ερωτηση προς υπεθύνους

Κάντε εδώ τα σχόλια σας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sat Mar 26, 2005 12:51 am

ποιος ειπε οτι μπορει να γραφει ο καθενας οτι θελει???τι ειναι εδω καφετερια και παρκο???αν ο ιδιοκτητης της σελιδας θεωρει οτι δε πρεπει να γραφτει κατι δε γραφεται...ο καθενας στο φορουμ του...τα ειπαμε αυτα...ας μη μπλεκονται τα πραγματα...σεβαστειτε μας για να σας σεβομαστε...

Image

ΗΛΙΑΣ
Νικολάκης
Νικολάκης

Αχχχχχχ

Post by ΗΛΙΑΣ » Sat Mar 26, 2005 1:02 am

Α ρε που ειναι εκεινες οι καλεσ μερεσ του pathfinder:::ουτε γκρινια ουτε μοθρμοθρα...καφε-βολτα και ολα καλα...Συγνωμη που επεμβαινω αλλα παρτε ενα τηλ. ρε παιδια και πειτε τα αυτα...δεν ειναι κουβεντεσ για το forum...μας βλεπουν και οι απ εξω....με πηρε ενας φιλος απο το hpc και μου ειπε : "τι εγινε ρε το διαλυσαν οι δικοι σου???" κριμα παιδες..
ΤΡΟΠΕΤΟ ΑΠΟ COUPE?ΠΟΟΟΣΟΟΟΟ???????

Gallatin
Moderator
Moderator

Post by Gallatin » Sat Mar 26, 2005 1:14 am

ετσι ειναι φιλε οπος τα λες... αλλα δεν γινεται δυστιχος μερικοι ανθρωποι καταφευγουν μονιμος στην λασπολογια πιστευοντας ετσι θα καταφερουν να κανουν κατι....
http://www.speedtest.net/result/363494335.png
ImageImage
ImageImage
Arguing with the moderators is like shaking your fist at God. There's nobody there; and if there is, he's not listening. And if he's listening, all you're doing is pissing him off

puntogtman
Schumacher
Schumacher

Post by puntogtman » Sat Mar 26, 2005 1:21 am

το θεμα ειναι οτι ο καθενας κανει οτι νομιζει...αν δεν γινουν γνωστα αυτα για να ενημερωθουν ολοι και να ξερουν ειναι χειροτερα...τιποτα δεν εχει διαλυθει φιλε μου...τωρα ειναι οπως πρεπει.ο καθενας τραβαει το δρομο του οπως εχω ξαναπει...απλως σεβεσαι για να σε σεβονται..απλα τα πραγματα...
Image

MAXRISTOS
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by MAXRISTOS » Sat Mar 26, 2005 2:04 pm

crazyforpunto wrote:
paola_7 wrote:o kathenas exei balei allo link sto profil tou...einai dikaiwma tou kathenos na exei sto profil tou oti thelei.giati to link tou carevolution den to peirazete,tou clubcento?tou 106?tou dragster?oloi exoun apo ena link opote morales tin ip den nomizw oti eprakses logika wste na tin kleidwseis!wres wres kapoioi pratete me mualo 5axronou.
simfwnw apolita me tin paola....einai ena forum kai o kathenas mporei na grafei oti thelwei...........

Καλησπερα

Στο όλο θεμα δεν εχω παρει μέρος αλλα και ούτε προκειται να πάρω.Εγω προσωπικα αυτο που θέλω ειναι να υπάρχει ηρεμία,και όχι αλληλοφαγωμάρα αναμέσα σε άτομα τα οποία ειναι αρκετο καιρό στο Puntoclub.Εαν ο μόνος τρόπος και λύση ήταν να ``Σπάσουν`` σε δυο κομμάτια,για να υπάρχει ``γαληνη``,και ηρεμιά τότε ας γίνει.
Εγω προσωπικα δεν εχώ με κανεναν σας να χωρισω τιποτα,απλα με μερικα άτομα εχώ ερθει και χω βρεθεί πιο κοντά όσο αφορα στο θέμα παρεάς.
Δεν σημαινει αυτό όμως πως εαν δω καποιόν γνωστο δεν θα χαρώ πραγματικά και δεν θα του πω μια ανθρωπινη καλησπερα η καλημέρα :D
Βρίσκω το θάρρος εφόσον ξέρω και τον Κωστα (crazyforpunto),εφόσον ήμαστε και γειτονάκια :D , να διαφωνίσω μαζί του.
Κατ αρχας να γράφει ο καθένας ότι θέλει και οπου θέλει ειναι τελείως γενικό και αόριστο,και δεν τιμά τον οποιοδήποτε που κάνει αυτην την σκέψη.Μέρικες φορες μου δίνεις την αίσθηση οτί είσαι όπου φυσάει ο άνεμος (ξέρεις τι εννοώ :wink:) ,δικαιωμά σου είναι φυσικα, αλλα μην ξέχνας ότι ο ίδιος δήλωσες ότι αποχώρισες για προσωπικους λόγους,όπου και το συγκεκριμενο topic κλειδώθηκε απο τους αναλογους αρμόδιους.

DiViNe
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by DiViNe » Sun Mar 27, 2005 3:52 am

Απιθανα!Οπως βλεπεις δημητρη (puntoclub.gr) δε τα λεω μονο εγω.Τεσπα, ηταν Η' επρεπε να γινει κατι εγινε παντως.Να δουμε αν εστω και αυτο θα φερει την ηρεμια που ολοι περιμενουν.Δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με κανενα απο τα παιδια.Ξεκαθαριζω για να μην ακουστει καμμια βλακεια.Με ολους οσους ξερω τα εχω καλα.....
PDT_Armataz_01_23 Because I'm back, yes I'm back, well I'm back in Black!

PUNTOGT2

Post by PUNTOGT2 » Sun Mar 27, 2005 6:44 pm

λοιπον εχω παρει την αποφαση εδω και 2 μερες πως οτι και αν γραφτει εδω μεσα δεν προκειτε να απαντησω σε κανεναν.

οποιος ενδιαφερεται για το PUNTO C LUB ξερει που θα μας βρει
Last edited by PUNTOGT2 on Thu Mar 31, 2005 2:53 pm, edited 3 times in total.

ngt
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by ngt » Sun Mar 27, 2005 9:28 pm

Και οι δυο πλευρες ειναι στραβες, απο την στιγμη που η μια η αλλη πλευρα δεν εκανε καποια ωριμη προσπαθεια επιλυσης του προβληματος και οι δυο φταινε για τον χωρισμο που δεν προσπαθησαν να τον ακυρωσουν.
(συνηθεις ενεργειες επιλυσης προβληματων)

>
κανω πισω για καποιο χρονικο διαστημα οταν το προβλημα βγει στη επιφανεια
> Μπορουμε να το λυσουμε το προβλημα σαν ΔΣ ?
α)ναι
β)αν οχι τοτε...
> ανακοινωνω το προβλημα και ζητω γνωμες και τοποθετηση των χρηστων του puntoclub για
α) τις ενεργειες που εχω σκεφτει
β) για ενεργειες που μπορει να μην εχω σκεφτει - προτασεις απο χρηστες

Μεχρι να γινουν αυτα κρατιομαστε αν μπορουμε πριτσινονουμε το στομα μας και δεν πεταμε μπηχτες οι οποιες θα εντεινουν το προβλημα.
Those who follow money, immitate. Those who follow their passion innovate.
Imagination is more important than knowledge - Albert Einstein -
Image

kostas x 69
Schumacher
Schumacher
Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!

Post by kostas x 69 » Mon Mar 28, 2005 8:27 am

na doume pou tha paei afti i valitsa!