Το αμάξι τις ελάχιστες φορές που πήγε αντιπροσωπία είμουν μπροστα.δε το αφήνω το αμάξι και να φύγω η να μην ειμαι μεσα ποτε!!!!! Το σκηνικό έγινε απο την έκθεση που το πήρα!sotirisk wrote:Αν το πήγαινες αντιπροσωπεία, θα τους έλειπε κάνας δείκτης και θα τον τσιμπήσανε.
Μην αγχώνεσαι, όλα γίνονται
Δεικτης Λαδιου
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Re: Δεικτης Λαδιου
- forza italia
- Moderator

τασο εχεις λαθος δεικτη τελικα...αντε μια βολτα στην εκθεση και με τροπο παρε το αιμα σου πισω... 
η καριερα ειναι για τους τραγουδιστες......
-
Gazofonix
- Administrator

anastazio83 wrote:δε κατάλαβες καλά........2.5 με φίλτρο λέω!!!!!! 2 χωρίς φίλτρο το πήγα τα προηγουμενα 10Κ!!!
Μιλάμε μαμήθηκε το σύμπαν!!!!!!
ΠΟΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Fiat ρε και ψερο ψωμι.TOYTA να ηταν θα ειχε κολλησει.
Ρε Τασο 2 λιτρα περνουν κατι μοτερακια με προδιαγραφες F1.Φαντασου οτι το παπακι (125 κυβικα) που εχω ΜΕ το φιλτρο λαδιου θελει 1.1 λιτρα.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Και όμως Μπάμπη στη προηγουμενη αλλαγή που ηταν χωρις φίλτρο του έβαλα 2 κιλά..είδα δείκτη οκ και το άφησα...Γενικά το αμάξι δεν έχει δουλέψει ποτέ με πάνω απο 2.6 λιτρα με φίλτρο...εκτος απο τη μέρα που το πήρα που δε ξέρω ποσο είχε μεσα...και άλλη μία φορά που δεν είχα τσεκάρει δείκτη και έβαλε η αντιπροσωπία απο μπούσουλα 3λιτρα...και το αμάξι έχει 85Κ!!! Τώρα Forza να τρέχω Pazaro μετα απο 3.5χρόνια για να ''πάρω'' δείκτη λίγο δύσκολο αλλά όχι απίθανο....Απο κανα e-bay παίζει άραγε;;; Θα κάνω έρευνα..Κάποιος με e-per να μου πει κοστος περίπου;;;; Ρε μπάμπη δεν αγοράζεις εσύ ενα να σου βάλω τα λεφτα;;;; Εσυ σα μηχανικός κατι καλυτερο θα κάνεις......
-
Gazofonix
- Administrator

Μα εννοειτε οτι θα εβαζες 2 λιτρα βαση του δεικτη.Δεν ειναι δικο σου το σφαλμα.Και αν δεν ειχε ξεκινησει μια κουβεντα εδω απο το καταλαθος ετσι θα πηγαινες για αρκετο καιρο ακομα.
Βλεπεις ακομα ομως και στην αντ/πεια (που δεν τραβαμε δεικτη ποτε μιας και ξερουμε ποσα παιρνει το καθε μοτερακι) 3 λιτρα βαλανε.Φανταζομαι εκει ειχες αλλαξει μονο λαδια χωρις φιλτρο.
Στειλε μου στο κινητο το πλαισιο να δω τι και πως με τον δεικτη απο την αν/πεια.
Βλεπεις ακομα ομως και στην αντ/πεια (που δεν τραβαμε δεικτη ποτε μιας και ξερουμε ποσα παιρνει το καθε μοτερακι) 3 λιτρα βαλανε.Φανταζομαι εκει ειχες αλλαξει μονο λαδια χωρις φιλτρο.
Στειλε μου στο κινητο το πλαισιο να δω τι και πως με τον δεικτη απο την αν/πεια.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Υπαρχει και η γραμμη καταναλωτη της FIAT .Τους τηλεφωνεις και τους αναφερεις τι "ανακαλυψες" και πως .Που ξερεις ,μπορει να εισαι τυχερος.anastazio83 wrote:Και όμως Μπάμπη στη προηγουμενη αλλαγή που ηταν χωρις φίλτρο του έβαλα 2 κιλά..είδα δείκτη οκ και το άφησα...Γενικά το αμάξι δεν έχει δουλέψει ποτέ με πάνω απο 2.6 λιτρα με φίλτρο...εκτος απο τη μέρα που το πήρα που δε ξέρω ποσο είχε μεσα...και άλλη μία φορά που δεν είχα τσεκάρει δείκτη και έβαλε η αντιπροσωπία απο μπούσουλα 3λιτρα...και το αμάξι έχει 85Κ!!! Τώρα Forza να τρέχω Pazaro μετα απο 3.5χρόνια για να ''πάρω'' δείκτη λίγο δύσκολο αλλά όχι απίθανο....Απο κανα e-bay παίζει άραγε;;; Θα κάνω έρευνα..Κάποιος με e-per να μου πει κοστος περίπου;;;; Ρε μπάμπη δεν αγοράζεις εσύ ενα να σου βάλω τα λεφτα;;;; Εσυ σα μηχανικός κατι καλυτερο θα κάνεις......
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Και να μου πεί η γραμμή καταναλωτή τι;;;; Να μου δώσουν άλλο δείκτη τσάμπα;;;
Λίγο απίθανο μου ακούγεται....Αναλόγος και πόσο κανει βέβαια....
Λίγο απίθανο μου ακούγεται....Αναλόγος και πόσο κανει βέβαια....
-
Gazofonix
- Administrator

Υπαρχει και μια αλλη περιπτωση.Να φορας εσυ τον σωστο δεικτη και ολοι οι αλλοι αλλαγμενο.Δεν κανω πλακα.Υπαρχει περιπτωση απο το εργοστασιο να καναν λαλακια και μετα να του ηρθε ανακληση για καποια αμαξια (μερος παραγωγης) να αλλαξουν δεικτη και απλα το δικο σου να επειδη ηταν εκθεσιακο να τους ξεφυγε.
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Αλλά αφου το δικό μου ειναι του 07 αρα απο τα πρώτα..είναι και αυτό που είχε το ελαττωματικό
Αφου και τα 09πχ 46εκ θα έχουν
-
Gazofonix
- Administrator

Λοιπον ρωτησα εψαξα και εμαθα κατι πολυ βασικο.Ανακληση ΔΕΝ υπαρχει,3.3 λιτρα περνουν μαζι με το φιλτρο (βαζεις παντα 3.5) και δεικτη 56cm 99% ειναι απο diesel 1.9.
Αυριο θα ξερω και τιμη για τον δεικτη και αν υπαρχει καπου καποιος μτχ.
Αυριο θα ξερω και τιμη για τον δεικτη και αν υπαρχει καπου καποιος μτχ.
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Μάλιστα....
Νάσαι καλά ρε φίλε..περιμένω νέα...
Τώρα να πώ και τι διαπίστωσα στη συνάντηση....Ειχε έρθει ένα παλικάρι με ένα abarth και είπα να τσεκάρω το δείκτη του να δω τι θα δείχνει σε μενα...Λοιπον το αμάξι μου είχε 2.6 λίτρα μέσα περίπου και ο δείκτης του μου έδειχνε οτι είμουν στα μισά!!!! Να δώ ρε φίλε του λέω και το βιβλιαράκι σου τι γράφει;;;;;; Το παλικάρι είχε βιβλιαράκι abarth...κοιτάμε τελευταία σελίδα και ώς έκ θάυματος γράφει και το δικό του βιβλιαράκι 2.6 με φίλτρο!!!
τα ίδια που γράφει και το δικο μου δηλαδή..
Πάρε το αυγό και κούρευτο δηλαδή!! Εγώ συμπλήρωσα πάντως σύμφωνα με το δικό του δείκτη και βλέπουμε....
Τώρα να πώ και τι διαπίστωσα στη συνάντηση....Ειχε έρθει ένα παλικάρι με ένα abarth και είπα να τσεκάρω το δείκτη του να δω τι θα δείχνει σε μενα...Λοιπον το αμάξι μου είχε 2.6 λίτρα μέσα περίπου και ο δείκτης του μου έδειχνε οτι είμουν στα μισά!!!! Να δώ ρε φίλε του λέω και το βιβλιαράκι σου τι γράφει;;;;;; Το παλικάρι είχε βιβλιαράκι abarth...κοιτάμε τελευταία σελίδα και ώς έκ θάυματος γράφει και το δικό του βιβλιαράκι 2.6 με φίλτρο!!!
Πάρε το αυγό και κούρευτο δηλαδή!! Εγώ συμπλήρωσα πάντως σύμφωνα με το δικό του δείκτη και βλέπουμε....
-
Gazofonix
- Administrator

To οτι το βιβλιαρακι ειναι λαθος το εχουμε ξεκαθαρισει εδω και χρονια.Ειναι οχι απλα λαθος αλλα λαθος τραγικο.
Με τον δεικτη απο το abath παντος θεωρητικα πρεπει να συμπληρωσες πανω απο μισο λιτρο αλλα κατω απο 1.
Με τον δεικτη απο το abath παντος θεωρητικα πρεπει να συμπληρωσες πανω απο μισο λιτρο αλλα κατω απο 1.
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

Ναι εκεί στο 0,6 οχι παραπάνω..
-
Gazofonix
- Administrator

Τασο μτχ δεν βρηκα πουθενα.
Πας αντ/πεια με αριθμο πλαισιου και κανεις αγορα.Κατι λιγοτερο απο 26ε εχει καινουριος.Και τον συγκρινεις κατευθειαν με τον δικο σου μιας και βαση πλαισιου δινει 1 κωδικο.Μην γινει κανα χαζο και σου φερουν παλι τον ιδιο δεικτη γιατι τοτε το θεμα ξεκιναει απο πολυ πισω.
Πας αντ/πεια με αριθμο πλαισιου και κανεις αγορα.Κατι λιγοτερο απο 26ε εχει καινουριος.Και τον συγκρινεις κατευθειαν με τον δικο σου μιας και βαση πλαισιου δινει 1 κωδικο.Μην γινει κανα χαζο και σου φερουν παλι τον ιδιο δεικτη γιατι τοτε το θεμα ξεκιναει απο πολυ πισω.
- anastazio83
- Μαθαίνω να στρίβω.

οκ ρε φίλε...thanks για όλα!