Αυτοκολλητα επι των αυτοκινητων.

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Zyklon
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: Αυτοκολλητα επι των αυτοκινητων.

Post by Zyklon » Sun Jan 10, 2010 2:34 pm

Έχω 2 αυτοκόλλητα όλα και όλα στο αμάξι και αυτά δεν ξέρω και εγώ γιατί τα έβαλα μάλλον επειδή λένε "Italy" Είναι δυο της momo και είναι στις πόρτες κάτω από τους καθρέφτες.
Στα αυτοκόλλητα είμαι και εγώ ενάντια. και ειδικά σε αμάξια σαν τα δικά μας.
Έχω δει punto με Γιαπωνέζικα γράμματα :shock: σκόρπιους Abarth που πιάνουν όλο το κάπο κτλ.
Στα Carbon look τώρα εξαρτάτε τι έχει βάλει ο καθένας, παντός σε λεπτομέρειες πάνω στο αμάξι είναι όμορφα μερικά π.χ. στης πόρτες πάνω στην μεσαία κολόνα.
Πάντως δεν ξέρω πιστεύω ότι τα Ιταλικά αυτοκίνητα είναι πολύ όμορφα από την μάνα τους και δεν πρέπει να παρεμβαίνουμε και πολύ στο look τους.

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Mon Jan 11, 2010 9:25 pm

Τα χρωματιστα carbon εχουν το "καλο" οτι δε μοιαζει για παραδειγμα το αμαξι σαν τρακαρισμενο που του εβαλες ενα μαυρο καπο λες και δεν ειχες λεφτα να το βαψεις. οπως επισης προσφατα κουβεντιαζα με γνωστο πως θα φενετε σε μαυρο αμαξι που το απλο carbon δεν ξεχωριζει!
Εμενα προσωπικα αν και μου αρεσουν οι αντιθεσεις χρωματος και carbon ειδικα σε λευκο και κοκκινο στο δικο μου που ειναι και σκουρο ανθρακι θα το πρωτημουσα μαυρο για να ειναι και διακριτικο, φυσικα θα προτιμουσα αληθινα carbon αλλα χρειαζεται πολυ χρημα!!

RUD
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by RUD » Tue Jan 12, 2010 12:28 am

Achilleas GT wrote:Τα χρωματιστα carbon εχουν το "καλο" οτι δε μοιαζει για παραδειγμα το αμαξι σαν τρακαρισμενο που του εβαλες ενα μαυρο καπο λες και δεν ειχες λεφτα να το βαψεις. οπως επισης προσφατα κουβεντιαζα με γνωστο πως θα φενετε σε μαυρο αμαξι που το απλο carbon δεν ξεχωριζει!
Εμενα προσωπικα αν και μου αρεσουν οι αντιθεσεις χρωματος και carbon ειδικα σε λευκο και κοκκινο στο δικο μου που ειναι και σκουρο ανθρακι θα το πρωτημουσα μαυρο για να ειναι και διακριτικο, φυσικα θα προτιμουσα αληθινα carbon αλλα χρειαζεται πολυ χρημα!!
Στο δικό μου Αχιλλέα το χρώμα θα πήγαινε το carbon καπό? Μαύρο μεταλλικό είναι... το ξέρεις...
ImageImageImage

Image

Klimis18
Moderator
Moderator

Post by Klimis18 » Tue Jan 12, 2010 1:25 am

καντε ρε παιδια λιγο διαφημηση για τον ουρανο μ :P Αχιλλεα εσυ το εφτιαξες μιλα χαχαχα
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!

ImageImageImage

Achilleas GT
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Achilleas GT » Tue Jan 12, 2010 9:22 am

Στελιο πιστευω πως για τα δικα μου γουστα το κλασικο μαυρο και μαλιστα σε mat dry θα ειναι τι ιδανικο βεβαια περασε απο το μυαλο μου η σκεψη και του ασημι-ασπρου carbon για να κανει κραυγαλεα αντιθεση και του κοκκινου σκουρου για να κανει διαφορα και να σπαει και λιγο τη μαυριλα αλλα θα παραμεινω στο μαυρο!!

Τι να πω ρε κλιμη για τον ουρανο σου,εμενα μου φτανει που εμεινες εσυ ευχαριστημενος!

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”