Gazofonix & forza italia GT3

Εδώ θα γράφουμε τίς βελτιώσεις πού έχουμε κάνει ό κάθε ένας ξεχωριστά στό αμάξι τού

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
Gazofonix
Administrator
Administrator

Re: Gazofonix & forza italia GT3

Post by Gazofonix » Mon Nov 25, 2013 11:56 pm

Λαθος δεν κανεις αλλα αν δεις τις πρωτες φωτο θα καταλαβεις οτι ειναι οτι εχει μεινει απο το Look.Ο προφυλακτηρα εμπορος ειναι..........περιπου το 1/3 o πισω εχεις πολυ ασχημο σπασιμο στην αριστερη γωνια (το κοιτουσα με τον λαμαρινα σημερα και δεν σωζετε με τπτ) και τα πλαινα ειναι λιιιγο ταλαιπωριμενα αλλα θα ζησουν.2 Προφυλακτηρες θα τους χρειαστουμε παντος αν υπαρχει κατι στα υπ οψιν.

AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

mixalis
Moderator
Moderator

Post by mixalis » Tue Nov 26, 2013 12:02 am

μπαα κεγω εδω κ 2 μηνες ψαχνω και τιποτα..κ ενα που βρηκα μονο για τα πλαινα ζηταγε 350 ευρω
Πικατσου διαλεγω εσενα

GusAbarth86
Moderator
Moderator

Post by GusAbarth86 » Tue Nov 26, 2013 1:07 am

καλά πες του να τα βάλει στον πάτο του Μιχάλη !!! Καλή αρχή Μπάμπη :mrgreen: πολύ ωραίο αυτό το μπλεδάκι ρε γαμώτο είχα δει ένα εντελώς μαμά και στην πένα, στην βάρκιζα μια φορά και το χάζευα μια ώρα λες και έβλεπα καμία ferrari αχαχαχα!!! τις 16αρες θα τις χρειαστείς γιατί είναι που είναι σπινιαρήστρα από την μάνα του θα του βγάλεις εσύ και άλογα ακόμα από το νερό του ψυγείου(αχαχαχαχαχαχαχαχαχ) ας πατάει κάααπως κάτω !!!
When in Doubt........Flat Out

Fiat Punto Mk2a/b Group At Facebook
https://www.facebook.com/groups/250917300790/

mixalis
Moderator
Moderator

Post by mixalis » Tue Nov 26, 2013 10:20 am

ρεβελος τι λες να κανουμε κ εμεις αυτο που κανουν τα παιδια..δυο ιδια εχουμε το δικο μου ειναι στη πενα βαζουμε τα εσωψυχα σου και εχουμε ενα τελειο αποτελεσμα με προσωπηκη δουλεια κιολας να εχουμε λιγοτερο κοστος τι λες? :P
Πικατσου διαλεγω εσενα

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Tue Nov 26, 2013 1:21 pm

γεια σου μπαμπη χασαπ :mrgreen: :mrgreen:
για τα bucket μπαμπη τι λες;;;ενα καλο ταπετσερη θελουν,κριμα ειναι να τα φουνταρουμε....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Tue Nov 26, 2013 3:17 pm

μπραβο παιδες..πολυ ωραια.ειδικα αφου θα παει και αποσυρση!!
παντως σε ολα αυτα μια ενσταση εχω...οχι μαυρες ζαντες ρε παιδια..χανουν παρα πολυ και ειναι πολυ ομορφες...τουλαχιστον αν ειναι μαυρες ας ειναι ματ..
ερωτηση αλλη που εχω..εχετε καποιο χρονικο πλανο??
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

GusAbarth86
Moderator
Moderator

Post by GusAbarth86 » Tue Nov 26, 2013 8:11 pm

Μιχάλη καλά το σκέφτηκες αλλά το που θα είναι το αμάξι μετά δεν μου είπες !!!! Πιστεύω δεν θέλεις να μείνεις χωρίς αμάξι χαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen: :spam

συμφωνώ με τον Polatov οι ζάντες να μείνουν λευκές η έστω ανθρακί να δείχνει τούμπανο !!!

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Tue Nov 26, 2013 10:49 pm

Ρε παλικαρια............κιτρινο θα ειναι το σκαφος.Αν τις αφησουμε ασπρες δεν πανε καθολου.Ασε που λερωνουν στο 1ο φρεναρισμα,ειναι και πολυακτινες αστα να πανε.Το ανθρακι το ειδα το εργο στο δικο μου και δεν με αρεσε.Κιτρινο σκαφος,μαυρα τζαμια,ανθρακι ζαντα.Πολυ τρικολορε.Εξ αλλου το ελεγε και ο Χενρι Φορντ.Καντο οτι χρωμα θελεις αρκει να ειναι μαυρο. :mrgreen:

Κωστα για τα μπακετ πρεπει να δω πρωτα τις κλισιερες.Ειδικα αυτο του συνοδηγου ειναι λες και ξεχασε καποιος να το βιδωσει.Η πιο απλη σκεψη ηταν μπει του συνοδηγου στην πλευρα του οδηγου επειδη ειναι καλο απο υφασμα και στο συνοδηγο να μεινει το κανονικο καθισμα απο το κιτρινο το οποιο αν θυμαμε καλα ειναι οκ.Ξηλωνοντας και βλεπωντας.Θα παρω και μια τιμη απο ταπετσερη εδω Καστορια (φιλος ειναι) και θα σε πω.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Tue Nov 26, 2013 11:49 pm

απο τα πιο ωραια θεματα... παιδια να μας ενημερωνετε για την εξελιξη του project!

παντως οι ζαντες ανθρακι θα ειναι φοβερες... και τα μπακετ δειχνουν πολυ ομορφα... εσεις βεβαια ξερετε, απλα μια γνωμη λεμε!!!!! :mrgreen:
ImageImageImage

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Wed Nov 27, 2013 12:05 am

Gazofonix wrote:Εξ αλλου το ελεγε και ο Χενρι Φορντ.Καντο οτι χρωμα θελεις αρκει να ειναι μαυρο.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ!!!!
η αληθεια δε κρυβεται βγαινει στην επιφανεια!!!
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Wed Nov 27, 2013 12:14 am

Nαι Κωστα φυσικα και υπαρχει σαν ρητο και μαλιστα πολλα χρονια πισω.Απο τοτε που το μαυρο ηταν το χρωμα που στεγνωνε πολυ πιο γρηγορα απο ολα τα υπολοιπα και αυτο βοηθουσε στην 1η γραμμη παραγωγης στον κοσμο.Του Model Τ.
Εμεις σημερα απλα κανουμε μια ειδικη μνεια και κραταμε το μαυρο χρωμα στις ζαντες αλλα μεχρι εκει. :cool:
(τι γνωσεις εχω ο φουστης.Ωρες ωρες τρομαζω με εμενα.Αλλα απο την αλλη βεβαια αμα τα εχεις ζησει απο κοντα τα γεγονοτα δεν ειναι γνωσεις αλλα μνημες απο το παρελθον........... :lol: )

GusAbarth86
Moderator
Moderator

Post by GusAbarth86 » Wed Nov 27, 2013 12:35 am

Gazofonix wrote:(τι γνωσεις εχω ο φουστης.Ωρες ωρες τρομαζω με εμενα.Αλλα απο την αλλη βεβαια αμα τα εχεις ζησει απο κοντα τα γεγονοτα δεν ειναι γνωσεις αλλα μνημες απο το παρελθον........... :lol: )
έλα ρε παιδί μου το είχες ζήσει και αυτό ???? πρέπει να ήσουν μικρός τότε έτσι ???? χαχαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Wed Nov 27, 2013 12:38 am

α μπα δεν εχει πολλα χρονια απο τοτε που εγινε αυτο... ειναι μονο 286 χρονων...

kostas013
Administrator
Administrator

Post by kostas013 » Wed Nov 27, 2013 12:42 am

ερωτηση:

οταν με το καλο φτιαχτει ο δευτερος εφιαλτης του ακη που θα ειναι το σπιτι του? καστορια η θεσσαλονικη?
η μια απο εδω μια απο εκει σαν αστεγος?

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Wed Nov 27, 2013 10:58 am

θα ειναι ο τιμωρος της του ακη και φυσικα καθε vag,το σπιτι θα ειναι ο δρομος.....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

Post Reply

Return to “Περιγραφή Βελτιώσεων Αυτοκινήτων Μελών”