η ακομη αλλοι παραγωντες....
εδω για να παμε σε εμενα εχω μια kawasaki versys και απο τις 6000χλμ αρχισε να ζαρωνει ο καθρεφτης ακουσον-ακουσον αυτο δε γινεται......παντα με μαμα λαμπες μιλαμε,και einai και japan,οποτε απατεωνας ο σχιστοματης
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

απο 2005 και μετα εχουν προβλημα ολα τα μοντελα εκτος lexus,αλλα κατι θα σκασει και για αυταβαγγελης wrote:δεν νομιζω να ειναι τοσο απλα τα πραγματα!!!πιστευω οτι η τογιοτα θα το εψαξε για να το ειπε αυτο εμενα παντως που εχει ο πατερας μου το avensis δεν ειχε καποιο προβλημα!!
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

πρωτη σε πωλησεις η toyota το πρωτο τριμηνο του 2010!!!!!!!!!!!!!!!τρεξτε και στα συνεργεια ακομα δεν τα πηρατε...........
αντε να δω τι θα κανει στα επομενα,αν συνεχιζει να πουλαει, ε τοτε ο ελληνας θα ειναι και πολυ λαλακας.
αντε να δω τι θα κανει στα επομενα,αν συνεχιζει να πουλαει, ε τοτε ο ελληνας θα ειναι και πολυ λαλακας.
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

[attachment=0]Lexus-GX_460_2010_800x6
για διαβαστε κι αυτο...........
ανακληση για 7500 lexus gx460 kai 150 land cruiser λογω προβληματος στην ηλεκτρονικη ρυθμιση ESC (electronic stability control).......εχει και αλλα εκτος πενταλ και φρενων (prius)..........αντε και του χρονου καλυτερα

για διαβαστε κι αυτο...........
ανακληση για 7500 lexus gx460 kai 150 land cruiser λογω προβληματος στην ηλεκτρονικη ρυθμιση ESC (electronic stability control).......εχει και αλλα εκτος πενταλ και φρενων (prius)..........αντε και του χρονου καλυτερα
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Παρατηρω μια ιδιαιτερη αντιπαθεια..Οφειλω ομως να σου υπενθυμισω πως δεν χρειαζεται να εισαι το επιθετικος..Δεν ειναι δα και γερμανικα ή "γερμανοειδη"
!!!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

εχω αληθεια ειναι. γιατι ενα μοτερακι εχει ο γιαπωνεζος και ολα τα αλλα ειναι για πεταμα,η μηπως δεν ειναι ετσι?δε μιλαω για subaru-mitsubishi για τα απλα λεω...καλα και για τους γερμανους αλλοι καλοι και αυτοι....ειχα, και τα πληρωσα ακριβα ειδικα volks........μακρυα
- Vicepresident
- Τρέχω σε αγώνες.

Toyota μανα μου!!!
Δεν σπαει δεν χαλαει!!! ΠΟΤΕ...........
Τωρα αν βγηκε απο το εργοστασιο με προβλημα εμενα δεν μου λεει κατι.Παλι θα δουλευει για παντα!!!!!!!!!!!!
Τωρα αν βγηκε απο το εργοστασιο με προβλημα εμενα δεν μου λεει κατι.Παλι θα δουλευει για παντα!!!!!!!!!!!!
- jimmm
- Μαθαίνω να στρίβω.

ενα βγηκε?εχεις χασει το μετρημα νομιζω............και τα οικοπεδα καλα ειναι για αγορα αυτο το καιροVicepresident wrote:Toyota μανα μου!!!
- Vicepresident
- Τρέχω σε αγώνες.

jimmm wrote:ενα βγηκε?εχεις χασει το μετρημα νομιζω............και τα οικοπεδα καλα ειναι για αγορα αυτο το καιροVicepresident wrote:Toyota μανα μου!!!
Εξαρταται.
Αν εχεις αγοραζεις.Αν δεν εχεις το αγοραζω εγω!
- Orange
- Schumacher

Παδια μη τρελενεστε.
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενιες.
Αφετερου, το συγκεκριμενο, μαλλον κατασκευασμενο προβλημα ειναι, μιας και εν οψη οικονομικου προβληματος, οι αμερικανοι, βαρεθηκαν να πληρωνουν στην Ιαπωνια, για την αγορα αυτοκινητων, ενω η προβληματικη τους εγχωρια παραγωγη, πηγαινε στο βουρκο.
Βρηκαν εναν εξυπνο τροπο, να συρικνωσουν τις αριστες πωλησεις της Ιαπωνικης εταιριας στις ηνωμενες πολιτιες και φυσικα το επετυχαν.
Δε ξερω φυσικα για ποσο καιρο, αλλα η ουσια ειναι οτι GM και Ford, περασαν παλι πανω απο την Toyota.
Οι υπολοιπες Ιαπωνικες εταιριες Nissan, Honda, ειναι στον πατο, οποτε δεν τειθετε θεμα αξιοπιστιας γι' αυτες.
Mitsu, Suba κλπ, απλα ανυπαρκτες.
Τελικα η κοινη γνωμη, ειναι πανευκολα διαμορφωσιμη κατα το δοκουν, ειδικα ενος ευκολοπιστα χειραγωγημενου λαου οπως ειναι των Αμερικανων.
Μιλαμε για ανθρωπους, οπου οδηγουν κατα 99.9% σε ευθειες, με ταχυτητες που δε ξεπερνουν τα 55Mph......
Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενιες.
Αφετερου, το συγκεκριμενο, μαλλον κατασκευασμενο προβλημα ειναι, μιας και εν οψη οικονομικου προβληματος, οι αμερικανοι, βαρεθηκαν να πληρωνουν στην Ιαπωνια, για την αγορα αυτοκινητων, ενω η προβληματικη τους εγχωρια παραγωγη, πηγαινε στο βουρκο.
Βρηκαν εναν εξυπνο τροπο, να συρικνωσουν τις αριστες πωλησεις της Ιαπωνικης εταιριας στις ηνωμενες πολιτιες και φυσικα το επετυχαν.
Δε ξερω φυσικα για ποσο καιρο, αλλα η ουσια ειναι οτι GM και Ford, περασαν παλι πανω απο την Toyota.
Οι υπολοιπες Ιαπωνικες εταιριες Nissan, Honda, ειναι στον πατο, οποτε δεν τειθετε θεμα αξιοπιστιας γι' αυτες.
Mitsu, Suba κλπ, απλα ανυπαρκτες.
Τελικα η κοινη γνωμη, ειναι πανευκολα διαμορφωσιμη κατα το δοκουν, ειδικα ενος ευκολοπιστα χειραγωγημενου λαου οπως ειναι των Αμερικανων.
Μιλαμε για ανθρωπους, οπου οδηγουν κατα 99.9% σε ευθειες, με ταχυτητες που δε ξεπερνουν τα 55Mph......