VW: Ετοιμάζει αυτόματο κιβώτιο DSG με 10 ταχύτητες

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
kostas013
Administrator
Administrator

Re: VW: Ετοιμάζει αυτόματο κιβώτιο DSG με 10 ταχύτητες

Post by kostas013 » Tue Apr 30, 2013 11:18 am

μια φιλη με σιροκο της εμεινε στην εθνικη... δεν ανεβαζε πανω απο τριτη ταχυτητα, (στα 3000χλμ, δηλάδη καινουριο εντελως) στα ξαφνικα εκει που πηγαινε!!!!
γυριζει πισω, αντικατασταση, και προβλημα με τις αλλαγες γιατι τις εκανε οοοοταν ηθελε και οοοοοοταν το θυμοταν, και δεν μπορουσε να οδηγησει, επιστροφη στην αντιπροσωπεια και δευτερη αλλαγη σασμαν...
αυτο πριν καμια 10αρια μερες... να δουμε το τριτο σασμαν μεσα σε 3500 χλμ ποσο θα αντεξει....

η ιδια μετανοιωσε που πηρε βαγκ...

αντε το μαμα ηταν λαθος, το δευτερο παλι λαθος?
σιγουρα 1 -2 -3 δεν ειναι αντιπροδοπευτικο δειγμα απλα το αναφερω....

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=47306

http://skodaclubpeloponnisoy.blogspot.g ... dsg-7.html

http://www.ibizamania.gr/showthread.php?t=16123

http://vwgolftsi.blogspot.gr/ και εδω αναφερει:

Eπικίνδυνα προβλήματα Golf Tsi Dsg
Δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει πια και ο βασιλιάς της κατηγορίας για χρόνια, είναι γυμνός μπροστά στην αλήθεια των προβλημάτων που πηγάζουν τόσο από τον twincharger κινητήρα όσο και από το Dsg κιβώτιο. Ήμουν ένας πολύ ευτυχισμένος ιδιοκτήτης golf από την χρυσή εποχή του 2, αλλά τώρα με το καινούργιο μου golf tsi αισθάνομαι θύμα, όχι απλά παραπλάνησης αλλά σχεδόν απάτης, από τη VOLKSWAGEN που στο όνομα των αγαπημένων και αξιόπιστων προηγούμενων εκδόσεων, έως και τους FSI, αποφάσισε να πειραματιστεί σε αναξιόπιστες τεχνολογίες και να μας κάνει crash test dummies στο δρόμο. Δεν θα έλεγα ποτέ με ευκολία κάτι τέτοιο αλλά οι εμπειρίες μου με οδηγούν σε αυτό το κατηγορηματικό συμπέρασμα. Έχω ήδη κινδυνεύσει μια φορά από το κακό dsg και το αυτοκίνητο δεν είχε κλείσει ούτε 5000 χλμ. Χώρια ότι μέσα στον πρώτο χρόνο, το αυτοκίνητο έχει πάει στο συνεργείο τόσες φορές όσες δεν πήγαν όλα τα προηγούμενα μαζί. Συζητώντας δε στο Internet ανακάλυψα ότι δεν αποτελώ καμία εξαίρεση αλλά είμαι απλά άλλο ένα θύμα της διαφημιστικής εκστρατείας ότι τάχα μου συνεχίζεται η καλή πορεία των golf τόσα χρόνια. Το μόνο που έχω να πω είναι χαλάλι στη volkswagen το χάλι των TSI kai των Dsg. Να ξαναφτιάξει τα αξιόπιστα golf που ξέραμε και αγαπήσαμε ή αν δεν μπορεί πια, να τους αλλάξει όνομα, όχι όμως golf. Είναι κρίμα για την ιστορία του μοντέλου να ευτελίζεται το όνομα μόνο και μόνο για να πουλά η volkswagen ακριβά ενδεχόμενους κινδύνους.

-------------

ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω παντως και ας μην επεκταθουμε αλλο...

Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth

http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0

ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........:)

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Tue Apr 30, 2013 11:46 am

και τι σημαινει οτι κυκλοφορουν πολλα??
οκ θα υπηρχαν ΜΕΡΙΚΑ προβληματα, οχι τοσα...
τοτε και τα παλια fiat εβγαζαν πολλες ζημιες με το τιμονι και με ηλεκτρονικα γιατι ηταν πολλα!

βαρεθηκα να ακουω κοσμο να δικαιολογει τις π@π@ριες της vw! και τα tsi και τα dsg7 βγηκαν μαπες! και το λενε πολλοι φιλοvagιτες. και αυτη ειναι και η αποψη η δικη μου...
ειχα φαει μεγαλη πατατα με το fabia που ηταν ενα απλο αμαξι, οπως και με το golf του πατερα μου... και ηταν και απλα, που να ηταν turbo...

ο ενας απο τους 2 φιλους μου κινδυνευσε στην εθνικη οδο με το κωλο dsg... εκει που πηγαινε με 120χμ/ωρα το αμαξι κοβει γκαζι, σαν να πατας συμπλεκτη και να πατας γκαζιες και επεφταν τα χιλιομετρα κατακορυφα... τα ειδε ολα μου λεει μεχρι να κανει δεξια, εβγαλε αλαρμ και επειδη μειωνε συνεχως ταχυτητα οι πιο πισω τον ειχαν τρελανει στο κορναρισμα!
τα ειδε ολα μου ειπε το παιδι! και σκεφτεται να το πουλησει τωρα, αλλα μου λεει οσοι ενδιαφερθηκαν ακουσαν dsg και εφυγαν τρεχοντας!
ImageImageImage

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Tue Apr 30, 2013 4:40 pm

Γιωργος punto wrote:και τι σημαινει οτι κυκλοφορουν πολλα??
οκ θα υπηρχαν ΜΕΡΙΚΑ προβληματα, οχι τοσα...
τοτε και τα παλια fiat εβγαζαν πολλες ζημιες με το τιμονι και με ηλεκτρονικα γιατι ηταν πολλα!

βαρεθηκα να ακουω κοσμο να δικαιολογει τις π@π@ριες της vw! και τα tsi και τα dsg7 βγηκαν μαπες! και το λενε πολλοι φιλοvagιτες. και αυτη ειναι και η αποψη η δικη μου...
ειχα φαει μεγαλη πατατα με το fabia που ηταν ενα απλο αμαξι, οπως και με το golf του πατερα μου... και ηταν και απλα, που να ηταν turbo...

ο ενας απο τους 2 φιλους μου κινδυνευσε στην εθνικη οδο με το κωλο dsg... εκει που πηγαινε με 120χμ/ωρα το αμαξι κοβει γκαζι, σαν να πατας συμπλεκτη και να πατας γκαζιες και επεφταν τα χιλιομετρα κατακορυφα... τα ειδε ολα μου λεει μεχρι να κανει δεξια, εβγαλε αλαρμ και επειδη μειωνε συνεχως ταχυτητα οι πιο πισω τον ειχαν τρελανει στο κορναρισμα!
τα ειδε ολα μου ειπε το παιδι! και σκεφτεται να το πουλησει τωρα, αλλα μου λεει οσοι ενδιαφερθηκαν ακουσαν dsg και εφυγαν τρεχοντας!
+100000000000 PDT_Armataz_01_06
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Tue Apr 30, 2013 5:09 pm

Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω τί ζόρι τραβάτε με τα VAG, πραγματικά.
Παρουσία και εκατομμύρια πωλήσεων σε όλον τον πλανήτη, γκάμα κινητήρων, αμαξωμάτων, κιβωτίων, από 1000αράκια μέχρι 6000 κυβικά, από μικρά αμάξια 3,5 μέτρων μέχρι θηριώδεις λιμουζίνες, και από cabrio μέχρι supercars αλλά και κυριαρχία παράλληλα σε μικρομεσαίου κυβισμού μοτέρ, και παρόλα αυτά εμείς εδώ μέσα στο puntoclub έχουμε τη μοναδική και αποκλειστική γνώση ότι είναι λαδιέρες, άχρηστα, ακριβά κλπ.
Από την άλλη, δε μας κάνει εντύπωση η ανύπαρκτη γκάμα της Fiat και ότι κυκλοφορεί παρόμοιο το Punto από το 2005, ενώ παράλληλα εκθειάζουμε τα mk2 λες και ήταν τίποτα επαναστατικό ή σούπερ αποδοτικό ακόμη και στην εποχή τους.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

Γιωργος punto
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by Γιωργος punto » Tue Apr 30, 2013 9:22 pm

γιατι το να εκθειαζουμε τα golf που δεν ειναι τιποτα παραπανω απο απλα συμβατικα αυτοκινητα??

το ζορυ που τραβανε πολυ με τα vag ειναι οτι ειναι πολυ ακριβα (δεν ειναι mercendes, bmw, κτλ, μια απλη vw ειναι), απο αξιοπιστια ειναι μηδεν και πολλοι vagητες θελουν να μας πεισουν οτι εχουν τα αυτοκινητα κυρους και αξιοπιστιας...

και αυτα δεν τα λενε μονο εδω στο puntoclub, αλλα και σε πολλα αυτοκινητηστικα forums!
και οποιοι ιδιοκτητες εχουν αγανακτησει!

να μου πεις για την toyota οτι εχει εκατομμυρια πωλησεις σε ολο τον κοσμο και εχει αυτοκινητα αξιοπιστα ναι, αυτο θα το δεχτω! οχι ομως για τις λαδιερες...
ImageImageImage

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Tue Apr 30, 2013 11:04 pm

πανι....δεν κατηγορουμε μονο εμεις εδω στο φορουμ τα vw τα κατηγορουν μηχανικοι και πολλοι αλλοι και γενικως πολυς κοσμος εχει καταλαβει οτι πλεον τα vw ειναι πεταμενα λεφτα και οτι τα ανταλλακτικα τους ειναι πανακριβα οσο για τα εκκατομυρια πωλησεων αυτο δεν λεει κατι ισα ισα γι αυτο πουλανε και μονο λογο του μαρκετινγκ ειδαλλως θα ηταν τελευταια στις πωλησεις.....μαλιστα σε μια ομαδα που εντασομαι στο facebook εχουν μπει ιδιοκτητες vw και εχουν πει απο μονοι τους ποσο αναξιοπιστα ειναι......δεν ειναι θεμα οτι εδω τραβαμε ζορι απλα καλως η κακως,πιστεψτε το η οχι αυτη ειναι η αληθεια και δεν αλλαζει
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

forza italia
Moderator
Moderator

Post by forza italia » Tue Apr 30, 2013 11:20 pm

να το κλειδωσω;;;να μην το κλειδωσω;;; PDT_Armataz_01_18
ελεος ρε παιδια με τα vw,ενταξει και εγω δεν τα γουσταρω ειναι η αληθεια,αλλα δεν ειναι και για πεταμα,ειδικα τα dsg ειναι πολυ μπροστα κακα τα ψεματα....
καποιος ανεφερε και τα selespeed....η αποτυχια απλα....
οσο για το καινουργιο κιβωτιο της fiat,χαλαρωστε γιατι ειναι νωρις ακομα για να μιλαμε για αξιοπιστια....
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Tue Apr 30, 2013 11:25 pm

forza italia wrote:να το κλειδωσω;;;να μην το κλειδωσω;;; PDT_Armataz_01_18
ελεος ρε παιδια με τα vw,ενταξει και εγω δεν τα γουσταρω ειναι η αληθεια,αλλα δεν ειναι και για πεταμα,ειδικα τα dsg ειναι πολυ μπροστα κακα τα ψεματα....
καποιος ανεφερε και τα selespeed....η αποτυχια απλα....
οσο για το καινουργιο κιβωτιο της fiat,χαλαρωστε γιατι ειναι νωρις ακομα για να μιλαμε για αξιοπιστια....
αστο λιγο ακομα,εξαλλου αποψεις εκφραζουμε
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Tue Apr 30, 2013 11:45 pm

ναι εκφραζουμε αποψεις πανω στην εξελιξη και την τεχνολογια. τωρα μερικοι εξακολουθουν να θελουν να κανουν μια δυσφημιση του vag χωρις κανενα αξιο λογο.
το οτι κυκλοφορουν πολλα εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια διοτι στα 2.000 αυτοκινητα που μπορει να χουν προβλημα στην Ευρωπη ή και στην Ελλαδα το θεμα ειναι ποσο εχουν πουλησει γενικα και ποσα δεν εχουν κανενα προβλημα.
η Εταιρεια αναγνωρισε τα λαθη της και εβγαλε 2 αναβαθμισεις και σε καποιες παρτιδες βγηκε και ανκληση.ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ κατι.
το οτι τα tsi και τα dsg ειναι μαπες τι να πω..!εχω καραφλιασει με αυτα που ακουω.Χαζοοπαδισμος χωρις ουσια.
αλλα ναι ειπαμε τι 1,2 polo με 85 ίππους τι ΤΤ RS με 350. tsi tfsi fsi ολα τα ιδια ειναι μωρε..
σαπια .
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Wed May 01, 2013 12:00 am

Τις απόψεις του τις έχει πει ο καθένας ήδη σχετικά με την (κατά τη γνώμη μου χωρίς ιδιαίτερη ουσία) σύγκριση vag-group fiat στο θέμα που είχε ανοίξει ο Μπάμπης με το σπασμένο tiguan. Ειδικά σε ό,τι αφορά την τεχνολογία αιχμής σε σασμάν, αντικειμενικά το dsg είναι πολύ μπροστά ό,τι και να λέμε.. Πολύ μεγάλη πρωτοπορία, όταν στο gruppo παλεύανε να ανακαλύψουν τον τροχό συγκριτικά (σε ό,τι αφορά σασμάν διπλού συμπλέκτη κτλ)... Κατά τη γνώμη μου θέλει πολλά κότσια να βάλεις στην παραγωγή κάτι που σε διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και ακόμη περισσότερα να αναλαμβάνεις το κόστος των ανακλήσεων και των αντικαταστάσεων σασμάν...
Άλλοι λοιπόν επιλέγουν να χτυπήσουν στη λογική, επενδύοντας σε μια τεχνολογία αιχμής και άλλοι επιστρατεύουν την επίκληση στο συναίσθημα ανασταίνοντας σκορπιούς κτλ, ακολουθώντας τις εξελίξεις.

AKIS P
Schumacher
Schumacher

Post by AKIS P » Wed May 01, 2013 11:14 am

παιδια πραγματικα ακρη δεν θα βγαλουμε....ενταξει πιστευετε οσο θελετε οτι ειναι αξιοπιστα....την στιγμη που τοσος κοσμος τα κατηγορει και τα προβληματα φαινονται απο μονα τους....στο θεμα του μπαμπη με το τιγκουαν και γενικως σ αυτο το θεμα δεν συγκρινουμε fiat-vw αλλα συζηταμε πανω στα vw.....φιλε αρπα οταν οι σκορπιοι τρεχανε σε ραλλυ και σε τοσους αγωνες τοτε που ηταν η vw? γιατι για την τεχνολογια αιχμης που αναφερεσαι πιο πανω μπορει να ειναι η προτοπορα μεχρι στιγμης αλλα αμα το παρω και ειναι να μου μενει στα χερια τι να το κανω κι αν ειναι χρονια μπροστα...τουλαχιστον εγω φιατ δεν εχω δει να χαλαει σε τετοιου ειδους θεματα PDT_Armataz_01_06
WE RIDE TILL WE DIE!!!!

arpas
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by arpas » Wed May 01, 2013 11:26 am

AKIS P wrote:παιδια πραγματικα ακρη δεν θα βγαλουμε....ενταξει πιστευετε οσο θελετε οτι ειναι αξιοπιστα....την στιγμη που τοσος κοσμος τα κατηγορει και τα προβληματα φαινονται απο μονα τους....στο θεμα του μπαμπη με το τιγκουαν και γενικως σ αυτο το θεμα δεν συγκρινουμε fiat-vw αλλα συζηταμε πανω στα vw.....φιλε αρπα οταν οι σκορπιοι τρεχανε σε ραλλυ και σε τοσους αγωνες τοτε που ηταν η vw? γιατι για την τεχνολογια αιχμης που αναφερεσαι πιο πανω μπορει να ειναι η προτοπορα μεχρι στιγμης αλλα αμα το παρω και ειναι να μου μενει στα χερια τι να το κανω κι αν ειναι χρονια μπροστα...τουλαχιστον εγω φιατ δεν εχω δει να χαλαει σε τετοιου ειδους θεματα PDT_Armataz_01_06
Άκη, άκρη δε θα βγάλουμε όσο ο καθένας προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον άλλο. Ο καθένας έχει τα επιχειρήματά του, τα παραθέτει όμροφα και ωραία. Μέχρι εκεί. Tο θέμα του Μπάμπη, αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς κατέληξε και προφανώς όταν και εκεί λέγαμε ότι τα vw σπάνε και τα fiat είναι άρματα μάχης συγκρίναμε τα δυο τους.
Οι σκορπιοί έχουν πολύ μεγάλη ιστορία και όνομα και γι΄αυτό αποφασίστηκε να αναβιώσουν, κατά την προσωπική μου άποψη για λόγους μάρκετινγκ με σκοπό να καλυφτούν οι αδυναμίες του group σε τεχνολογική εξέλιξη σε όλους τους τομείς. Η φιλοσοφία του original σκορπιού όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτή του νέου. Βαριά αμαξώματα, πολύ υψηλές τιμές και γενικά premium καταστάσεις που δε συνάδουν με τον καθαρόαιμα αγωνιστικό χαρακτήτα των παππούδων abarth.
Επειδή μιλάμε για το πόσο καινοτόμο ήταν το dsg ειδικά όταν πρωτοβγήκε, ποια άραγε είναι η καινοτομία που έφεραν τα abarth; Οκ, δεν έχουν κάποια. Ε τότε αφού έχουν τέτοιο όνομα μήπως είναι η καλύτερη και γρηγορότερη πρόταση στην κατηγορία;; :sex claim

polatov
Schumacher
Schumacher

Post by polatov » Wed May 01, 2013 11:58 am

AKIS P wrote:παιδια πραγματικα ακρη δεν θα βγαλουμε....ενταξει πιστευετε οσο θελετε οτι ειναι αξιοπιστα....την στιγμη που τοσος κοσμος τα κατηγορει και τα προβληματα φαινονται απο μονα τους....στο θεμα του μπαμπη με το τιγκουαν και γενικως σ αυτο το θεμα δεν συγκρινουμε fiat-vw αλλα συζηταμε πανω στα vw.....φιλε αρπα οταν οι σκορπιοι τρεχανε σε ραλλυ και σε τοσους αγωνες τοτε που ηταν η vw? γιατι για την τεχνολογια αιχμης που αναφερεσαι πιο πανω μπορει να ειναι η προτοπορα μεχρι στιγμης αλλα αμα το παρω και ειναι να μου μενει στα χερια τι να το κανω κι αν ειναι χρονια μπροστα...τουλαχιστον εγω φιατ δεν εχω δει να χαλαει σε τετοιου ειδους θεματα PDT_Armataz_01_06
φιλε μου καταλαβαινεις οτι κανεις αλλος δεν εχει εφαρμοσει αυτη την τεχνολογια σε μαζικη παραγωγη?καταλαβαινεις οτι εχουν παρουσιαστει προβληματα και η εταιρια στα λυνει δωρεαν?μιλαμε για τεχνολογια εδω.η fiat εχει ακομα dualogic και ενα δυπλου συμπλεκτη στο 500 το esesse.αυτο και μονο σε βαζει πισω.
το να μπερδευει το dsg και να μην αλλαζει ταχυτητες και μετα απο μια ωρα να λυνεται το προβλημα με ενα απλο επαναπρογραμματισμο ειναι αστειο μπροστα στα προτερηματα του dsg ή καποιοι αντίστοιχου της bmw mercedes και αλλα αναλογης ποιοτητας.
οταν εσυ εχεις αυτη τη στιγμη εχεις ενα προβληματικο dualogic και ο αλλος εχει dsg στην γκαμα του εχει μεινει πισω.
"Competition reduces competitors"
ImageImageImage
Image

Pani_EVO
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Pani_EVO » Wed May 01, 2013 12:44 pm

Ξεχνάμε κάτι συστηματικά όμως:
Όταν λέμε VW κάποιοι έχουν στο μυαλό τους Golf 1.4 TSi.
Η τεράστια γκάμα μοτέρ και κιβωτίων, αλλά και ότι το group έχει Audi, Skoda, Seat, Bentley, Laborghini, Bugatti το αγνοούμε επιδεικτικά. Ο όμιλος αυτός λοιπόν σχεδιάζει και παράγει μοτέρ, κιβώτια, ηλεκτρονικά, αναρτήσεις, πλαίσια κλπ για όλες τις παραπάνω μάρκες, το αγνοούμε και πάλι.
Όταν η VW φόρεσε στο Gorf GT τον κινητήρα με turbo compressor με τα 170 άλογα όντως προκάλεσε αρκετά προβλήματα. Μην ξεχνάτε όμως το εξής: Πόσοι από αυτούς που έχουν προβλήματα τα έχουν μαμά και πόσοι έστω και ένα πρόγραμμα, το οποίο όμως προσθέτει 40 - 50 άλογα για πλάκα και δουλεύει το μοτέρ εκτός των προδιαγραφών του.
Και πάλι όμως όμως, μπράβο της που τόλμησε. Όσο ο καιρός περνάει τα προβλήματα λύνονται και η τεχνολογία εξελίσσεται.
Και όπως λέει και ο λαός, όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Αξιόπιστο το Punto 2013 1.2 Pop με τα 69 άλογα, αλλά... 69 άλογα και 11 κιλά ροπής στις 4000+ στροφές. Α, έχει και κάτι 1400άρια με 77 άλογα, αξιόπιστα κι αυτά. Έχει και 1400 με 105 άλογα που στα περισσότερα συγκριτικά είναι πίσω σε επιδόσεις.
Ακόμη και ο multiair των 135 ίππων που έχει το EVO μου, είναι πιο βενζινοβόρος και λιγότερο ελαστικός στις χαμηλομεσαίες από τον 1.4 Tsi που φορούσε το βαρύτερο Leon μου (το ότι το δικό μου δεν έκαιγε ούτε σταγόνα λάδι να μην το αναφέρω ε; σπάει το στερεότυπο πολλών).
Ας όψεται που το βρήκα πινακιδωμένο 12000 ευρώ καινούργιο, γιατί τα 17290 που κόστιζε τελική τιμή δεν τα έδινα ούτε με σφαίρες. :cool:
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Wed May 01, 2013 12:52 pm

Κοιτατε το δεντρο της διπλας χωρας και χανετε το δασος της δικης σας..
Ασχετως αξιοπιστιας κτλ ,δν σας ανακοινωσε κανεις που θα τοποθετειται .Προφανως οχι στο tsi 1.2 απο αποψη κοστους και μονο.Ξεκιναμε απο τα "μεγαλα" δλδ.

Απο εκει και περα κανεις σας δν εξεφρασε αποψη κατα ποσο θα ηθελε να αλλαζει 3/5/25 ταχυτητες σε ενα βενζινοκινητο επιδοσεων που δν κατεβαζει και στροφες.Δν ειναι ουτε Μ3 ουτε ταπερ.Ομως στα πετρελαια που ειναι διαφορετικη η φιλοσοφια ισως θα μπορουσε να φορεθει σε επαγγελματικα πετρελαια.

Και μιας και Παναγωτη εισαι ο τελευταιος οσο εγραφα ,το 5αρι σου και να μπορουσε να ηταν "dsg" ,δν θα το επελεγες απο αποψη χρηματων και μονο.Διοτι οπως και αλλοι εδω μεσα ,εαν διαθετατε το αντιστοιχο ποσο θα αγοραζατε VW.

Oσο για το "Από πότε η οπισθοδρόμηση είναι καλύτερη της προόδου?" ,σε "λιγο" καιρο που θα μας τσιπαρουν (RFID) για να μπορουν να μας ελεγχουν πληρως ,ελα να τα ξαναπουμε .Και οπως ειπε και υψηλοβαθμο στελεχος του FBI "Το facebook μας εχει λυσει τα χερια.." .Χρειαζεται και αλλα παραδειγματα η ανθρωπινη προοδος?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”