Φιμέ αντιηλιακές μεμβράνες & Ερωτησεις για φιμε & Κτεο

Θέματα που αφορούν την αισθητική βελτίωση.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
dinos1
Νικολάκης
Νικολάκης

Φιμέ αντιηλιακές μεμβράνες & Ερωτησεις για φιμε & Κτεο

Post by dinos1 » Mon Mar 20, 2006 2:35 pm

Γεια χαρά σε όλους. Έχω το punto μου 4 και κατι χρονια και έχω φιμέ (τη μεσαία σκάλα) όλα αυτά τα χρόνια. Κλήση δεν έχω φάει ποτέ (θεσσαλονίκη κυκλοφορώ). Απλά τώρα πρέπει να περάσω ΚΤΕΟ και όλοι μου λένε ότι με φιμέ θα με κόψουν σίγουρα! (έχω σε όλα τα τζάμια εκτός από το μπροστινό)
Ξέρει κανείς να μου πει αν αυτό αληθεύει και τι μπορώ να κάνω? Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να τα βγάλω :cry: (αλήθεια αυτό γίνεται ή θα αφήσει προβλήματα...?)
Διάβασα και ένα άλλο σχετικό ΤΟPIC αλλά δεν έβγαλα άκρη!
Ελπίζω σε βοήθεια!!!
THANKS!

sotiris 14
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by sotiris 14 » Mon Mar 20, 2006 5:15 pm

πηγαινε με κατεβασμενα παραθυρα και με μερικα ευρω στη τσεπη.... αποκλειετε να σε κοψουν.

drohos
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by drohos » Mon Mar 20, 2006 5:29 pm

και εγώ έτσι πέρασα με κατεβασμένα τα παράθυρα και αναμμένο το φως της πλαφονιέρας και δεν μου είπαν τίποτα.
ImageImage

skinboy
Schumacher
Schumacher

Post by skinboy » Mon Mar 20, 2006 5:31 pm

mporoune na vgoune safos oi memvranes xwris kanena provlima.
apo ekei k pera kanonika sto kteo se kovoune gia ta fime.
apo ekei kai pera polla paizoune rolo.....;-)
Punto HGT SC Evo

dinos1
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by dinos1 » Mon Mar 20, 2006 5:43 pm

Μιλάμε για ιδιωτικό ή δημόσιο κτέο?γιατι όσους ρώτησα μου είπαν αν δεν υπάρχει κάποιος "γνωστός" καλύτερα να πάω δημόσιο... παρόλα αυτά πολλοί έχουν κοπεί και μάλιστα με το πιο ανοιχτό φιμέ!
Η άλλη δυνατότητα που έχω είναι να μην το περάσω ΚΤΕΟ και αν ποτέ με σταματήσουν να πάω τότε...απότι μου είπαν είτε εισαι εκπρόθεσμος 2 βδομάδες είτε 2 χρόνια το πρόστιμο ειναι ίδιο!!! Ισχύει αυτο?

ValDog
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by ValDog » Tue Mar 21, 2006 8:20 am

Ισχύει, αλλά σου παίρνουν και τις πινακίδες μέχρι να περάσεις από ΚΤΕΟ.
Κατά τη γνώμη μου πήγαινε από ιδιωτικό.
Puntoclub! Δεν αφήνουμε τίποτα όρθιο στο πέρασμά μας! PDT_Armataz_01_42

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Tue Mar 28, 2006 12:39 am

ValDog wrote:Ισχύει, αλλά σου παίρνουν και τις πινακίδες μέχρι να περάσεις από ΚΤΕΟ.
Κατά τη γνώμη μου πήγαινε από ιδιωτικό.
Δεν εχω ακουσει για πινακιδες.Πρωτη φορα το ακουω αυτο.Παντως εγω προσωπικα να χα μονο τα φιμε καλα θα ταν...θα παω σε ιδιωτικο και μονο :D

dinos1
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by dinos1 » Wed Mar 29, 2006 11:30 am

τι να πω ρε παιδια...εγω ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι να κανω.καποιοι μου λένε να παω σε ιδιωτικό,άλλοι σε δημόσιο και άλλοι να μην πάω καθόλου (αν με σταματήσουν να το παω τότε).αν δεν το πάω κ με "πιασουν" απότι ξέρω έχει δικαστήριο.αυτό που δεν ξέρω είναι αν στο δικαστήριο αθωονεσαι ή όχι και πληρώνεις καμιά 200αρα...

gyubrush
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by gyubrush » Wed Mar 29, 2006 11:38 am

Το θεμα ειναι πιο εχει πιο ρηχα ραουλα για να μην βρει το ιντερκουλερ(οσοι εχουν) κατω οταν σε μετρανε για καυσαερια.

_Nikos_
Schumacher
Schumacher

Post by _Nikos_ » Wed Mar 29, 2006 3:03 pm

mia alli lysi einai na valeis apo ena punto ta 2 mprostina tzamia mama (afou apo oso kserw odigou kai sinodigou aparagoreyontai.) pas kteo pernas xalara gyrnas sto synergeio vazeis ta dika sou kai efyges.

punto24
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: ΚΤΕΟ & ΦΙΜΕ

Post by punto24 » Fri Feb 26, 2010 12:27 pm

Παιδιά Καλησπέρα σας δουλεύω στην llumar http://www.llumar.gr και είμαι στο club σας
για να σας λύσω διάφορες απορίες και να σας δώσω κάποιες συμβουλές σε ότι έχει να κάνει
με τις αντηλιακές μεμβράνες των αυτοκινήτων σας και την ισχύουσα νομοθεσία!!

marinakhs
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by marinakhs » Fri Feb 26, 2010 7:02 pm

αν εχεισ καπιο γνοστο οφθαλμιατρο ή δερματολογο του λεσ και σου βγαζει ενα χαρτι οτι εχεισ καπιο προβλιμα και τοτε δεν εχεισ κανενα λογο να ανχονεσε

Spartiatis No2
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Spartiatis No2 » Fri Feb 26, 2010 8:58 pm

Αναλόγως την σκάλα που έχεις, μπορεί να σε κόψουν ή όχι. Στο προηγούμενο αμάξι μου είχα της llumar την άχρωμη ( clima select ) και κτεο δεν είχα πρόβλημα 2 φορές που πέρασα. ( Παίζει να μην κατάλαβαν καν οτι έχω μεμβράνη).

Τώρα στο νέο δεν έχω βάλει ακόμα, αλλά σκεύτομαι να πάω σε κάτι πιο σκούρο, μιας και από μόνο του το αμάξι πίσω έχει φιμέ αρκετά σκούρα ( GP Abarth). Σίγουρα lloumar θα βάλω πάλι, το Titanium που είναι σκούρο ανοιχτό.

Για πες ρε Punto 24, τι παίζει με την νομοθεσία.

manosmk2
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: Κ.Τ.Ε.Ο. & φιμέ αντιηλιακές μεμβράνες.

Post by manosmk2 » Sun Feb 28, 2010 5:12 pm

σε ιδιωτικο κτεο δεν ασχολουντε με τα φιμε τουλαχιστον 2 φορες που περασα. στα δημοσια δεν ξερω τι γινετε. προτεινω ιδιωτικο να πας και απο μερια εξυπερετησης

punto24
Νικολάκης
Νικολάκης

Re: Κ.Τ.Ε.Ο. & φιμέ αντιηλιακές μεμβράνες.

Post by punto24 » Mon Mar 08, 2010 9:10 am

παιδιά η νομοθεσία γράφει ότι τα τζάμια οδηγού και συνοδηγού πρέπει να έχουν διαπερατότητα
φωτός μεγαλύτερη από 70% έτσι μπαίνει κατά την νομοθεσία μόνο μια πολύ ανοιχτή μεμβράνη η UV99% για την llumar
η οποία έχει διαπερατότητα φωτός 73% από εκεί και περά αν βάλεις κάτι πιο σκούρο από το
επιτρεπτό στις 2 αυτές πόρτες τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε από κάποιο δημόσιο νοσοκομείο
ένα χαρτί που να γράφει για κάποια ασθένεια δερματική η κάποια ασθένεια για τα μάτια έτσι
μπορείς να βάλεις και στης μπροστινές πόρτες τα υποχρεωτικά αυτοκόλλητακια με τον τύπο της
μεμβράνης και τα χαρακτηριστικά της.
από την μεσαία κολόνα και πίσω μπορείς να βάλεις ότι μεμβράνη θέλεις χωρίς περιορισμούς.

http://www.llumar.gr/displayITM1.asp?ITMID=20

ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ Η ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ!!!!

Post Reply

Return to “Εξωτερική εμφάνιση”