PUNTO SPORTING mk2b 95hp
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Mαζι σου..μιλωντας για ιππους εννοειται οτι συμπεριλαμβανα πρωτιστως την καμπυλη της ροπης.
Αληθεια δεν μπορεσες να κλεψεις καναν ιππο εκει που ηταν διπλα διπλα?να μπερδευτει κανα μουλαρι και να μπει κατω απο το δικο σου καπο..??Αυτα για καλαμπουρι!
Καλο μεσημερι!
Επισης (δεν ξερω αν πηρες το μηνυμα τελικα) δεν χρειαζεται να απαντησεις αφου προχωρησα.αμα θελεις μου λες για την προδο σου με το ραμαιρ!Τα λεμε
Κωνσταντινος
Αληθεια δεν μπορεσες να κλεψεις καναν ιππο εκει που ηταν διπλα διπλα?να μπερδευτει κανα μουλαρι και να μπει κατω απο το δικο σου καπο..??Αυτα για καλαμπουρι!
Καλο μεσημερι!
Επισης (δεν ξερω αν πηρες το μηνυμα τελικα) δεν χρειαζεται να απαντησεις αφου προχωρησα.αμα θελεις μου λες για την προδο σου με το ραμαιρ!Τα λεμε
Κωνσταντινος
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Επανέρχομαι λοιπόν να σας πω τα νέα... Ναι το αυτοκίνητο πήρε τελικά λίγο. Ανοίγει πιο στρωτά και καλά με λίγο γκάζι και πήρε και ψηλά λίγο. Στην ανηφόρα της καρδίας για παράδειγμα στη Θεσσαλονίκη αντί για 140 άνοιξε 145 και ίσως λίγο παραπάνω.
Ίσως ένα προγραμματάκι να κάνει καλό σε αυτό το στάδιο.
Ακούω λοιπόν ιδέες για πρόγραμμα. Τη σωλήνα στο φιλτροκούτι την αφήνω ως έχει προς το παρόν. Σκέφτομαι και μια πατέντα για φιλτροχοάνη μέσα στο θόλο της ρόδας που έχει ωραία δροσιά χωρίς...ramair με άγνωστες συνέπειες σε αυτοκίνητα μη ρυθμισμένα να δουλεύουν έτσι..
Ίσως ένα προγραμματάκι να κάνει καλό σε αυτό το στάδιο.
Ακούω λοιπόν ιδέες για πρόγραμμα. Τη σωλήνα στο φιλτροκούτι την αφήνω ως έχει προς το παρόν. Σκέφτομαι και μια πατέντα για φιλτροχοάνη μέσα στο θόλο της ρόδας που έχει ωραία δροσιά χωρίς...ramair με άγνωστες συνέπειες σε αυτοκίνητα μη ρυθμισμένα να δουλεύουν έτσι..
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

Επειδη μαλλον το εχουν παθει -αν οχι ολοι οι κατοχοι mk2b οι περισσοτεροι- η αρυθμια στο ρελαντι διορθωθηκε πριν απο λιγο στη fiat με το καθαρισμα της πεταλουδας με ενα σπρεϊ. Επισης αν εχετε προβλημα με τα καθισματα και ειστε στα πρωτα 2 χρονια της εγγυησης μην το σκεφτεστε. Εγω το παω την αλλη βδομαδα για αλλαγη των αφρολεξ ή αλλαγη ολου του καθισματος αν δεν βρεθει αφρολεξ στα κεντρικα της fiat.
- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

παλικαρια για τσεκαρετε ενα site: www.italo-tuning.de Εχει τα παντα για τα punto...
- fiat lover
- Μαθαίνω να στρίβω.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

εχω βαρεθει να χτυπαω το αριστερο μου κωλοφαναρο για να αναψει..καθε μερα τα ιδια!γκρρρ!!!απεργια ακκνει καθε μερα μαζι με τους εργατες στην ιταλια..? 
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.

οχι. εμενα οποιαδηποτε στιγμη, ειτε κρυο ειτε ζεστο, μολις σταματουσα σε ενα φαναρι ανεβοκατεβαιναν οι στροφες απο 500 μεχρι 1000. οπως ειπα ομως μετα απο το καθαρισμα της πεταλουδας δεν μου εχει παρουσιαστει ξαναspartiatis wrote:sotiris 14 εγω εχω μια αρυθμια μονο οταν το ανοιγω και ειναι κρυος ο κινητηρας και υπαρχει ενα τρεμουλο με την αρυθμια!!!αυτο εννοεις εσυ???
- P.A.D.R.C
- Schumacher

- spartiatis
- Τρέχω σε αγώνες.

- sotiris 14
- Μαθαίνω να στρίβω.