ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Θέματα που αφορούν την βελτίωση του κινητήρα, καθώς και της μετάδοσης .

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
vaspap
Νικολάκης
Νικολάκης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ

Post by vaspap » Wed Jun 22, 2005 9:33 am

Εχω βγει σημερα και δινω συμβουλες,
η καλη και ολοκληρομενη μετατροπη παντα κωστιζει κατι παραπανω, απο διαφορες μετατροπες που σε προσεγγιζουν αλλα στην ουσια σε βαζουν στο χωρο και την πληρωνεις με τα μαλια της κεφαλης.
Ορισμενη το γνωριζουν καλα αυτο, ειτε επειδη την εχουν πατησει, ειτε γιατι ειναι πιο ενημερωμενη.
Μην μπαινετε στο τρυπακι να μειωνετε τα ανταλλακτικα μιας μετατροπης για να βγει πιο φθυνει.
αν θελετε να ρωτησετε κατι ρωτηστε με.
φιλικα
βασιλης

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Wed Jun 22, 2005 9:45 am

Oti lefta lupi8eis na plirwseis meiwnontas ulika kai antallaktika se mia metatropi gia na sou ftasei sto oikonomiko sou epipedo 8a ta plirwseis se ligotero apo 6 mines diplasia apo tis zimies pou 8a kaneis kai apo ta antallaktika pou telika 8a anagkasteis na agoraseis gia na doulepsei swsta to amaji sou...

An den sou ftanoune ta lefta stin arxi , mazepse liga akoma k otan 8a ta exeis ola tote kanto...

Alliws dialege poio light paketo veltiosis alla komple...

Swstos o filos edw...
Punto HGT SC Evo

Mpliki
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Mpliki » Wed Jun 07, 2006 7:58 pm

φιλε βασιλη θα ηθελα να μου πεις ποσο περιπου θα μου κοστισει να τουρμπισω το (sporting 82hp 1242cc) με μεταχιρεισμενα μερη απο punto gt η απο καποιο αλλο αυτοκινητο. Απο φρενα μπροστα πισω ( εχω διαβασει οτι τα φρενα του gt ειναι καλα) μεχρι intercoler και τουρμινα και τα λοιπα σχετικα.Και αν συμφερει φυσικα να βαλω μεταχειρισμενα η καινουργια.

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Thu Jun 08, 2006 7:24 am

Καλυτερα δεν θα ηταν να βαλεις ενα μοτερ Gt επανω?Πιο αξιοπιστο,πιο δυνατο και με τεραστιο βελτιωτικο υποβαθρο.

Mpliki
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Mpliki » Thu Jun 08, 2006 2:56 pm

Ναι αλλα το μοτορι του gt μπαινει κουτι πανω στο δικο μου η θα θελει κοψε ραψε στεις βασεις??? ακουσα επισης για ενα μαστορα στο μοσχατο που βελτιωνει punto και θα ηθελα να μου πεις αν ξερεις διευθυνση η τηλεφωνο η καποιον να τον ξερει. νομιζω οτι ειναι της novitec αλλα δεν ξερω σιγουρα. MPLIKI RULES YEAH!!!!!!!!!!!!!!!

Post Reply

Return to “Βελτίωση κινητήρα και μετάδοσης.”