Ο ξανθιές ...ζητούν δικαίωση

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Locked
mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Nov 29, 2004 3:27 pm

Oι άντρες σπέρνουν διχόνοια!!!χαχαχα!!!Σας το λέω άλλη μια φορά!!!¨Ολα είναι θέμα μυαλού...και όχι φύλου ή χρώματος μαλλιών!!!! :wink:

Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!
Δικό σας....Ποια εσύυυυ!Αστέεεεερι μουυυυ!

lalibe
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by lalibe » Mon Nov 29, 2004 4:39 pm

το ειδαμε. η διχοινια προερχετε απο εσας και προσπαθητε να μας την μεταδωσετε.υπαρχουν ατρανταχτες αποδειξεις.απλως γυρνα σελιδα

MAFIA

Post by MAFIA » Mon Nov 29, 2004 4:48 pm

καλα ειναι ολες...παρε την μια και χτυπα την αλλη!!!

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Nov 29, 2004 4:58 pm

να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!) :lol:
Δελτίο καιρού!Κάθε μέρα εκτός από Δευτέρα και Τρίτη στις 01.30 έχουμε βροχοπτώσεις στο Ποσειδώνιο!mpoumpouuuuuuu!

puntakias
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by puntakias » Mon Nov 29, 2004 5:41 pm

gkats wrote:Αμάν......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προβλέπω εμφύλιο μεταξύ του γυναικείου φύλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απομακρυνθείτε να μην μας πάρουν τα σκάγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(φιλικά έτσι!)
xexexexe etsi an doume k ligo ksylo

puntakias
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by puntakias » Mon Nov 29, 2004 5:43 pm

mpoumpou wrote:να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!) :lol:
tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpou

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Nov 29, 2004 5:57 pm

puntakias wrote:
mpoumpou wrote:να τα μας πάλι το δίδυμο lalibe-mafia!!!O animalinstict λείπει να συμπληρώσετε τρίο!!!Βρε σταματήστε τις κακίες γιατί θα σας καταχερώσω(που έλεγε και ένας φίλος μου κρητικός!!!) :lol:
tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpou
Κοίταξε να δεις...Γενικά είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν αντιζηλίες!!!Αλλά είναι μεγάλη βλακεία!!!Γιατί να ζηλεύεις αυτά που έχει η διπλανή σου και να μην αρκείσαι σε αυτά που έχεις εσύ??
Προσωπικά πιστεύω πως υπάρχει,από παροσωπική εμπειρία πάντα!!
Με την κολλητη μου γνωριζόμαστε από το νήπιο και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!!Ούτε ζηλευουμε η μια την άλλη!!
Εσύ δεν το πιστεύεις δηλαδή???

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by animalinstict » Mon Nov 29, 2004 6:12 pm

Με φώναξε κανείς???

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Nov 29, 2004 6:16 pm

ΧΑ!Σιγά μην δεν απαντούσες!!!!!

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by animalinstict » Mon Nov 29, 2004 6:41 pm

PuntoGTgirl wrote:Κοπελα μου δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο που σχεδον ολες οι μελαχρινες τα βαφουνε ξανθα και το 80% των ξανθιων ειναι κανονικα μελαχρινες. Γι' αυτο μην ακουω μ...... :x
Για εξηγήστε αυτό ρε μελαχρινές. Γιατι ενώ κοροϊδεύετε όλες τις ξανθιές για τη χαζομάρα τους, τρέχετε να τα βάψετε όλες ξανθά???

puntakias
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by puntakias » Mon Nov 29, 2004 6:49 pm

mpoumpou wrote:
puntakias wrote:
Κοίταξε να δεις...Γενικά είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κάποιες φορές έχουν αντιζηλίες!!!Αλλά είναι μεγάλη βλακεία!!!Γιατί να ζηλεύεις αυτά που έχει η διπλανή σου και να μην αρκείσαι σε αυτά που έχεις εσύ??
Με την κολλητη μου γνωριζόμαστε από το νήπιο και δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ!!Ούτε ζηλευουμε η μια την άλλη!!

μπουμπου μου σορυ που θα σε στεναχωρισω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει μετην καμια περιπτωση ειστε πολυ ζηλιαρες απο φυση σας κ αυτο δεν αλλαζει για καμια περιπτωση ακομα κ μετισ κολλητεσ σας... τωρα οι εξεραισεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν το κανονα

animalinstict
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by animalinstict » Mon Nov 29, 2004 6:51 pm

σωστοστ!!

mpoumpou
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by mpoumpou » Mon Nov 29, 2004 6:54 pm

puntakias wrote:
mpoumpou wrote:
puntakias wrote: tha to sympliroso ego legontas to eksis... apanthse mou se kati: yparxei filia metaksy gynaikon? lege re mpoumpou

μπουμπου μου σορυ που θα σε στεναχωρισω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει μετην καμια περιπτωση ειστε πολυ ζηλιαρες απο φυση σας κ αυτο δεν αλλαζει για καμια περιπτωση ακομα κ μετισ κολλητεσ σας... τωρα οι εξεραισεις υπαρχουν για να επιβεβαιωνουν το κανονα

Nα σου πω φίλε puntakia,κι αυτό θέμα χαρακτήρα είναι ...Εγώ είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου,και με αυτά που έχω...οπότε δεν ζηλεύω τίποτα και οπό καμία!!!!

puntakias
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by puntakias » Mon Nov 29, 2004 6:56 pm

καταρχην θα σου πω το μεγαλυτερο παραδειγμα ζηλιας που υπαρχει...... τις ξανθιες τις κοροιδευουν οι μελαχροινες κ γενικα οτι ειναι χαζες κ ετσι αλλα επειδη τις ΖΗΛΕΥΟΥΝ το 80% των μελαχροινων παει κ τα βαφει οπωσ ειπε κ πιο πριν
η PuntoGTgirl :

PuntoGTgirl

Δημοσιέυθηκε: Σήμερα στις 9:55 am

--------------------------------------------------------------------------------
Κοπελα μου δεν νομιζω πως ειναι τυχαιο που σχεδον ολες οι μελαχρινες τα βαφουνε ξανθα και το 80% των ξανθιων ειναι κανονικα μελαχρινες. Γι' αυτο μην ακουω μ......

πες τα ρε puntogirl.

καταρχην ηδη αρχισαν οι ζηλιες..... χεχχεχεχεχεχεχχε

puntakias
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by puntakias » Mon Nov 29, 2004 6:58 pm

κ κοιτα γιατι εγω ειμαι σκληρο καρυδι.......... ρωτα παολα κ θα σου πει.... αυτο το θεμα το εχω εξετασει διεξοδικα

Locked

Return to “Επικαιροτητα”