Αλλαγη led στο panel
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Yelfig
- Εμαθα να ξεκινάω.

fd
Sorry...εννοούσα για το ρολόι του Punto
Για να αλλάξεις όλο το εσωτερικό από πράσινο σε μπλε θες:
- μπλε ledakia στους διακόπτες των παραθυρων
- ενα μεγαλύτερο μπλε led για τη ρύθμιση των φώτων
- μπλε ledακια για τους διακόπτες της κονσόλας (προβολάκια,air condition κτλ)
- μία μπλε ζελατίνα/φίλμ για το ρολόι
- τα indiglo όργανα που έχει φέρει ο GT για το καντράν και τους διακόπτες του καλοριφερ.
τα παραπάνω μπορείς να συνδυάσεις και με μπλε οργανάκια και είσαι άρχοντας
Αν κάνεις τα παραπάνω αλλάζει πολύ το εσωτερικό σου το βράδυ
Για να αλλάξεις όλο το εσωτερικό από πράσινο σε μπλε θες:
- μπλε ledakia στους διακόπτες των παραθυρων
- ενα μεγαλύτερο μπλε led για τη ρύθμιση των φώτων
- μπλε ledακια για τους διακόπτες της κονσόλας (προβολάκια,air condition κτλ)
- μία μπλε ζελατίνα/φίλμ για το ρολόι
- τα indiglo όργανα που έχει φέρει ο GT για το καντράν και τους διακόπτες του καλοριφερ.
τα παραπάνω μπορείς να συνδυάσεις και με μπλε οργανάκια και είσαι άρχοντας
Αν κάνεις τα παραπάνω αλλάζει πολύ το εσωτερικό σου το βράδυ
-
bikey77
- Εμαθα να ξεκινάω.

Είμαι στη μέση της όλης διαδικασίας, έχω βάλει μπλέ όργανα αλλά απλά αναρωτιόμουν αν ο φωτισμός μπορεί να αλλάξει (ικανοποιητικά) σε μπλε χωρίς όργανα σαν του GT κτλ. Οχι επειδή δεν είναι όμορφα, απλά έψαχνα κάτι ώστε να έχω φωτισμο σαν του Golf IV. Τελικά έβαλα αυτά αυτά στη φωτογραφία και κοιτάζω τώρα να δώ για την κονσόλα.
Πείτε μου και γνώμες αν θέλετε.
Πείτε μου και γνώμες αν θέλετε.
-
bikey77
- Εμαθα να ξεκινάω.

- Yelfig
- Εμαθα να ξεκινάω.

vd
Μπορείς να το κάνεις και αυτο!
Δεν θυμάμαι με ποιον ακριβώς τρόπο φωτίζεται η βελόνα (αν υπάρχει λαμπάκι ή όχι)
το smd είναι όντως πού λεπτή δουλειά..δε ξέρω αν μπορείς να το σφηνώσεις εκεί ανάμεσα....τα smd δε βγάζουν πολύ δυνατό φώς...βεβαια αυτό εξαρτάται από το πόσο φως θέλει η βελόνα για να φαίνεται καλά
Τα πάντα είναι trial & error.....προσπάθησε και θα τον βρεις τον τρόπο...πάντα με προσοχή όμως
Δεν θυμάμαι με ποιον ακριβώς τρόπο φωτίζεται η βελόνα (αν υπάρχει λαμπάκι ή όχι)
το smd είναι όντως πού λεπτή δουλειά..δε ξέρω αν μπορείς να το σφηνώσεις εκεί ανάμεσα....τα smd δε βγάζουν πολύ δυνατό φώς...βεβαια αυτό εξαρτάται από το πόσο φως θέλει η βελόνα για να φαίνεται καλά
Τα πάντα είναι trial & error.....προσπάθησε και θα τον βρεις τον τρόπο...πάντα με προσοχή όμως
-
bikey77
- Εμαθα να ξεκινάω.

Re: vd
Η βελόνα φωτίζεται από το ίδιο λαμπάκι που φωτίζει το αντίστοιχο οργανο. Υπάρχει πίσω από κάθε όργανο ένα διαφανές πλαστικό που διαχέει το φώς σε όλη την επιφάνεια του οργάνου.Yelfig wrote:Μπορείς να το κάνεις και αυτο!
Τα SMD leds φωτίζουν και μάλιστα πολύ, είναι ίδια με αυτά που έχουν πχ τα πληκτρολόγια των κινητών, είναι ορθογώνια περίπου 1x2 χιλιοστά. Το δύσκολο με την τοποθέτηση είναι ότι πρέπει το led να είναι κολλημένο στην κάτω επιφάνεις της βελόνας και έτσι πρέπει το αντίστοιχο καλωδιο που του δίνει ρεύμα να κινείται μαζί με τη βελόνα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα, ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ όμως.
Ναί ισχύει το trial & error αλλά αμα γίνει στραβή θα μείνω χωρίς όργανα...
- Stratos
- Νικολάκης

paidia exw arxisei mia prospatheia ston ypologisth gia na ftiaxw ena film opws ayto twn organwn mas se diaforetika xromata.exw psaxei poly kai exw brei diafora ylika.exw parei mia ektypwsimh diafania gia paroysiaseis kai diafora fotofilm apo fotografika.me ena kalo scanarisma mia poly kalh epexergasia sto photoshop.dhxnei na mporoyn na bgoyn kala apotelesmata.me to prwto dhgma tha steilw fotos
hear...see...feel...touch......the sound!!!
- DiViNe
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
x-oyranoy
- P.A.D.R.C
- Schumacher