"Bravo; Υπέροχα, θα σας δείχνουν με το δάχτυλο αφού κυκλοφορούν πολύ λίγα)" -> Αυτο ειναι λογικη?
WV..........Das Auto
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Re: WV..........Das Auto
Δν ξερω για εσας αλλα επειδη το RANGE ROVER δν το φτανω ,θα βολευομουνα με ενα Fiat Freemont 
"Bravo; Υπέροχα, θα σας δείχνουν με το δάχτυλο αφού κυκλοφορούν πολύ λίγα)" -> Αυτο ειναι λογικη?
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Ειλικρινά πολύ ωραίο το Freemont κι εμένα μου αρέσει πολύ, αλλά πάντως δεν το λες ακριβώς καθαρόαιμο fiat.
- polatov
- Schumacher

Re: WV...........Das Auto
ο καθενας εχει ματια και βλεπει αν θεωρεις εσυ οτι υπαρχει επαφη μεταξυ fiat group vag σε ποιοτητα κυλισης , συναρμογης και υλικων.πληρωνεις το evo με τα 135 18.000??ειναι βαθια νυχτωμενη η fiat και το δειχνουν οι πωλησεις τις.AKIS P wrote:πληρωνεις φιρμα και "ποιοτητα" και στο τελος δεν παιρνεις ουτε ποιοτητα ουτε τιποταpolatov wrote:ανοιγουμε παλι κουβεντα πολεμου..κανεις δεν πηρε vw γιατι ειναι πιο αξιοπιστο απο fiat.
πληρωνεις φιρμα και ποιοτητα.
τα χουμε πει αυτα.
σε καμια περιπτωση δε δικαιολογω αυτο που εγινε
αλλα μιλαμε για το νουμερο ενα σε πωλησεις.αναλογικα με το ποσα εχουν βγει στην αγορα ειναι το θεμα...μην το ξεχνατε αυτο.![]()
οσο για τα περι αξιοπιστιας και ειδικα στα γιαπωνεζικα ενα θα πω...οταν οι ιταλοι τρεχανε σε ραλλυ οι ιαπωνες ακομα παλευαν με τις αρχες μηχανικης θεωριας
επιτρεπεται evo abarth και να ναι ολα τα περιφερειακα "ορτσα"?ενα spoiler δεν μπορεσαν να το ταιριαξουν και μου ζητανε 20000????????????
για μενα η fiat αξιζε 1000% οταν ειχε βγαλει σε προσφορα τα τελευταια mk2b και τα τελευταια grande sporting t-jet και φυσικα το panda με τα 100 αλογακια.οποιος αγορασε τοτε για μενα εχει ενα γνησιο Ιταλικο αυτοκινητο!!πραγματικα τοτε ζηλευα που δεν ειχα λεφτα να παρω το μοντελο που αλλαζε!
για τους αγωνες και τα μοτερ ναι η fiat καποτε (τοτε που ολοι αρχιζαν)κατι εκανε στους αγωνες και σε μοτερ.
απο κει και περα κολλησαμε μια δεκαετια στον fire και στο 1242 8v.
κατεληξε να βγαζει πιο σπορ αυτοκινητα vag και οι Ιταλοι να βαζουν μονιμο esp!.............
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Αμερικανικο το λες και το χαιρεσαι..
με τα υπερ και τα κατα βεβαιως!

- AKIS P
- Schumacher

γιατι τι εχει το bravo για να σε δειχνουν με το δαχτυλο δεν το καταλαβα???Pani_EVO wrote:Ή έχετε ορκιστεί στην αντρική σας τιμή ότι σε όλη σας τη ζωή θα έχετε μόνο Fiat, ή κάποια στιγμή θα κάνετε κωλοτούμπα και θα υπερασπίζεστε άλλες μάρκες.
Μόνο να σας δω τί Fiat θα πάρετε αν θελήσετε μικρομεσαίο (Bravo; Υπέροχα, θα σας δείχνουν με το δάχτυλο αφού κυκλοφορούν πολύ λίγα) μεσαίο (Linea; Να μάθετε και Τούρκικα να του μιλάτε), κάτι πολυτελέστερο (μην ψάχνετε, δεν υπάρχει).
Άκη, και όταν οι Έλληνες έκαναν το ένα και το άλλο, όπως μας αρέσει να λέμε, οι άλλοι κρέμονταν στα δέντρα. Όμως εμείς διαλυθήκαμε σαν κράτος, όχι οι κατελθόντες από τα δέντρα. Λέει τίποτα το παρελθόν; Τί σχέση έχει η αξιοπιστία του gruppo με τους δείκτες που επιτυγχάνουν Honda, Toyota, Kia και άλλοι Ασιάτες;
WE RIDE TILL WE DIE!!!!
-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αντέχεις να αρχίσω να σου παραθέτω σοβαρές βλάβες που υπέμεινα εγώ με ένα marea 1.2 μεταξύ 2000-2004 και έκτοτε υπομένουν οι γονείς μου; Μοτέρ, ηλεκτρικάμ ηλεκτρονικά, ηλιοροφή, σαζμάν, τριγμοί παντού, ταπετσαρία... Από την πρώτη εβδομάδα αγοράς.
Once turbo... forever turbo!
PUNTO EVO RACING MULTIAIR TURBO
CLIO IV 1.5 dCi EXPRESSION
-
Gazofonix
- Administrator

Πανο εχεις δει ποσο ανοιχτα και σφαιρικα βλεπω τα πραγματα ειδικα πανω στα αυτοκινητα.(δεν ειπα ποτε οτι FIAT και μονο ισα ισα που εχω ριξει πολλα καντιλια) ομως ρε φιλε........ολα οσα ειπες για το marea............ειναι ιδια με το golf 4ης γενιας.
Παραθυρα να πεφτουν,ηλιοροφες να μενουν τεντα ανοιχτες η να περνουν νερα,ταμπλο χειροτερα απο Uno,εσωτερικα λες και ηταν ολα μονο για να τα κοιτας και οχι να τα ακουμπας.,μοτερακια που εκαιγαν ενα σκασμο λαδι (1.4 16V) σασμαν που γινοταν βιδες κατι συγχρονιζε 3ης και 4ης,κουρεμενα διαφορικα κλπ κλπ.Οτι ακριβως θα περιμενες απο ενα fiat εκεινης της χρονιας.Γι αυτο και εδινες κατι αρκετα παραπανω και επερνες Polo αντι punto η golf αντι bravo.Μετα ηρθε εκεινη η απιθανη αποτυχια το Stilo που ηταν μονο ομορφο (ειδικα το 3θυρο) και σου μενανε μεχρι και τα κουμπακια στο χερι.
Υπαρχει ομως ενα μικρο θεματακι.Οσοι περνουν φθηνα αυτοκινητα και βγαζουν προβλημα μιλανε και λενε οτι να το ερειπιο ετσι το σαραβαλο αλλιως.Οσοι ομως σκασανε ενα βαγονι λ7.........τσιμουδια.Ξερεις οτι τα Avensis 2 1.6 και 1.8 αλλαζανε μοτερ σαν στραγαλια γιατι καιγανε ολο τους το λαδι απο αλλαγη σε αλλαγη και κολουσαν?Ξερεις οτι mercedes τον 40.000 αναφερει σε μια μικρηηηηηηηη παραγραφο οτι δεν πρεπει να περνας πανω απο νερα υψους 15cm.Βαλαν τοσο χαμηλα την εισαγωγη αερα που τραβαει νερο μεσα στο μοτερ.Υδραυλικη συμπιεση..........καλο S/K μοτερακι.(Ξερω 2 αμαξια που αλλαξανε ηδη ΧΩΡΙΣ καμεια εγγυηση λογο αυτης της παραγραφου).Ηonda civic 07 (εκεινο το διαστημικο) να τριζει απο παντου.Και ποσα ακομα.
Ειπα και πριν.Ολα χαλανε.Το θεμα ειναι τι,πως και ποσο κανει.Βλεπω κατι getz νοικιαρικα να τα εχουν παρει...........100000000 οδηγει και να τα εχουν λιωσει τα κοκκαλακια σε κατι νησια και δεν κανει τσικ,δεν καιει λαδι,δεν χαλασε ποτε παρολη την ελλειπη συντηρηση και το κοιτας,κοιτας και το Polo και λες τι χαζος που ημουν που δεν πηρα 2 τετοια στα ιδια λ7.Να εχω να τα αλλαζω κιολας.
To ειπα και πριν.Δυστοιχος αξιοπιστα θεωρουντε
Παραθυρα να πεφτουν,ηλιοροφες να μενουν τεντα ανοιχτες η να περνουν νερα,ταμπλο χειροτερα απο Uno,εσωτερικα λες και ηταν ολα μονο για να τα κοιτας και οχι να τα ακουμπας.,μοτερακια που εκαιγαν ενα σκασμο λαδι (1.4 16V) σασμαν που γινοταν βιδες κατι συγχρονιζε 3ης και 4ης,κουρεμενα διαφορικα κλπ κλπ.Οτι ακριβως θα περιμενες απο ενα fiat εκεινης της χρονιας.Γι αυτο και εδινες κατι αρκετα παραπανω και επερνες Polo αντι punto η golf αντι bravo.Μετα ηρθε εκεινη η απιθανη αποτυχια το Stilo που ηταν μονο ομορφο (ειδικα το 3θυρο) και σου μενανε μεχρι και τα κουμπακια στο χερι.
Υπαρχει ομως ενα μικρο θεματακι.Οσοι περνουν φθηνα αυτοκινητα και βγαζουν προβλημα μιλανε και λενε οτι να το ερειπιο ετσι το σαραβαλο αλλιως.Οσοι ομως σκασανε ενα βαγονι λ7.........τσιμουδια.Ξερεις οτι τα Avensis 2 1.6 και 1.8 αλλαζανε μοτερ σαν στραγαλια γιατι καιγανε ολο τους το λαδι απο αλλαγη σε αλλαγη και κολουσαν?Ξερεις οτι mercedes τον 40.000 αναφερει σε μια μικρηηηηηηηη παραγραφο οτι δεν πρεπει να περνας πανω απο νερα υψους 15cm.Βαλαν τοσο χαμηλα την εισαγωγη αερα που τραβαει νερο μεσα στο μοτερ.Υδραυλικη συμπιεση..........καλο S/K μοτερακι.(Ξερω 2 αμαξια που αλλαξανε ηδη ΧΩΡΙΣ καμεια εγγυηση λογο αυτης της παραγραφου).Ηonda civic 07 (εκεινο το διαστημικο) να τριζει απο παντου.Και ποσα ακομα.
Ειπα και πριν.Ολα χαλανε.Το θεμα ειναι τι,πως και ποσο κανει.Βλεπω κατι getz νοικιαρικα να τα εχουν παρει...........100000000 οδηγει και να τα εχουν λιωσει τα κοκκαλακια σε κατι νησια και δεν κανει τσικ,δεν καιει λαδι,δεν χαλασε ποτε παρολη την ελλειπη συντηρηση και το κοιτας,κοιτας και το Polo και λες τι χαζος που ημουν που δεν πηρα 2 τετοια στα ιδια λ7.Να εχω να τα αλλαζω κιολας.
To ειπα και πριν.Δυστοιχος αξιοπιστα θεωρουντε
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- polatov
- Schumacher

καλα το ακουσαμε και αυτο..οχι τιποτα δεν εχει προσφερει η vw.οχι οχι δε βλεπεις οτι εχει βγαλει
ειναι χαλια..
μονο μια κατηγορια εχει δημιουργησει..ψιλα γραμματα
σε λιγο θα λεμε οτι και τα γαλλικα δεν στριβουν και τα γιαπωνεζικα εχου ψοφια μοτερ και αλλα τετοια..
ρε παιδια τι συγκρινουμε τωρα..ας ειμαστε λιγο λογικοι.τα fiat καποτε ειχαν καποια μοντελα αξιολογα.πλεον αντε γεια.πολυ πισω σε ολους τους τομεις
ειναι χαλια..
μονο μια κατηγορια εχει δημιουργησει..ψιλα γραμματα
σε λιγο θα λεμε οτι και τα γαλλικα δεν στριβουν και τα γιαπωνεζικα εχου ψοφια μοτερ και αλλα τετοια..
ρε παιδια τι συγκρινουμε τωρα..ας ειμαστε λιγο λογικοι.τα fiat καποτε ειχαν καποια μοντελα αξιολογα.πλεον αντε γεια.πολυ πισω σε ολους τους τομεις
-
Gazofonix
- Administrator

Κατσε ρε Πανο.Που ειναι πισω η Fiat?Σε μικρα τουρμπακια (που ετυχε και βγηκαν και αξιοπιστα),σe diesel που ολοι αγοραζουν κινητηρες απο την FIAT,η σε ποιοτητα που εχουν κανει πολλα καλα βηματα?
Οσο για την WV εχει κανει ενα μεγαλο λαθος.Ειχε ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΟΤΕΡ (1.6 8V, 1,8 20vt,2.0) και εβαλε τα χερακια της και εβγαλε τα ματακια της με τα FSI kai meta me ta Tsi.Ειχε Γερμανικη ποιοτητα και σημερα ολα γραφουν made in china και ψαχνεις στα ιμιτασιον και ολα γραφουν made in Germany.!!!!!!!!
Για μενα η καλυτερη ευκαιρια που βλεπω καθε μερα ειναι ενα Leon 1 FR (180 αλογα μαμα με 6αρι σασμαν) μοντελο 2004-5 (καπου εκει στην αλλαγη) και 9500χλμ και για μενα το περνω κανα 4-4500ε.Και δεν το περνω μονο και μονο επειδη ειναι ασημι και το απεχθανομαι σαν χρωμα.
Οσο για την WV εχει κανει ενα μεγαλο λαθος.Ειχε ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΟΤΕΡ (1.6 8V, 1,8 20vt,2.0) και εβαλε τα χερακια της και εβγαλε τα ματακια της με τα FSI kai meta me ta Tsi.Ειχε Γερμανικη ποιοτητα και σημερα ολα γραφουν made in china και ψαχνεις στα ιμιτασιον και ολα γραφουν made in Germany.!!!!!!!!
Για μενα η καλυτερη ευκαιρια που βλεπω καθε μερα ειναι ενα Leon 1 FR (180 αλογα μαμα με 6αρι σασμαν) μοντελο 2004-5 (καπου εκει στην αλλαγη) και 9500χλμ και για μενα το περνω κανα 4-4500ε.Και δεν το περνω μονο και μονο επειδη ειναι ασημι και το απεχθανομαι σαν χρωμα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- kostas013
- Administrator

ατακα μπαμπη για τον twin air
για να φτασουν τα σμαρτ τα αιγκο και ολα αυτα τα φιατ πρεπει να βγαλουν ακομη εναν κυλινδρο...
χαχαχα
για να φτασουν τα σμαρτ τα αιγκο και ολα αυτα τα φιατ πρεπει να βγαλουν ακομη εναν κυλινδρο...
χαχαχα
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
http://www.puntoclub.gr/viewtopic.php?f ... 91&start=0
ΜΠΑΜΠΗ ΣΕ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ........
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Φαντάζομαι ο polatov εννοεί αυτοκίνητα με υψηλό value for money και σπορ χαρατήρα, τα οποία η fiat σταμάτησε να βγάζει από τότε που σταμάτησε να βγαίνει το panda 100... Εκεί θεωρώ κι εγώ ότι η fiat έχει χάσει τον προσανατολισμό της... Για να μη θυμηθώ τους τελευταίους άτυχους αγοραστές grande sporting starjet που αγοράζανε με 15 χιλιάρικα ένα αμάξι που ψιλοσέρνεται και μετά από λίγο καιρό εμφανίστηκαν τα πρώτα tjet με περίπου τα ίδια χρήματα...
- kostas013
- Administrator

ενταξει μην ξεχναμε οτι δεν κοιτανε ολοι την αποδοση... ο πατερας μου εχει την ε200 με τα 184 αλογα και παιζει ποτε να μην χρησιμοποιει πανω απο τα 120-130 χαχαχα
Fiat Punto MK2 5Door HGT Abarth
- polatov
- Schumacher

πραγματικα με τις συγκρισεις που ακουω θα τρελλαθω.θα το παω και παλι οπως τοτε.
το 97 ειχε polo και ibiza 16v που τα αμαξια για τοτε ηταν πιστολια.η fiat ενα απαρχαιομενο 1242 που εκαιγε λαδι και τα ψυγεια τρυπαγανε καθε χρονο.
το 96 ειχες golf vr6 και ο αλλος παλευε με το τοτε bravo.
τωρα το οτι θελετε να τετραγωνισετε τον κυκλο μερικοι τι να πω.θα βγαλουμε προβληματικη την toyota ετσι?θα τρελλαθουμε.ναι δε βλεπεις πολυ καλος ο twinair.ειναι τυχαιο οτι εβγαλαν το aygo σε τρεις παραλλαγες γεμισες ο τοπος και ολες οι ενοικιασεις ετσι?
δηλαδη συγκρινετε σημερα την ποιοτητα ενος polo gti με ενα abarth?μαλλον δεν εχετε μπει σε αυτα τα αυτοκινητα δηλαδη.δεν υπαρχει ρε παιδια συγκριση σε επιπεδο κατασκευης και τεχνολογιας.
το punto σε σχεση με το polo για να μην λεμε παπαντζες σημερα σε τι υπερτερει.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ σε αυτο.
εγω ξερω οτι ειναι πανακριβο αντικειμενικα το πιο ασχημο που εχει βγει βαρυ δεν απενεργοποιουνται τα ηλεκτρονικα ηλεκτρικη υποβοηθηση στο τιμονι(η οποια ειναι θεμα χρονου να χαλασει)κακη ποιοητα συναρμογης πλαστικα ιδια σε ορισμενα σημεια με αυτα του mk2 μου καμια φοβερη τεχνολογια εχει καταναλωση και φυσικα μια κακη μεταπωλητικη αξια.εχω αδικο??
με συγχωρειτε ρε παιδια αλλα για το mk2 εχουμε να λεμε θετικα ακομα και τωρα.δεν ειναι τραγικο το τελευταιο sport αμαξι να σταματαει στο panda 100 το οποιο ειχε ολα τα νγωστα προβληματα αλλα σε αποζημειωνει με αλλα πραγματα που ειχε.
τωρα εχεις ενα fiat φλωρικο ακριβο ασχημο βαρυ και καθολου σπορ.
ο μηχανικος μου ειναι 20 χρονια στο groupo.καθε φοραει μου λεει μην το πουλησεις.απο το μκ2β και μετα ειναι ολα μπουρδελα.μικροπροβληματα βεβαια αλλα καμια σχεση με πριν.
ΟΛΟΙ του οι πελατες εχουν αλλαξει 3 γενιες Ιταλικων.ξερετε τι ειναι να γυρναει η γκομενα και να του λεω θελω πισω το cinquecento και οχι αυτο το μπουρδελο τοο 500ρακι??ειχα μεινει καγκελο.στασυνεργεια και γω εμαθα τι γινετε και τα βλεπω ακομα.
περυσι μου ζητησαν 550 για ολο το συστημα της κρεμαγιερας μαζι με εγκεφαλακι και λοιπα.ε οι ανθρωποι ειναι τρελλοι.110 το ενα ψαλιδι και 180 το φαναρι???
το 97 ειχε polo και ibiza 16v που τα αμαξια για τοτε ηταν πιστολια.η fiat ενα απαρχαιομενο 1242 που εκαιγε λαδι και τα ψυγεια τρυπαγανε καθε χρονο.
το 96 ειχες golf vr6 και ο αλλος παλευε με το τοτε bravo.
τωρα το οτι θελετε να τετραγωνισετε τον κυκλο μερικοι τι να πω.θα βγαλουμε προβληματικη την toyota ετσι?θα τρελλαθουμε.ναι δε βλεπεις πολυ καλος ο twinair.ειναι τυχαιο οτι εβγαλαν το aygo σε τρεις παραλλαγες γεμισες ο τοπος και ολες οι ενοικιασεις ετσι?
δηλαδη συγκρινετε σημερα την ποιοτητα ενος polo gti με ενα abarth?μαλλον δεν εχετε μπει σε αυτα τα αυτοκινητα δηλαδη.δεν υπαρχει ρε παιδια συγκριση σε επιπεδο κατασκευης και τεχνολογιας.
το punto σε σχεση με το polo για να μην λεμε παπαντζες σημερα σε τι υπερτερει.ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ σε αυτο.
εγω ξερω οτι ειναι πανακριβο αντικειμενικα το πιο ασχημο που εχει βγει βαρυ δεν απενεργοποιουνται τα ηλεκτρονικα ηλεκτρικη υποβοηθηση στο τιμονι(η οποια ειναι θεμα χρονου να χαλασει)κακη ποιοητα συναρμογης πλαστικα ιδια σε ορισμενα σημεια με αυτα του mk2 μου καμια φοβερη τεχνολογια εχει καταναλωση και φυσικα μια κακη μεταπωλητικη αξια.εχω αδικο??
με συγχωρειτε ρε παιδια αλλα για το mk2 εχουμε να λεμε θετικα ακομα και τωρα.δεν ειναι τραγικο το τελευταιο sport αμαξι να σταματαει στο panda 100 το οποιο ειχε ολα τα νγωστα προβληματα αλλα σε αποζημειωνει με αλλα πραγματα που ειχε.
τωρα εχεις ενα fiat φλωρικο ακριβο ασχημο βαρυ και καθολου σπορ.
ο μηχανικος μου ειναι 20 χρονια στο groupo.καθε φοραει μου λεει μην το πουλησεις.απο το μκ2β και μετα ειναι ολα μπουρδελα.μικροπροβληματα βεβαια αλλα καμια σχεση με πριν.
ΟΛΟΙ του οι πελατες εχουν αλλαξει 3 γενιες Ιταλικων.ξερετε τι ειναι να γυρναει η γκομενα και να του λεω θελω πισω το cinquecento και οχι αυτο το μπουρδελο τοο 500ρακι??ειχα μεινει καγκελο.στασυνεργεια και γω εμαθα τι γινετε και τα βλεπω ακομα.
περυσι μου ζητησαν 550 για ολο το συστημα της κρεμαγιερας μαζι με εγκεφαλακι και λοιπα.ε οι ανθρωποι ειναι τρελλοι.110 το ενα ψαλιδι και 180 το φαναρι???
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Πηγαινε το dsg για δισκο πλατω και ελα να μου πεις τιμη..
Eιδες πολλα vr6 του 96 να κυκλοφορουν τοτε?Τα coupe ηταν περισσοτερα.
Οσο για τα κοτετσια τα aygo ειναι θεμα πολιτικης και προσφορας απο την εκαστοτε αυτοκινητοβιομηχανια.
Eιδες πολλα vr6 του 96 να κυκλοφορουν τοτε?Τα coupe ηταν περισσοτερα.
Οσο για τα κοτετσια τα aygo ειναι θεμα πολιτικης και προσφορας απο την εκαστοτε αυτοκινητοβιομηχανια.

-
Pani_EVO
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ωραίες συγκρίσεις κάνουμε πάντως:
Από τη μία έχουμε ένα punto mk1,2,3...8 60, 80 ή 95 ίππων και 10 - 12 κιλών ροπής, με υπέρτατο τεχνολογικό του όπλο το ESP και από την άλλη έχουμε ένα αμάξι που εφοδιάζεται με DSG, το οποίο επιτυγχάνει αλλαγές ταχύτητας σε γρηγορότερο χρόνο από οδηγό αγώνων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση και ρύθμιση δυναμικής συμπεριφοράς, τετρακίνηση με hill holder και ένα κάρο άλλα τεχνολογικά καλούδια, χρήσιμα ή φαντεζί (τύπου park assist), το οποίο στην έκδοση που συζητούμε έχει 200 άλογα και 30+ κιλά ροπής.
Ωραία, πείτε σε όσους έχουν Tiguan να τα πουλήσουν και να πάρουν Punto 10ετίας, με δώρο ένα ηλεκτρικό τιμόνι αφού μόνο αυτό χαλάει.
Φαντάζομαι ότι όλοι δε θα πάρετε στη ζωή σας άλλο αμάξι από το Punto. Μάλιστα θα σας πρότεινα να παραμείνετε μέχρι GP γιατί μετά έβαλαν start - stop και βλέπω να παίρνουμε στο χέρι μίζες και μπαταρίες...
ΥΓ: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί άλλαξα και τους δύο μηχανικούς γρύλους πίσω παραθύρων, που παρότι δε χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου, χάλασαν και οι δύο;
Από τη μία έχουμε ένα punto mk1,2,3...8 60, 80 ή 95 ίππων και 10 - 12 κιλών ροπής, με υπέρτατο τεχνολογικό του όπλο το ESP και από την άλλη έχουμε ένα αμάξι που εφοδιάζεται με DSG, το οποίο επιτυγχάνει αλλαγές ταχύτητας σε γρηγορότερο χρόνο από οδηγό αγώνων, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ανάρτηση και ρύθμιση δυναμικής συμπεριφοράς, τετρακίνηση με hill holder και ένα κάρο άλλα τεχνολογικά καλούδια, χρήσιμα ή φαντεζί (τύπου park assist), το οποίο στην έκδοση που συζητούμε έχει 200 άλογα και 30+ κιλά ροπής.
Ωραία, πείτε σε όσους έχουν Tiguan να τα πουλήσουν και να πάρουν Punto 10ετίας, με δώρο ένα ηλεκτρικό τιμόνι αφού μόνο αυτό χαλάει.
Φαντάζομαι ότι όλοι δε θα πάρετε στη ζωή σας άλλο αμάξι από το Punto. Μάλιστα θα σας πρότεινα να παραμείνετε μέχρι GP γιατί μετά έβαλαν start - stop και βλέπω να παίρνουμε στο χέρι μίζες και μπαταρίες...
ΥΓ: Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί άλλαξα και τους δύο μηχανικούς γρύλους πίσω παραθύρων, που παρότι δε χρησιμοποιούνται σχεδόν καθόλου, χάλασαν και οι δύο;
Once turbo... forever turbo!