Ο ξανθιές ...ζητούν δικαίωση
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- mpoumpou
- Εμαθα να ξεκινάω.

- mpoumpou
- Εμαθα να ξεκινάω.

να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!) 
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!
-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpoumpoumpou wrote:να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!)
- mpoumpou
- Εμαθα να ξεκινάω.

Κοίταξε να δεις...Γενικά είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν αντιζηλίες!!!Αλλά είναι μεγάλη βλακεία!!!Γιατί να ζηλεύεις αυτά που έχει η διπλανή σου και να μην αρκείσαι σε αυτά που έχεις εσύ??puntakias wrote:tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpoumpoumpou wrote:να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!)
Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει,από παροσωπική εμπειρία πάντα!!
Με την κολλητη μου γνωριζόμαστε από το νήπιο και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!!Ούτε ζηλευουμε η μια την άλλη!!
Εσύ δεν το πιστεύεις δηλαδή???
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

Για εξηγήστε αυτό ρε μελαχρινές. Γιατι ενώ κοροϊδεύετε όλες τις ξανθιές για τη χαζομάρα τους, τρέχετε να τα βάψετε όλες ξανθά???PuntoGTgirl wrote:Κοπελα μου δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο που σχεδον ολες οι μελαχρινες τα βαφουνε ξανθα και το 80% των ξανθιων ειναι κανονικα μελαχρινες. Γι' αυτο μην ακουω μ......
-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

mpoumpou wrote:Κοίταξε να δεις...Γενικά είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν αντιζηλίες!!!Αλλά είναι μεγάλη βλακεία!!!Γιατί να ζηλεύεις αυτά που έχει η διπλανή σου και να μην αρκείσαι σε αυτά που έχεις εσύ??puntakias wrote:tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpoumpoumpou wrote:να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!)
Με την κολλητη μου γνωριζόμαστε από το νήπιο και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!!Ούτε ζηλευουμε η μια την άλλη!!
μπουμπου μου σορυ που θα σε στεναχωρισω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει μετην καμια περιπτωση ειστε πολυ ζηλιαρες απο φυση σας κ αυτο δεν αλλαζει για καμια περιπτωση ακομα κ μετισ κολλητεσ σας... τωρα οι εξεραισεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν το κανονα
- animalinstict
- Μαθαίνω να στρίβω.

- mpoumpou
- Εμαθα να ξεκινάω.

puntakias wrote:mpoumpou wrote:Κοίταξε να δεις...Γενικά είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν αντιζηλίες!!!Αλλά είναι μεγάλη βλακεία!!!Γιατί να ζηλεύεις αυτά που έχει η διπλανή σου και να μην αρκείσαι σε αυτά που έχεις εσύ??puntakias wrote: tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpou
μπουμπου μου σορυ που θα σε στεναχωρισω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει μετην καμια περιπτωση ειστε πολυ ζηλιαρες απο φυση σας κ αυτο δεν αλλαζει για καμια περιπτωση ακομα κ μετισ κολλητεσ σας... τωρα οι εξεραισεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν το κανονα
Nα σου πω φίλε puntakia,κι αυτό θέμα χαρακτήρα είναι ...Εγώ είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου,και με αυτά που έχω...οπότε δεν ζηλεύω τίποτα και οπό καμία!!!!
-
puntakias
- Μαθαίνω να στρίβω.

καταρχην θα σου πω το μεγαλυτερο παραδειγμα ζηλιας που υπαρχει...... τις ξανθιες τις κοροιδευουν οι μελαχροινες κ γενικα οτι ειναι χαζες κ ετσι αλλα επειδη τις ΖΗΛΕΥΟΥΝ το 80% των μελαχροινων παει κ τα βαφει οπωσ ειπε κ πιο πριν
η PuntoGTgirl :
PuntoGTgirl
Δημοσιέυθηκε: Σήμερα στις 9:55 am
--------------------------------------------------------------------------------
Κοπελα μου δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο που σχεδον ολες οι μελαχρινες τα βαφουνε ξανθα και το 80% των ξανθιων ειναι κανονικα μελαχρινες. Γι' αυτο μην ακουω μ......
πες τα ρε puntogirl.
καταρχην ηδη αρχισαν οι ζηλιες..... χεχχεχεχεχεχεχχε
η PuntoGTgirl :
PuntoGTgirl
Δημοσιέυθηκε: Σήμερα στις 9:55 am
--------------------------------------------------------------------------------
Κοπελα μου δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο που σχεδον ολες οι μελαχρινες τα βαφουνε ξανθα και το 80% των ξανθιων ειναι κανονικα μελαχρινες. Γι' αυτο μην ακουω μ......
πες τα ρε puntogirl.
καταρχην ηδη αρχισαν οι ζηλιες..... χεχχεχεχεχεχεχχε