Καλησπέρα σε όλους! Δεν έχω Punto, εχω Rallye 1300. Μην βαράτε, με το μέρος σας είμαι. Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα πρέπει όλοι να ενωθούμε για να προσταστέψουμε την περιουσία μας και τη ζωή μας. **Στη σούβλα τέτοιοι βελτιωτές!!!!**

Να προσπαθήσω κι εγώ με το μέρος μου να βοηθήσω τον φίλο μας. Παραθέτω ένα link της ΝΟS οπου λέει τι προετοιμασίες πρέπει να γίνουν στο μοτέρ πριν την τοποθέτηση.
http://www.holley.com/HiOctn/ProdLine/P ... tlReq.html
Δεν νομίζω να τα έχει υπ'όψην του αυτά ο TARANTULA...
Επίσης αν βλέπω καλα, στο μπεκάκι έχει βάλει ταινία τεφλόν ο αθεόφοβος???? Αυτό η άλλη γνωστή εταιρεία Nitrous Express το απογορεύει δια ροπάλου!
Ελπίζω φίλε Max αυτά να σου δώσουν επιπλέον κουράγιο για να τον κυνηγίσεις τον τυπά.
Και κάτι άλλο. Μην φοβάστε το NOS αρκεί να ξέρετε τι κάνετε. Ο γαμπρός μου το τοποθέτησε μόνος του στην Alfa 147 που είχε και στο ΒΜW 316 που έχει τώρα ακολουθώντας το manual μόνο! Και στις 2 περιπτώσεις ψεκάζει +50hp.
Αυτά και τέλος να ευχηθώ και να συμβουλεύσω το Max να βρεί το δίκιο του (που θα το βρεί αν σταθείτε ενωμένοι) και να πάρει μέχρι και τα σώβρακα του "βελτιωτή".....