Ζάντες-ελαστικά
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

analoga kiolas..
to pososto magnisiou....
uparxoune k pososta alouminio magnisio .
pantos panw apo 800e + gia 15ares...
einai panalafres k geres alla se oriako kopanima tsakizoune den stravonoune (duskolo vevaia na ginei auto sto dromo).
h Speedline exei kales tetoies zantes..
h Enkei exei POLU kales...k panalafres !!
se sumvatikes twra ,OZ supperleggera , kalo pososto se alouminio magnisio k elafries , mia apo ta idia lene k gia tis K1 tis kosei...
genika yparxei pli8wra epilogon...
to pososto magnisiou....
uparxoune k pososta alouminio magnisio .
pantos panw apo 800e + gia 15ares...
einai panalafres k geres alla se oriako kopanima tsakizoune den stravonoune (duskolo vevaia na ginei auto sto dromo).
h Speedline exei kales tetoies zantes..
h Enkei exei POLU kales...k panalafres !!
se sumvatikes twra ,OZ supperleggera , kalo pososto se alouminio magnisio k elafries , mia apo ta idia lene k gia tis K1 tis kosei...
genika yparxei pli8wra epilogon...
Punto HGT SC Evo
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ναι, οι OZ είναι και απίστευτα όμορφες.'Οπως και να'χει, εμένα μου αρέσουν οι μαμά ζάντες του mk2b, oπότε δεν τις αλλάζω. Χτες άλλαξα λάστιχα, έβγαλα πλέον τα P6000 μετά από 40.000 καταπονημένα χιλιόμετρα και έβαλα michelin pilot exalto 2. Πολύ καλό λαστιχάκι ρε παιδιά, πολύ με έχει ενθουσιάσει. Ακόμα δεν έχει στρώσει βέβαια, αλλά φαίνεται καλό. Ακόμα στην εθνική δεν έχω βγει να δω τι λέει, μα πιστεύω οτι τα αξίζει τα λεφτά του. Να δω πόσο θα κρατήσει.
- Xeno
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
Maevius
- Έβγαλα το Ν

Χρόνια Πολλά σε όλους.
Επειδή ψάχνω για ζαντολάστιχα και ρωτάω, μου είπαν ότι τα καινούρια exalto είναι μεγάλη μάπα και μάλιστα η michelin για μεγάλο διάστημα είχε σταματήσει την παραγωγή τους. Επίσης μου είπαν ότι σε mk1 sporting πρέπει να βάλω 195/45/15 και όχι 195/50/15 για να μη χαλάσω βήμα και γιατί δε μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα βρίσκει ο πίσω τροχός.
Βοηθήστε με γιατί έχω χάσει λίγο το μπούσουλα...
Επειδή ψάχνω για ζαντολάστιχα και ρωτάω, μου είπαν ότι τα καινούρια exalto είναι μεγάλη μάπα και μάλιστα η michelin για μεγάλο διάστημα είχε σταματήσει την παραγωγή τους. Επίσης μου είπαν ότι σε mk1 sporting πρέπει να βάλω 195/45/15 και όχι 195/50/15 για να μη χαλάσω βήμα και γιατί δε μπορεί να μου εγγυηθεί ότι δεν θα βρίσκει ο πίσω τροχός.
Βοηθήστε με γιατί έχω χάσει λίγο το μπούσουλα...
- Spartiatis No2
- Μαθαίνω να στρίβω.

Tα μάπα τα michelin ήταν τα exalto 1 τα οποία αποσύρθηκαν. Τώρα υπάρχουν τα exalto 2 τα οποία δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα και είναι στην αγορά πάνω από 1 χρόνο, μπορεί και 2. Εγώ αυτά έβαλα, πριν κανα μήνα, καλά μου φαίνονται. Εγώ πέρα από αυτά, θα σου πρότεινα Toyo. Είναι και γαμώ.
Τώρα μπορεί να με ρωτήσεις γιατί δεν έβαλα εγώ Toyo. Κολλήματα του πατέρα μου με οτιδήποτε Ιαπωνικό. Τσακωνόμασταν για τα λάστιχα τώρα. 'Ημαρτον!!!
'Οσο για την διάσταση, εμένα ο λαστιχάς μου πρότεινε από το μαμά 185/55/15 να πάμε στο 195/50/15 όπως κι έγινε.
Τώρα μπορεί να με ρωτήσεις γιατί δεν έβαλα εγώ Toyo. Κολλήματα του πατέρα μου με οτιδήποτε Ιαπωνικό. Τσακωνόμασταν για τα λάστιχα τώρα. 'Ημαρτον!!!
'Οσο για την διάσταση, εμένα ο λαστιχάς μου πρότεινε από το μαμά 185/55/15 να πάμε στο 195/50/15 όπως κι έγινε.
- lolos
- Μαθαίνω να στρίβω.