Εχει και μικρα μοντελα της PIONER που επισης παιζουν πολλυ καλα.(Φθηνα SONY καλυτερα οχι.Βαρανε σαν τενεκεδες)
Καλώδια για τα χειριστήρια
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Gazofonix
- Administrator

Re: Καλώδια για τα χειριστήρια
Καλα μην το λες.Πχ 150ε εκανε η Αlpine 111rm που εβαλα εγω.Και 10000000 καλυτερη απο την blaukpunt που εχει εργοστασιακα.
Εχει και μικρα μοντελα της PIONER που επισης παιζουν πολλυ καλα.(Φθηνα SONY καλυτερα οχι.Βαρανε σαν τενεκεδες)
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- dimnim
- Εμαθα να ξεκινάω.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η καλύτερη ποιότητα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η usb.Η εργοστασιακή δεν έχει.
Με αυτό το σκεπτικό υποθέτω ότι τα 120 ευρώπουλα είναι καλά.
Με αυτό το σκεπτικό υποθέτω ότι τα 120 ευρώπουλα είναι καλά.
Όταν μιλάς στο Θεό είναι προσευχή.
Όταν σου μιλάει ο Θεός είναι παράνοια.
Fiat Grande Punto 1.4 95HP 5D (13/01/2010)
-
Gazofonix
- Administrator

Ρωτησες μηπως και μπορεις να τραβηξεις καλωδιο απο την πισω πλευρα του ειτε στο ντουλαπακι ειτε χαμηλα στην κονσολα?
Ακομα πιο οικονομικα μιας αυτο που θες ειναι μονο USB.
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες
- dimnim
- Εμαθα να ξεκινάω.

To μαμά στερεοφωνικό δεν μπορεί από μόνο του να υποστηρίξει USB.Gazofonix wrote:Ρωτησες μηπως και μπορεις να τραβηξεις καλωδιο απο την πισω πλευρα του ειτε στο ντουλαπακι ειτε χαμηλα στην κονσολα?Ακομα πιο οικονομικα μιας αυτο που θες ειναι μονο USB.
Όσοι έχουν usb (συνήθως στο ντουλαπάκι) είναι από το blue'n'me.
Το οποίο για να το βάλεις εκτός εργοστασίου είναι λίγο παλούκι και δεν νομίζω να αξίζει τα λεφτά.
Η μοναδική είσοδο που προσφέρει το μαμά στερεοφωνικό είναι η AUX η οποία δεν με ενδιαφέρει.
-
Gazofonix
- Administrator

καλα δεν εχει ενα καλωδιο κατι που να εχει απο την μια καρφι ΑUX και απο την αλλη USB?
Αυτο για την εξοδο στο ανεφερα γιατι το εχει κανει μελος (arpas) σε μαμα μκ2α.
Αυτο για την εξοδο στο ανεφερα γιατι το εχει κανει μελος (arpas) σε μαμα μκ2α.
- dimnim
- Εμαθα να ξεκινάω.

Σου ξαναλέω λοιπόν ότι τo μαμά στερεοφωνικό δεν μπορεί από μόνο του να υποστηρίξει USB.
Τώρα για το καλώδιο Aux καρφί σε USB σκέτο νέτο δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει.
Χρειάζετε οπωσδήποτε κάποια συσκευή ενδιάμεσα και το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό για να αποκτήσεις μία απλά USB.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι όποια συσκευή συνδέετε με aux δεν είναι προσβάσιμη από τα χειριστήρια στο τιμόνι.Δηλαδή όταν βάλεις ενα απλό mp3 με aux καρφί να παίζει δεν θα μπορείς να αλλάζεις τραγούδια από τα χειριστήρια στο τιμόνι παρά μόνο από το Mp3 player.
Τώρα για το καλώδιο Aux καρφί σε USB σκέτο νέτο δεν υπάρχει περίπτωση να δουλέψει.
Χρειάζετε οπωσδήποτε κάποια συσκευή ενδιάμεσα και το κόστος τους είναι αρκετά υψηλό για να αποκτήσεις μία απλά USB.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι όποια συσκευή συνδέετε με aux δεν είναι προσβάσιμη από τα χειριστήρια στο τιμόνι.Δηλαδή όταν βάλεις ενα απλό mp3 με aux καρφί να παίζει δεν θα μπορείς να αλλάζεις τραγούδια από τα χειριστήρια στο τιμόνι παρά μόνο από το Mp3 player.
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Το κόστος αυτής της συσκευής (interface) στην οποία αναφέρθηκες, εμένα μου κόστισε 120 ευρώ πριν από 2 χρόνια. Δεν ήταν της blaupunkt βέβαια το οποίο όντως είναι πανάκριβο, αλλά της phonocar, με το θετικό ότι μου δίνει επιλογή να πάιζω από usb, sd card ή aux. Eπίσης με τέτοια συσκευή, επειδή αναγνωρίζεται ως cd changer, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα χειριστήρια.
-
Gazofonix
- Administrator

Οποτε Αν θελει καποιος κρατα την μαμα πηγη που δουλευει με τα χειριστηρια (την οποιοα δεν κλεβουν κιολας.............
) και με το αναφερομενο κοστος εχεις και περισσοτερες δυνατοτητες απο οτι ενα απλα cd με μια USB θυρα ( και θες + λ7 για ανταπτορες για το τιμονι) 
- sotirisk
- Μαθαίνω να στρίβω.

Στο cd changer μπορείς να αλλάζεις τα κομμάτια με τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος?
Γιατί ψήνω κι εγώ ένα τέτοιο interface κυρίως για σύνδεση με ipod.
Γιατί ψήνω κι εγώ ένα τέτοιο interface κυρίως για σύνδεση με ipod.
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

ναι μπορεις κανονικα. τουλαχιστον με το interface της blaupuntk .
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης
- arpas
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλά όχι ότι η απάντηση είναι ακριβώς στην ώρα της αλλά ας υπάρχει μιας κι εγώ άργησα να βγάλω άκρη με το συκγεκριμένο. Λοιπόν, στο μκ2 μου φόρεσα πηγή από μκ2β που έχει στην πάνω σειρά (πάνω από τη διπλή φύσα για ρέυματα και σήμα ηχείων) μια άλλη σειρά με μικρότερες φύσες. Σε αυτή τη σειρά στη μέση, υπάρχουν δύο pins rca με ενδείξεις rcb και μια γείωση. Αυτά τα pins τα συνέδεσα ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ με τα χειριστήρια με απόλυτη επιτυχία. Μάλιστα τα χειριστήρια συνδέθηκαν και με ρεύμα, με αποτέλεσμα να είναι και φωτιζόμενα.dimnim wrote:Καλησπέρα,
Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποιό-ά από τα καλώδια της φίσσας της εργοστασιακής πηγής είναι για τα χειριστήρια στο τιμόνι.
(ΥΓ 1. Τα μκ2 ΔΕΝ έχουν χειριστήρια στο τιμόνι, οπότε η εγκατάσταση έπρεπε να γίνει από την αρχή).
(ΥΓ 2. Με τόσους πειραματισμούς από τη στιγμή που δούλευα εντελώς στα τυφλά απορώ πώς δεν κάηκε τίποτα).
- Mikeharitakis
- Έβγαλα το Ν

Προταση: 100 euros για πηγη με ολα τα μαραφετια USB aux και τα σιναφη (p.x κenwood jvc) που ακομα και αυτες οι πηγες ειναι κλασης ανωτερες απο την εργοστασιακη οσο αφορα την ποιοτητα ηχου + 120-150 ο ανταπτορας Canbus που σου προσφερει και το αναψε σβησε με τον διακοπτη μιας και τα Fiat δεν εχουν ενδιαμεση σκαλα ρευματος και ελυσες τα προβληματα σου