mk2 φιλτρο ή φιλτροχοάνη?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- skinboy
- Schumacher

den diafono...
apla me to na min to koliseis to swlina panw k vazontas ton omws eu8eia empros eisai kalutero , toulaxiston se emena eixe doulepsei sto parel8on kala sta polla !
twra to HGT poio panw den to 8ewrw swsto alla gia ekeino uparxei k skoufos...prwton k deuteron mporeis na to pas kai ligo poio panw kai na eisai akoma poio sigouros...
alla den to sugkrinw teleios diaforetiko setup k amaji opote as perioristoume sto diko sou....
apla me to na min to koliseis to swlina panw k vazontas ton omws eu8eia empros eisai kalutero , toulaxiston se emena eixe doulepsei sto parel8on kala sta polla !
twra to HGT poio panw den to 8ewrw swsto alla gia ekeino uparxei k skoufos...prwton k deuteron mporeis na to pas kai ligo poio panw kai na eisai akoma poio sigouros...
alla den to sugkrinw teleios diaforetiko setup k amaji opote as perioristoume sto diko sou....
Punto HGT SC Evo
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

βασικά τις προάλλες έβεξε καταρακτωδώς εδω πάνω, οι δρόμοι ειχαν γινει ποτάμια στην κυριολεξία...μεχρι και αλλα αμαξια ειδα να 'μενουν'...τοσο πολύ..Δεν ειδα καποιο προβλημα..ισως να ημουνα και τυχερος δεν ξερω..Θα το δοκιμασω οταν βρω χρονο αυτο που μου ειπε ο skinboy και θα μεταφερω εντυπωσεις..και εγω τα φοβαμαι τα κωλονερα και δεν βαζω σωληνα στο βαρελακι........
-
Vas_Punto_HGT
- Έβγαλα το Ν

Παιδιά πράγματι η κάτω θέση της φιλτροχοάνης στο HGT είναι πολύ επικίνδυνη για νερά.
Πριν από λίγο καιρό που έβρεξε βρήκα νερά πάνω στην φιλτροχοάνη κι επίσης στην θέση αυτή τραβούσε πολύ σκόνη (δυσκολεύτηκα πολύ να την καθαρίσω).
Τώρα την έχω κάπου ενδιάμεσα και προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα.
Την δοκίμασα και σε βροχή και δεν είδα ούτε ίχνος νερού (έχει τόση ζέστη εκεί που οι όποιες σταγόνες βροχής περνούν από τις γρίλιες εξατμίζονται!!!)
Όσον αφορά την απόδοση του αυτοκινήτου η κάτω θέση είναι μακράν η καλύτερη.
Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
Πριν από λίγο καιρό που έβρεξε βρήκα νερά πάνω στην φιλτροχοάνη κι επίσης στην θέση αυτή τραβούσε πολύ σκόνη (δυσκολεύτηκα πολύ να την καθαρίσω).
Τώρα την έχω κάπου ενδιάμεσα και προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα.
Την δοκίμασα και σε βροχή και δεν είδα ούτε ίχνος νερού (έχει τόση ζέστη εκεί που οι όποιες σταγόνες βροχής περνούν από τις γρίλιες εξατμίζονται!!!)
Όσον αφορά την απόδοση του αυτοκινήτου η κάτω θέση είναι μακράν η καλύτερη.
Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.
- skinboy
- Schumacher

- P.A.D.R.C
- Schumacher

200 ευρω κομπλε αλλα οχι καρμπον(απλη μαυρη).Κουμπωνει στο κεντρο της μετωπης -εχει ευκαμπτο πλαστικο σωληνα εξωτερικα..Ωραιος ηχος και εχω την εντυπωση οτι το αρπαγμα της ειναι πολυ καλο.Την φοραει ενας φιλος.Απο νερα δεν εχει προβλημα,τουλαχιστον μεχρι στιγμης..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- skinboy
- Schumacher

- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

τι εχετε να πειτε γι αυτό??(το τελευταίο ποστ συγκερκιμενα)
http://www.stiloclub.gr/index.php?name= ... c&start=30
http://www.stiloclub.gr/index.php?name= ... c&start=30
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Προσωπικα δεν θεωρω προβλημα το νερο..Σκεφτειτε ολα τα παπακια τι θα ειχαν παθει με τα καρμπιρατερ χυμα...Επισης το λιγο νερο που μπαινει στο σωληνα(αν τελικα μπεινει) λογο της θερμοκρασιας εξατμιζεται και τοτε εχεις και αυτο το πλεονεκτημα το οξυγονου..
Αληθεια η υποπιεση ειναι τοσο μεγαλη ωστε σε περιπτωση που κινεισαι μεσα στο νερο να ρουφαει σαν καλαμακι,ή τοτε απλως μενεις απο αερα και σβυνει?
Αληθεια η υποπιεση ειναι τοσο μεγαλη ωστε σε περιπτωση που κινεισαι μεσα στο νερο να ρουφαει σαν καλαμακι,ή τοτε απλως μενεις απο αερα και σβυνει?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

κι εγω μαλλον οχι..κι εγω πιστευω οτι αν εχεις το σωληνα που παιρνει αερα σχετικα ψηλα (στο ανοιγμα του προφυλακτήρα πανω απο το ψυγειο πχ) μειωνεις σημαντικα τον οποιο υποτιθεμενο κινδυνο..και παλι ΑΝ περασουν μια δυο σταγονες υπο καταρρακτωδη βροχη αυτες θα εξατμιστουν...Προσωπικα δεν θεωρω προβλημα το νερο..