Καλησπερα
Προ λιγων ημερων πηγα να αλλαξω λαστιχα και να βαλω 15αρες ζαντες που χα βρει απο hgt.
Πηγα λοιπον στο βουλκανιζατερ,για να αλλαξω λαστιχα και να βαλω TOYO 195/45/15.Να αναφερω επισης πως εχει ενα μαγαζι επι της Βουλιαγμενης,και το αλλο μεσα σε στενο οπου στο αλλο μαγαζι ειχε μεσα λαστιχα και ζαντες.
Οταν μονταριζε τα λαστιχα ενας υπαλληλος του διοτι μονον εναν ειχε,εγω ειχα παει στο στενο μεσα επι της Βουλαγμενης να παω να πληρωσω.
Οταν πηγα στο αυτοκινητο ειχε τελειωσει ήδη την πλευρα του οδηγου,και επιανε την αλλη πλευρα.
Τελειωνοντας τον ρωταω εαν ειναι ολα οκ,και του ειπα εαν χρειαζετε να ξανακανει ενα check,διοτι ειμαστε ανθρωποι,μου λεει πωσ τα χει τσεκαρει και ειναι ολα οκ.
Φευγοντας και πηγαινοντας σε εναν φιλο μου κοντα στα Σεπόλια,ακουω ενα κρακ,κοβω ταχυτητα αλλα δεν μπορουσα να σταματησω, διοτι πηγαινα απο εθνικη οδο.Φτάνοντας στον προορισμο μου συνηδειτοποιησα,οτι έλειπε απο το αυτοκινητο μου όλο το αριστερο spoiler (η φουστα δηλάδη).Αυτο έγινε διοτι εβαλε ο ``εξυπνος``,τον γρυλλο σηκωνοντας την πλευρα του οδηγου πάνω στο spoiler απο κατω.Πηγα δυστυχως και αγορασα αλλα σετ φυσικα διοτι δεν τα πουλανε ενα και δωσα 140euro και εννοειτε αβαφτα.Επειδη ξερω οτι δεν προκειτε να βρω το δικιο μου ουτε πηρα τηλεφωνω να του πω και ουτε εκανα τιποτα.Επισης να αναφερω πως το τιμονι μετα τα 120-125χλμ ετρεμε,αυτο πιστευα πως οφειλετε ειτε το οτι δεν μου κανε καλη ζυγοσταθμιση,ειτε απο καμμια ζαντα.Ηξερα πως μια ζαντα ηταν ελαφρια χτυπημενη,και ηθελέ λιγο φτιαξιμο.Σημερα λοιπον,μετα απο τρεις ημερες απο τοτε που χα βαλει τα λαστιχα, πηγα να βαλω τα Spoiler βαμενα,επρεπε λόγω της 15αρας ζαντας να λυσω τα μπουλωνια.ΕΕΕΕΕ!! πηγα να ξεσφυξω το μπροστα δεξι απο την πλευρα του οδηγου, με τον σταυρό ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 4ΜΠΟΥΛΩΝΙΑ ΑΛΥΤΑ!!!.Έπαθα πλακα!!.Να μου πει καποιος πως ηθελε να της κλέψει το βράδυ θα ελεγα οκ,αλλα ΠΩΣ ειχε και το κλειδι ασφαλειας απο τα μπουλωνια μου??,μην τρελαθουμε.Ακομα και το μπουλωνι ασφαλειας ηταν αλυτο.Εκεινη την στιγμη εγινα άσπρος σαν το γαλα,εννοειτε πως οταν τα σφιξα δεν τρεμει πλεον το τιμονι.
Λοιπον αυτος ο ανθρωπος θα με ``στελνε`` στον αλλον κοσμο,το θεμα να μου φυγει στον δρομο ήταν θεμα χρόνου και φυσικα τύχη που δεν μου ειχε φυγει αυτες τησ μέρες,ΕΙΧΑ ΑΓΙΟ.
Μεσα απο το club,διοτι γνωριζω πως εχω την υποστιριξη σας δεν εχω προβλημα να πω πως το μαγαζι βρισκετε Λεωφορο Βουλιαγμενης 75,και Αγκυλης γωνια,και αυτος που το χει λεγετε Κ.Τσιαπωκης.Εχει τα συνχαρητηρια μου απο μενα ο κύριος αυτος.
@@ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ@@
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
re xristo imarton ola se esena???
gamw to kerato mou!!!
agiasmo agori mou!!!
gamw to kerato mou!!!
agiasmo agori mou!!!