Εσείς τι ανάρτηση φοράτε ?
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- puntogtman
- Schumacher

- Gallatin
- Moderator

για τις κλισεις του αμαξιου τα αμορτισερ παιζουν ελαχιστο ρολο αυτο που πρεπει να αλλαξεις ειναι η αντιστρεπτικη με μια ποιο παχια (απο μεγαλητερο μοντελο αναλογα με τι εχεις) ή after market (bilstein)at wrote:ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ BILSTEIN+EIBACH ΑΛΛΑ ΓΕΡΝΕΙ ΣΑΝ ΒΑΡΚΑ
(Η ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΡΤ ΜΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ????????))
ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off
- teo_stavr
- Νικολάκης

παντα επικαιρο αυτο το θεμα.
εχω ενα 75αρι του 95 και τοποθετω μια μηχανη 2000cc .
τα αμορτισερ και τα ελατηρια ειναι υπολογισμενα για το gt,
1 ).σε πιο μικρα κυβικα (και κιλα)να ειναι πιο χαμηλωμενο το πισω μερος,με αποτελεσμα το αρκετο σπινιαρισμα στις εκινησεις,
2 ).στην δικη μου περιπτωση θα ειναι πιο βαρυ εμπρος με αποτελεσμα να ταλαιπωρει πολυ την αναρτηση στο φρενο και στην μετατοπιση φορτιου.
υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα?
αν ναι , κοστος αυτης ? ( μιλαω μονο για αγορα ) (τοποθετηση θα κανω εγω μονος μου)
εχω βρει bilstain κιτρινα κοντα κ χονδρα με 320ε(μονο εμπρος)
αλλα δεν ειμαι φαν της εταιριας αυτης.
μηπως υπαρχει κατι σε πιο καλο κ σε οχι κατα πολυ ακριβοτερη τιμη
καλη ακουγετε η λυση της πυθμιζομενης kw 1 .για αυτη ειναι η τιμη 450ε???
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ PLEAZE!!!!!!!!!!!
εχω ενα 75αρι του 95 και τοποθετω μια μηχανη 2000cc .
τα αμορτισερ και τα ελατηρια ειναι υπολογισμενα για το gt,
1 ).σε πιο μικρα κυβικα (και κιλα)να ειναι πιο χαμηλωμενο το πισω μερος,με αποτελεσμα το αρκετο σπινιαρισμα στις εκινησεις,
2 ).στην δικη μου περιπτωση θα ειναι πιο βαρυ εμπρος με αποτελεσμα να ταλαιπωρει πολυ την αναρτηση στο φρενο και στην μετατοπιση φορτιου.
υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα?
αν ναι , κοστος αυτης ? ( μιλαω μονο για αγορα ) (τοποθετηση θα κανω εγω μονος μου)
εχω βρει bilstain κιτρινα κοντα κ χονδρα με 320ε(μονο εμπρος)
αλλα δεν ειμαι φαν της εταιριας αυτης.
μηπως υπαρχει κατι σε πιο καλο κ σε οχι κατα πολυ ακριβοτερη τιμη
καλη ακουγετε η λυση της πυθμιζομενης kw 1 .για αυτη ειναι η τιμη 450ε???
ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ PLEAZE!!!!!!!!!!!
- at
- Νικολάκης

ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΟΤΟΜΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΒΑΡΚΙΖΕΙ ΚΛΠ) ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ! (ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ) Ή ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ Ή ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (ΒΑΡΚΙΖΕΙ ΚΛΠ) ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ! (ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ) Ή ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ Ή ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΘΕΛΩ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ
- GT28R
- Έβγαλα το Ν

- thanasis134
- Νικολάκης

Παιδιά καλησπέρα σε όλους!Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο μοντέλο αυτοκινήτου αλλά έχουμε την ίδια μάρκα και αυτό πιστεύω λέει πολλά!Ένα φιλαράκι έχει ενα punto 1.2(80 άλογα-μοντέλο 2002) και θέλει να βάλει αμορτισέρ και ελατήρια πιο σκληρά!Τι προτείνετε και σε τι τιμές παίζουν πακέτο αυτά?Εγώ του είπα για koni ή Bilstein κίτρινσα με eibach ή hr ελατήρια...Είναι καλός συνδυασμός λέτε?έχει δοκιμάσει κανένας kayaba γιατι μου είπε οτι τα βρήκε σε καλή τιμη?
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το club μας στην διεύθυνση www.stiloclub.gr
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το club μας στην διεύθυνση www.stiloclub.gr
- puntogtman
- Schumacher

- Gallatin
- Moderator

siiiii wrote:ερωτηση.ειναι αληθεια οτι τα καγιαμπα ειναι ποιο πολυ για γιαπωνεζικα?
εκτος αυτου ειναι πιο πολυ πρωτης εφαρμογης. καμια σχεση με βελτιωση
http://www.speedtest.net/result/363494335.png

- #KAR
- Μαθαίνω να στρίβω.