πως λεμε ΑΜΑΝ με σημα το γαιδαρο ενα πραμα...
Να 'τανε η ζήλια ψώρα....
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

Γεια σου φιλε μου και sorry αλλα πολυ εκατσες, εδω ειναι χωρος εκμαθησης κατ' αρχην και ανταλλαγης αποψεων κατα δευτερο. Δεν ειναι η Τροια για να δεχομαστε Δουρειους Ιππους. Εδω θα βρεις αυτα που προσφερει η κοινωνια του internet : δωρεαν προσβαση στη γνωση για ολους ανεξεραιτως ειτε ειναι κουτσοι και στραβοι, ειτε ο Shummaher αυτοπροσωπως. Πες στα αφεντικα σου οτι το puntoclub.gr ειναι η "δικη μας" * γνωσιακη βαση δεδομενων. Κατι σαν τη χρυση ευκαιρια που προανεφερες που οσοι ξερουν τι ψαχνουν το βρισκουν ευκολα.Thunder wrote:Ακριβως αυτο θελω να κανω Divine κ το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις κ εσυ ο ιδιος ειναι να μην ασχολεισαι κ εσυ με μας,ουτε με τις πιτες μας ουτε με τιποτα αν δεν γουσταρεις.Τωρα για τον αν λεω ασυναρτησιες αυτο ας το σκεφτουνε καλα τα ατομα στα οποια αναφερομαι.Επισης εγω εδω δεν εθιξα το θεμα της επισημοτητας του club αλλα τα λεγομενα καποιων.Κ δεν μπορουσα να τα αφησω αναπαντητα πιστεψε με.Αυτα...Α και ειμαι 86αρης ναι...Αντε γεια!
*μας => εμεις. οοοοοοολοι εμεις εδω μεσα.
-
Thunder
- Νικολάκης

Αφεντικο του εαυτου μου papitsoulos ειμαι μονο εγω κ κανενας αλλος.Εσεις καλα κανετε κ χαιρεστε το site σας,οπως κ εμεις το δικο μας.Εγω δεν ξαναγραφω εδω ξανα.Αρκετα κρατησε η ''εισβολη'' μου...Οποιος θελει να μου πει κατι ξερει που θα με βρει...Μονο ας σταματησουν οι πλακιτσες κ οι κοροιδειες γιατι πολυ ευκολα μπορουμε ολοι μας να το κανουμε αυτο...Γεια κ χαρα...
- ria
- Μαθαίνω να στρίβω.

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Banned
- Μαθαίνω να στρίβω.

Μια τελευταια παρακληση απο μενα : Ας σταματησει αυτη η αθανατη ελληνικη νοοτροπια της διαιρεσης. Ολοι οι Ελληνες ανηκουνε και σε μια ομαδα ανθρωπων ειτε γαυροι ειτε βαζελοι ειτε αναρχικοι ειτε ακροδεξιοι...αλλα αυτο το εκμεταλευονται καποιοι βοσκοι για δικους του λογους. Δεν πιστευω η μαιμουδιτσα να ειναι δειγμα καλης η ειρωνικης η πλακατζιδικης θελησης. Οταν λασπολογει καποιος δεν το κανει για την ψυχη της μανας του, εχει λογο να το κανει. Οποτε ειτε ειναι ο βοσκος, ειτε (χειροτερα) το προβατο (και πιαστηκε κοροιδο). ΟΧΙ στον προβατισμο.
- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

- Sonicboom
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- HauntedPunto
- Schumacher

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.