Γρατζουνιά

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Asxetos
Νικολάκης
Νικολάκης

Γρατζουνιά

Post by Asxetos » Tue Jun 06, 2006 7:10 pm

Πήγα σήμερα να μπώ στο πουντακι μου και διαπίστωσα μια γρατζουνια απο τον ένα προβολέα ως τον άλλο... Ετσι και ειχα μπροστα μου αυτον που το εκανε σίγουρα θα ήμασταν σε αστυνομικό τμήμα τώρα για ξυλοδαρμο...
Παντώς θέλω να το βάψω και δεν έχει λήξει ακόμα η εγγύηση της βαφής, οπότε θα πρέπει να το βάψω στο επίσημο συνεργειο.. Πόσο λέτε θα κοστίσει;

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Tue Jun 06, 2006 7:40 pm

kamia sxesi i egisi tis vafis me tis gratzounies..

egiisi vafis simenei oti sou vafoun to amaksi FREE mono an petaksi skouries i aliothi (ksevapsi) to xroma apo ton ilio i kati tetio paromio..

i gratzounia den einai mesa stin egiisi distixos.. :(
XATZIS RACING !!!

Sonicboom
Schumacher
Schumacher

Post by Sonicboom » Tue Jun 06, 2006 8:56 pm

Mόνο από ασφαλιστική αν έχεις κάλυψη από κακόβουλες ενέργειες.
Image
.

Asxetos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Asxetos » Tue Jun 06, 2006 9:43 pm

Το ξέρω οτι δεν καλύπτεται, εννοούσα οτι μάλλον θα μπλέξω αν το βάψω μονος-στο φανοποιειό της γειτονιάς, δε θα το καλύπτει η εγγυηση..Αρα θα ο βάψω στο επίσημο συνεργειο. Ποσο πιστευετε πάει το μαλλί; Τους ρώτησα αλλα λένε φερτο απο εδώ, τιμές δε λεμε απο το τηλεφωνο και τέτοια.

N1GHTM4R3
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by N1GHTM4R3 » Tue Jun 06, 2006 9:49 pm

οι τιμες σε τετιες δουλειες συνιθως δεν ειναι στανταρ!

πρωτα το βλεπει ο αλλος βλεπει τη δουλεια χρειαζεται και σου λεει αναλογα..

ΠΧ για ενα προφηλακτιρα εδω στη ροδο η τιμη ξεκιναει απο τα 60 και μπορει να φτασει και τα 100 η ακομα και να τα ξεπερασει αν ειναι καμια περιεργη πολιεστερικη καταστευη... !
XATZIS RACING !!!

Asxetos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Asxetos » Tue Jun 06, 2006 11:08 pm

Στο περίπου ελεγα, για να πάω προετοιμασμενος...

DiViNe_Junior
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by DiViNe_Junior » Wed Jun 07, 2006 1:02 am

αναλογα φιλε και τη γρατζουνια...αν εχει κανει και ζημια πιο μεσα κλπ...κανα 150 σε λοβω γιατι αυτη χτυπανε και τισ τιμεσ..τωρα αναλογα σου ειπα και με αυτουσ που μπλεκεισ..γιατι λενε καποιοι σοφοι ανθρωποι..αμα αρχισεισ και μπλεκεισ με συνεργεια την εκανες απο κουπεσ...ευχομαι καλα τελειωματα,,...

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Wed Jun 07, 2006 7:53 am

Που ειναι η γρατζουνια?
ImageImage ImageImage

Asxetos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Asxetos » Wed Jun 07, 2006 1:38 pm

Είναι απο τον ένα προβολέα ως τον άλλο πάνω απο το σήμα fiat φαίνεται πολύ χάλια όλο το καπω. Αστα να πανε, είναι πολύ βαθιά, έχει φύγει όλο το χρώμα. Τελος πάντων πήγα σήμερα και μου είπαν αυθημερον με 130 ευρώ θα μου το έχουν έτοιμο. :( Τωρα με τι σκεπτικό παίρνει ένας ενα κλειδί σε καινούριο αυτοκίνητο και του πεταει τα μάτια έξω δε μπορώ να καταλάβω. Και να πείς είμαι με κανενα τσακωμένος;

HauntedPunto
Schumacher
Schumacher

Post by HauntedPunto » Wed Jun 07, 2006 4:36 pm

Άσε φίλε και γω τα ίδια... ας τον πιάσω αυτόν να κάνει γρατζουνιές έστω και σε άλλο αμάξι... :evil: :evil: :evil: :evil:
Image Made Me Do It
Pure on the outside, Haunted on the inside...

Asxetos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Asxetos » Thu Jun 08, 2006 1:31 pm

Λολ παρε με τηλεφωνο αν τον πιάσεις, του έχω μαζεμένα..

sylvestro
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by sylvestro » Fri Jun 09, 2006 11:01 am

παιδια και εγώ το εχω πάθει... είναι κάτι κ...παιδα στην γειτονιά μου που μόλις δουν καινούργιο αυτοκίνητο του αλλάζουν τα φώτα.. εχω μια γρατσουνια στην πόρτα του οδηγου..δεν την έχω φιάξει ακόμα..(που να βρω τα ΄λεφτα)... ασε που έχω διαπιστώσει ότι μου έχουν χτυπήσει και τον πίσω προφυλακτήρα.. μόνο το χρώμα βεβαια έχει πάθει ζημια, δεν πολυφένεται αλλα σε εμένα μου την σπάει!!

Asxetos
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by Asxetos » Fri Jun 09, 2006 10:28 pm

Απο κ0λ0παιδα, γεμάτες οι γειτονιές, εγω έχω καμια τριαδα που παίζουν κάθε απόγευμα μπάλα, και κάθε πέντε λεπτά βγαίνω να κλείσω τον συναγερμό....
Ασε που σε κάθε σημείο που πέφτει η μπάλα αφήνει σημάδι στο χρώμα το μεταλλικό, όταν πλένω το αμάξι φαίνεται καθαρα... Πουντακι μου, δε μας αφήνουν να χαρούμε τον ερωτά μας....! :)

sylvestro
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by sylvestro » Tue Jun 13, 2006 8:21 am

ax... έτσι έτσι.. δεν φτάνει που το αφήνω όλη την ημέρα μίνο του το βλέπω και χτυπημένο... αστα να πάνε!!!

xristos0
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by xristos0 » Thu Oct 19, 2006 12:42 pm

Γεια σας παιδια.Πηγα κ εγω το πρωι να παρο το GP κ διαπιστωσα μια γκρατζουνια 40εκατοστα περιπου στην πορτα του σθνοδιγου κ κανα 2 ψιλοβαθουλοματα σαν ζουπιγματα με το δακτιλο.βεβαια δεν ειναι απο δακτιλο απο κανενα καφι ισοσ δεν κσερο κ εχο κσενεροσει αφανταστα!!σκεφτομαι να παρο ενα ειδικο μπουκαλι για γρατζουνιες που ειναι.περνει λιγη βαφι απο διπλα και την σκεπαζει,η φευγει,αλλα θελει πολι τριπσιμο .ξερει κανενας περι αυτου?? :roll:

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”