Δικαιωματα στο φορουμ

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
puntomad
Administrator
Administrator

Δικαιωματα στο φορουμ

Post by puntomad » Tue Apr 19, 2005 3:49 pm

Απο σημερα δεν εχετε δικαιωμα σαν χρηστες να επεξεργαστειτε τα ποστ σας. Αυτο εγινε γιατι καποια ατομα συνεχιζουν να κανουν σπασμωδικες κινησεις τωρα για πιο λογο δικο τους προβλημα. Μαλλον δεν μπορουν να χωνεψουν οτι το puntoclub.gr ειναι μια πολυ καλη παρεα, δραστηρια και με πολυ κεφι...
Μαλλον τρομαζουν στην ιδεα μια μεγαλης παρεας με συνοχη. Το μελλον ανηκει σε αυτους που το προετοιμαζουν. Ειμαστε ατομα με πολυ ορεξη και μεγαλη υπομονη. Η ιστορια θα μας δικαιωσει για αλλη μια φορα.
Θα ηθελα να σας ζητησω, οσοι γουσταρετε να ειστε σε αυτον τον χωρο να τον αγαπατε και να τον προσεχετε. Διαφυλαξτε τα διακαιωματα μας και βοηθηστε στην σωστη λειτουργια του φορουμ.
Υπαρχουν κανονισμοι και πρεπει να ακολουθουνται.

Ευχαριστω.

Image

bikey77
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by bikey77 » Tue Apr 19, 2005 3:55 pm

Αν πχ θέλουμε να κανουμε μια διόρθωση σε ένα δικό μας να τη στέλνουμε σε σένα και θα μας την κανεις εσύ?

puntomad
Administrator
Administrator

Post by puntomad » Tue Apr 19, 2005 4:09 pm

Θα ενημερωτε τους συντονιστες...
Παλι αυτοι θα την πληρωσουν...
Δυστυχως δεν γινεται κατι αλλο αυτην την στιγμη.
Image

bikey77
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by bikey77 » Tue Apr 19, 2005 4:42 pm

Προτείνω (αν αυτό είναι τεχνικά εφικτό) να δίνεται η δυνατότητα edit αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπουμε πως ήταν το μήνυμα στην original μορφή του (πχ με ένα button "προβολή προτύπου".

Αν πάλι χρειάζεται μεγάλη παρέμβαση στον κώδικα (που είναι και δύσκολος σε αυτά τα πακέτα) το αφήνετε ως έχει και η πρότασή μου μπορεί να θεωρηθεί απλά μη υλοποιήσιμη.

Φιλικά...

manthosgt
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by manthosgt » Tue Apr 19, 2005 6:08 pm

παιδια μη διστασετε να ειδοποιησετε καποιον συντονιστη. γι'αυτο αλλωστε ειμαστε εδω !! στη διαθεση σας παντα
Μανθος
ΜΑΝΘΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !!

Image Image

ria
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ria » Tue Apr 19, 2005 6:15 pm

Τα nicknames λοιπόν των συντονιστών είναι:

puntomad
Gallatin
manthosgt
puntogtman
Sonicboom

Όπως είπε και πιο πρίν ο manthosgt είναι πάντα στην διάθεση σας για οποιοδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση.

ΥΣ . Πιστέψτε με, με έχουν βοηθήσει πάρα πολλές φορές. Thanks boys!!!
Nafplio city...

damianpcb
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by damianpcb » Tue Apr 19, 2005 10:24 pm

egw pisteuw oti einai lathos kinisi auti . Den katafernete tipota para mono na ginete oloena pio disxristo to site.

Panta filika pros moderators!!!
Τρελος με τον ηχο!!
www.CaraudioClub.gr

Image

johnnypatras
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by johnnypatras » Tue Apr 19, 2005 11:20 pm

Ναι ρε παίδες, θα δυσκολευτούμε...εγώ συχνά κάνω edit, γιατί κάνω λαθάκια που διορθώνω. Δεν γίνεται να υπάρχει ένα περιθώριο 5-10 περίπου λεπτών πριν την απαγόρευση τροποποίησης των μηνυμάτων;;;
Ζήσε τη ζωή σου!!!

Ευτυχής ( πανευτυχής!!! :lol: ) κάτοχος Punto HGT !! :D

Bubby 's Community : http://www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

thodoris
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by thodoris » Wed Apr 20, 2005 12:15 am

bikey77 wrote:Προτείνω (αν αυτό είναι τεχνικά εφικτό) να δίνεται η δυνατότητα edit αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα να βλέπουμε πως ήταν το μήνυμα στην original μορφή του (πχ με ένα button "προβολή προτύπου".

Αν πάλι χρειάζεται μεγάλη παρέμβαση στον κώδικα (που είναι και δύσκολος σε αυτά τα πακέτα) το αφήνετε ως έχει και η πρότασή μου μπορεί να θεωρηθεί απλά μη υλοποιήσιμη.

Φιλικά...
Δυστυχώς αυτό είναι δύσκολο να γίνει σε phpbb board.....

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοιο mod......σίγουρα γίνεται σε vb.
Be Quick Or Be Dead!
Stilo Active 1.2 3d - Black - Apex 4cm - Sebring Exhaust - Raid hp - MS Design Front Grille with screen- 3M Tints
Αν ο Θεος ήταν Δημοκράτης ΔΕΝ Θα Έδινε 10 Εντολές, Αλλά 10 Προτάσεις Προς Συζήτηση.

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Wed Apr 20, 2005 8:24 am

Καλημερα

Εγω πιστευω πως αυτο που λεει ο Δημητρης (puntomad),θα ειναι προσωρινο,ωσοτου να βρεθει μια λυση,άλλωστε υπάρχουν συντονιστές που καθε στιγμη μπορουν να σας βοηθήσουν,διότι απ ότι καταλαβα μερικοι θέλουν να το κανουν μπουρδέλο εδω μεσα και αυτο δεν πρεπει να περασει.
Του καθενος ειναι επιλογη να ειναι και ανηκει όπου θέλει και να πιστευει οτι θέλει.Αυτες της ημερες ειχα την ηρεμια μου,δεν θέλω να μπαινω και να βλεπω τα ίδια.Αυτο κατ αρχας που προτεινω εγω ειναι να γινουν delete το topic που χει σχεση με της ΠΑΠΙΕΣ,διοτι δεν κανει σε κανεναν καλο να τα βλεπει,και να του ανεβαινει η πιεση και να λεει παλι τα ίδια..

ΑΥΤΑ

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Thu Apr 21, 2005 12:23 pm

το καλυτερο και αμεσοτερο ειανι να εχουμε ολοι στη λιστα το msn ολων ωστε να ειναι πιο ευκολο...δικιο εχετε απο το μερος σας που λετε οτι θα ειναι δυσχρηστο αλλα θα ειναι προσωρινο...εχουν γινει καποια πραγματακια πολυ ασχημα και γι αυτο γινεται!!!μολις ηρεμησουν καπως τα πραγματα θα φτιαξουν ολα!!μην εχετε καμμια αμφιβολια!!!ευχαριστω νικος
Image

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sun Apr 24, 2005 10:27 am

δε μας απασχολει τι κανουν στο αλλο φορουμ φιλε μου!!!δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε!!!
Image

Post Reply