Δικαιωματα στο φορουμ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntomad
- Administrator

Δικαιωματα στο φορουμ
Απο σημερα δεν εχετε δικαιωμα σαν χρηστες να επεξεργαστειτε τα ποστ σας. Αυτο εγινε γιατι καποια ατομα συνεχιζουν να κανουν σπασμωδικες κινησεις τωρα για πιο λογο δικο τους προβλημα. Μαλλον δεν μπορουν να χωνεψουν οτι το puntoclub.gr ειναι μια πολυ καλη παρεα, δραστηρια και με πολυ κεφι...
Μαλλον τρομαζουν στην ιδεα μια μεγαλης παρεας με συνοχη. Το μελλον ανηκει σε αυτους που το προετοιμαζουν. Ειμαστε ατομα με πολυ ορεξη και μεγαλη υπομονη. Η ιστορια θα μας δικαιωσει για αλλη μια φορα.
Θα ηθελα να σας ζητησω, οσοι γουσταρετε να ειστε σε αυτον τον χωρο να τον αγαπατε και να τον προσεχετε. Διαφυλαξτε τα διακαιωματα μας και βοηθηστε στην σωστη λειτουργια του φορουμ.
Υπαρχουν κανονισμοι και πρεπει να ακολουθουνται.
Ευχαριστω.
Μαλλον τρομαζουν στην ιδεα μια μεγαλης παρεας με συνοχη. Το μελλον ανηκει σε αυτους που το προετοιμαζουν. Ειμαστε ατομα με πολυ ορεξη και μεγαλη υπομονη. Η ιστορια θα μας δικαιωσει για αλλη μια φορα.
Θα ηθελα να σας ζητησω, οσοι γουσταρετε να ειστε σε αυτον τον χωρο να τον αγαπατε και να τον προσεχετε. Διαφυλαξτε τα διακαιωματα μας και βοηθηστε στην σωστη λειτουργια του φορουμ.
Υπαρχουν κανονισμοι και πρεπει να ακολουθουνται.
Ευχαριστω.

-
bikey77
- Εμαθα να ξεκινάω.

- puntomad
- Administrator

-
bikey77
- Εμαθα να ξεκινάω.

Προτείνω (αν αυτό είναι τεχνικά εφικτό) να δίνεται η δυνατότητα edit αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπουμε πως ήταν το μήνυμα στην original μορφή του (πχ με ένα button "προβολή προτύπου".
Αν πάλι χρειάζεται μεγάλη παρέμβαση στον κώδικα (που είναι και δύσκολος σε αυτά τα πακέτα) το αφήνετε ως έχει και η πρότασή μου μπορεί να θεωρηθεί απλά μη υλοποιήσιμη.
Φιλικά...
Αν πάλι χρειάζεται μεγάλη παρέμβαση στον κώδικα (που είναι και δύσκολος σε αυτά τα πακέτα) το αφήνετε ως έχει και η πρότασή μου μπορεί να θεωρηθεί απλά μη υλοποιήσιμη.
Φιλικά...
- ria
- Μαθαίνω να στρίβω.

- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.

- johnnypatras
- Εμαθα να ξεκινάω.

Ναι ρε παίδες, θα δυσκολευτούμε...εγώ συχνά κάνω edit, γιατί κάνω λαθάκια που διορθώνω. Δεν γίνεται να υπάρχει ένα περιθώριο 5-10 περίπου λεπτών πριν την απαγόρευση τροποποίησης των μηνυμάτων;;;
Ζήσε τη ζωή σου!!!
Ευτυχής ( πανευτυχής!!!
) κάτοχος Punto HGT !! 
Bubby 's Community : http://www.viennas.net/cs
Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!
Ευτυχής ( πανευτυχής!!!
Bubby 's Community : http://www.viennas.net/cs
Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!
- thodoris
- Νικολάκης

Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο να γίνει σε phpbb board.....bikey77 wrote:Προτείνω (αν αυτό είναι τεχνικά εφικτό) να δίνεται η δυνατότητα edit αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπουμε πως ήταν το μήνυμα στην original μορφή του (πχ με ένα button "προβολή προτύπου".
Φιλικά...
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιο mod......σίγουρα γίνεται σε vb.
Be Quick Or Be Dead!
Stilo Active 1.2 3d - Black - Apex 4cm - Sebring Exhaust - Raid hp - MS Design Front Grille with screen- 3M Tints
Αν ο Θεος ήταν Δημοκράτης ΔΕΝ Θα Έδινε 10 Εντολές, Αλλά 10 Προτάσεις Προς Συζήτηση.
Stilo Active 1.2 3d - Black - Apex 4cm - Sebring Exhaust - Raid hp - MS Design Front Grille with screen- 3M Tints
Αν ο Θεος ήταν Δημοκράτης ΔΕΝ Θα Έδινε 10 Εντολές, Αλλά 10 Προτάσεις Προς Συζήτηση.
- MAXRISTOS
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλημερα
Εγω πιστευω πως αυτο που λεει ο Δημητρης (puntomad),θα ειναι προσωρινο,ωσοτου να βρεθει μια λυση,άλλωστε υπάρχουν συντονιστές που καθε στιγμη μπορουν να σας βοηθήσουν,διότι απ ότι καταλαβα μερικοι θέλουν να το κανουν μπουρδέλο εδω μεσα και αυτο δεν πρεπει να περασει.
Του καθενος ειναι επιλογη να ειναι και ανηκει όπου θέλει και να πιστευει οτι θέλει.Αυτες της ημερες ειχα την ηρεμια μου,δεν θέλω να μπαινω και να βλεπω τα ίδια.Αυτο κατ αρχας που προτεινω εγω ειναι να γινουν delete το topic που χει σχεση με της ΠΑΠΙΕΣ,διοτι δεν κανει σε κανεναν καλο να τα βλεπει,και να του ανεβαινει η πιεση και να λεει παλι τα ίδια..
ΑΥΤΑ
Εγω πιστευω πως αυτο που λεει ο Δημητρης (puntomad),θα ειναι προσωρινο,ωσοτου να βρεθει μια λυση,άλλωστε υπάρχουν συντονιστές που καθε στιγμη μπορουν να σας βοηθήσουν,διότι απ ότι καταλαβα μερικοι θέλουν να το κανουν μπουρδέλο εδω μεσα και αυτο δεν πρεπει να περασει.
Του καθενος ειναι επιλογη να ειναι και ανηκει όπου θέλει και να πιστευει οτι θέλει.Αυτες της ημερες ειχα την ηρεμια μου,δεν θέλω να μπαινω και να βλεπω τα ίδια.Αυτο κατ αρχας που προτεινω εγω ειναι να γινουν delete το topic που χει σχεση με της ΠΑΠΙΕΣ,διοτι δεν κανει σε κανεναν καλο να τα βλεπει,και να του ανεβαινει η πιεση και να λεει παλι τα ίδια..
ΑΥΤΑ
- puntogtman
- Schumacher

το καλυτερο και αμεσοτερο ειανι να εχουμε ολοι στη λιστα το msn ολων ωστε να ειναι πιο ευκολο...δικιο εχετε απο το μερος σας που λετε οτι θα ειναι δυσχρηστο αλλα θα ειναι προσωρινο...εχουν γινει καποια πραγματακια πολυ ασχημα και γι αυτο γινεται!!!μολις ηρεμησουν καπως τα πραγματα θα φτιαξουν ολα!!μην εχετε καμμια αμφιβολια!!!ευχαριστω νικος

- puntogtman
- Schumacher