Πως περασαμε στην συναντηση 10/5
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- tsioufff
- Schumacher

-
ottoman
- Μαθαίνω να στρίβω.

- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Εχω να πώ,πως η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν όντως πολύ δυνατή...γνώρισα απο κοντά και άλλα παιδια που μιλούσαμε εδώ και καιρό μόνο απο δώ.Επίσης είδα και γνώριμα πρόσωπα που χα πραγματικά καιρό να τα δω απο κόντα.Πάντα τέτοια και την επόμενη φορά ακόμα πιο δυνατά όλοι μας να δείξουμε πως το παρόν μας δεν είναι μόνο πολύ αισθητό,και δυνατό όπως πάντα,αλλά κραυγαλέο αφήντας τους πάντες με το παρόν μας με ανοικτό το στόμα.
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

εσύ όλο τσαί κερνάς και λέςtsioufff wrote:ναι να ερθεις την επομενη, εμειναν κατι lipton...μην τα πεταξω και πανε χαμενα. χα χα χαkokokos wrote:κριμα!την επομενη ομως δεν την χανω για τιποτα....(ελπιζωvdsracing wrote: Κρίμα που δεν ηρθες,εγινε μάχη με τα 8v......)
- tsioufff
- Schumacher

- super-punt
- Νικολάκης

ναι αλλα δεν ειχες κ καθισματα,ρεζερβα, πισω ηχεια κ τασια!!!vdsracing wrote:Δεν είπα οτι είμαι μαμα,είπα εχω φίλτρο στον παπά και κοντό κιβώτιο...
Και ο άλλος εχει φίλτρο και τελικό.Πάντως μου κάνει εντύπωση,με μια φιλτροχοάνη και ενα τελικό πήρε μια κενή σε σχέση με το μαμά...δεν είναι και λίγο!
ο τσιουφ ειναι 3πορτος με ελαφρυτερες ζαντες
κ ησασταν κ οι 2 με ελαχιστη βενζινη
κ εχετε κ στροφομετρα (μη με κραξετε,μετραει)
δεν νομιζω να ειναι τοση η πραγματικη διαφορα.απλα εγω δεν ξερω να ξεκιναω καλα
απο 2ες παντως ημασταν μαζι κ μου φανηκε οτι πηρα μερικα εκατοστα πριν κοψουμε
παντως ειχε πλακα.δεν ειχα ξανακανει κοντρακι με το πουντικο
- vdsracing
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ε την επόμενη φορά ελα και εσυ μάχιμος...αν και για να καλύψεις το κενό πρέπει να κάνεις προπόνηση σε εκκίνηση-αλλαγές και να δυναμώσεις και λίγο...αλλιώς δεν σε κόβω.super-punt wrote:ναι αλλα δεν ειχες κ καθισματα,ρεζερβα, πισω ηχεια κ τασια!!!vdsracing wrote:Δεν είπα οτι είμαι μαμα,είπα εχω φίλτρο στον παπά και κοντό κιβώτιο...
Και ο άλλος εχει φίλτρο και τελικό.Πάντως μου κάνει εντύπωση,με μια φιλτροχοάνη και ενα τελικό πήρε μια κενή σε σχέση με το μαμά...δεν είναι και λίγο!
ο τσιουφ ειναι 3πορτος με ελαφρυτερες ζαντες
κ ησασταν κ οι 2 με ελαχιστη βενζινη
κ εχετε κ στροφομετρα (μη με κραξετε,μετραει)
δεν νομιζω να ειναι τοση η πραγματικη διαφορα.απλα εγω δεν ξερω να ξεκιναω καλα
απο 2ες παντως ημασταν μαζι κ μου φανηκε οτι πηρα μερικα εκατοστα πριν κοψουμε
παντως ειχε πλακα.δεν ειχα ξανακανει κοντρακι με το πουντικο
Θέλω να δω κόντρα μεταξύ εσένα και του άλλου του φίλου με το άσπρο το μαμά..Πάντως χωρίς στροφόμετρο είναι δύσκολο να κάνεις ιδανικές αλλαγές και εκκίνηση.
-Βαγγέλης-
- vdsracing
- Μαθαίνω να στρίβω.

Μετά όμως που άνοιξα εγω με δύο άτομα και εσυ μόνος δεν μάζεψες και πολύ...Μάζεψες λίγο οταν μπήκες απο πίσω μου(το οποίο είναι και λιγάκι επικύνδυνο εδω που τα λέμε).super-punt wrote:ναι αλλα δεν ειχες κ καθισματα,ρεζερβα, πισω ηχεια κ τασια!!!
Anyway,οντως είναι καλή φάση γιατί οι διαφορές είναι σχετικά μικρές,σαν να τρέχουμε σε ενιαίο!!
-Βαγγέλης-
- super-punt
- Νικολάκης

- vdsracing
- Μαθαίνω να στρίβω.

- tsioufff
- Schumacher

- tsioufff
- Schumacher