Κατάλληλος για στράτευση κρίθηκε ο Αντώνης Ρέμος
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntomad
- Administrator

Κατάλληλος για στράτευση κρίθηκε ο Αντώνης Ρέμος
Κατάλληλο για στράτευση έκρινε τον τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο η Ανωτάτη Αεροπορική Υγειονομική Επιτροπή, γνωστοποιήθηκε τη Δευτέρα από πηγές στο ΓΕΑ. Εφόσον ο Αντώνης Ρέμος θεωρηθεί στρατολογικά 35 ετών, θα υπηρετήσει 45 ημέρες και θα εξαγοράσει το υπόλοιπο της θητείας του προς 810 ευρώ το μήνα.
Η επιτροπή επανεξέτασε την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή σχετικά με το πρόβλημα που είχε δηλώσει ότι αντιμετώπιζε και βάσει του οποίου είχε τύχει απαλλαγής στράτευσης (κατηγορία Ι-5). Απεφάνθη τελικά ότι είναι κατάλληλος να στρατευθεί, στην κατηγορία Ι-1.
Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιασθεί στο κέντρο εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη για να υπηρετήσει τη θητεία του.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ
Η επιτροπή επανεξέτασε την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή σχετικά με το πρόβλημα που είχε δηλώσει ότι αντιμετώπιζε και βάσει του οποίου είχε τύχει απαλλαγής στράτευσης (κατηγορία Ι-5). Απεφάνθη τελικά ότι είναι κατάλληλος να στρατευθεί, στην κατηγορία Ι-1.
Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, ο γνωστός τραγουδιστής θα παρουσιασθεί στο κέντρο εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη για να υπηρετήσει τη θητεία του.
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ

- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
ade kwlopsaro...
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- siiiii
- Τρέχω σε αγώνες.

- puntomad
- Administrator

- bravonick
- Τρέχω σε αγώνες.

εγώ έκανα 14 μήνες και απολύθηκα και απο Γκατζολία!!!!! Γ@μ@ τα....
καλά να πάθει το κολόψαρο... εκεί να πείξει...
όσο για το Ι5 δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό....
απο θέμα προσωπικής άποψης και ηθικής ικανοποίησης εγώ δεν θα δεχόμουνα ούτε Ι2... Γι' αυτό ήμουν και βαθμοφόρος στο στρατό.... Μάχημος και με μεγάλα @ρχίδι@!!!!!
προσωπική άποψη πάντα και εντελώς φιλικά.... απλά γούσταρα την όλη φάση τότε.... οι 14 χειρότεροι μήνες της ζωής μου...... ειδικά ο 1 μήνας τον ΛΥΒ..... Πολύ τρέξιμο....
Πυροβολικό "ισχύς δια της γνώσεως"
καλά να πάθει το κολόψαρο... εκεί να πείξει...
όσο για το Ι5 δεν είναι και ιδιαίτερα τιμητικό....
απο θέμα προσωπικής άποψης και ηθικής ικανοποίησης εγώ δεν θα δεχόμουνα ούτε Ι2... Γι' αυτό ήμουν και βαθμοφόρος στο στρατό.... Μάχημος και με μεγάλα @ρχίδι@!!!!!
προσωπική άποψη πάντα και εντελώς φιλικά.... απλά γούσταρα την όλη φάση τότε.... οι 14 χειρότεροι μήνες της ζωής μου...... ειδικά ο 1 μήνας τον ΛΥΒ..... Πολύ τρέξιμο....
Πυροβολικό "ισχύς δια της γνώσεως"
Ventivalvola Potenza!
- yellow_devil
- Νικολάκης

Έλα μωρέ τον μπάμια. Περίμενε να περάσει τα 35 για να εξαγοράσει τη θητεία, πάει για τα μάτια του κόσμου 45 μέρες μήν τον λυντσάρουν σάν τον Παπακαλίατη...
Και εγώ 18 μήνες θητεία 9 στο Γκατζολονήσι --> Σαμοθράκη.
____________________\__ ....... }<((((°>
Φιλικά
Κώστας
--------------------------------
Φιλικά
Κώστας
--------------------------------
-
kwnstantina
- Νικολάκης

τι λετε τωρα?
ΤΙ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.....ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ....
ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 45 ΜΕΡΕΣ.... 450 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ?ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ?
ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΔΕΚΑ Η ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...
12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣ ΚΑΙ 12 ΕΞΩ...
ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΌΛΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ...
ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...
ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 45 ΜΕΡΕΣ.... 450 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΡΑΓΚΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ?ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ?
ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΔΕΚΑ Η ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...
12 ΜΕΡΕΣ ΜΕΣ ΚΑΙ 12 ΕΞΩ...
ΟΥΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ...ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΌΛΑ.
ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΩΡΑ ΦΑΝΤΑΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ...ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗ...
ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ...
- siiiii
- Τρέχω σε αγώνες.

συμφωνω και με την kwnstantina και με τον bravonik και χωρις να προσβαλω κανενα το Ι5 η το Ι6 ειναι λιγο βαρυ.γιατι αν χρειαστεις ποτε απολυτηριο στρατου και δουνε οτι εισαι Ι5 Ι6 θα σε περασουνε για καθυστερημενο.π.χ. ο αδερφος μου πηγε και υπηρετησε Ι1 γιατι δεν μπορουσε να παρει διπλωμα.στο κατω κατω βρε αδερφε ειναι και θεμα τιμης.και οπως λεει και η kwnstantina τι ειναι σημερα ο στρατος?διακοπες κανεις.
-
piiii
- Έβγαλα το Ν

Και όχι μόνο αυτό.Και τις 45 ημέρες που υποτίθεται ότι θα υπηρετήσει θα τις πάρει σε άδεια στάνταρ. Αντε γεια ρε!!!!!yellow_devil wrote:Έλα μωρέ τον μπάμια. Περίμενε να περάσει τα 35 για να εξαγοράσει τη θητεία, πάει για τα μάτια του κόσμου 45 μέρες μήν τον λυντσάρουν σάν τον Παπακαλίατη...
- ValDog
- Τρέχω σε αγώνες.

- bravonick
- Τρέχω σε αγώνες.

-
PERRY-MGTF
- Έβγαλα το Ν