Αν εχει κανείς να το δανειστώ για μια μέρα.......
Εξάτμιση για PUNTO GT
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- PuntoR
- Νικολάκης

Εξάτμιση για PUNTO GT
Υπάρχη κάποιος που να έχει την normal εξάτμιση απο punto gt στην αποθήκη του? Γιατί πήγα να περάσω ΚΤΕΟ και έφαγα πόρτα με το ενα και μοναδικό ελεύθερο καζανάκι μου.
- kostas x 69
- Schumacher

- Location: RHODES, Tsairi, Pastida, Aerodromio Maritson! NEO steki Lidl!!!
ela i katoxi gt as voithisoun to palikari!!!!!!!!:-)
POWERED BY PAPAGIANNIS SERVICE KERATEA
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
Respect my 1400cc !!!
www.myspace.com/kostas_x
289Roda kai 38.1Ropi @1,9bar!!!!
My Channel http://www.youtube.com/user/kostasx69
- puntogtman
- Schumacher

-
piiii
- Έβγαλα το Ν

Re: Εξάτμιση για PUNTO GT
Εμένα μου έκαναν μόνο παρατήρηση, συγκεκριμένα ο τυπάς μου λέει θα σε περάσω αλλά θα πας να αλλάξεις εξάτμιση, αλλιώς υπάρχει ενδεχόμενο σε έλεγχο του κλιμακίου(πως τα λέει έτσι) να σε γράψουν. εντάξει αφεντικό του είπα ότι πεις. Αν και απο μέσα μου λέω αφού ο γιός μου που είναι 5μηνών δεν κάνει παράπονα εσυ τι ζόρι έχεις? Τελικά μάλλον είναι στον εκάστοτε παπάρα που θα πετύχεις.αν έχει όρεξη η όχι να σε περάσει.PuntoR wrote:Υπάρχη κάποιος που να έχει την normal εξάτμιση απο punto gt στην αποθήκη του? Γιατί πήγα να περάσω ΚΤΕΟ και έφαγα πόρτα με το ενα και μοναδικό ελεύθερο καζανάκι μου.![]()
Το γεγονός ότι περνάνε ενα κάρο κάρα δεν έχει σημασία η εξάτμιση μας μάρανε αλλα τι ψάχνεις........
Last edited by piiii on Thu Dec 02, 2004 3:41 pm, edited 1 time in total.
- PuntoR
- Νικολάκης

Re: Εξάτμιση για PUNTO GT
Δεν ξέρω αν έκανα καλά αλλά λόγω επειδή δεν έχω και πολύ χρόνο αποφάσισα να το πάω σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ συγκεκριμένα στο Ρέντι και ενώ δεν είχα κανένα πρόβλημα μου είπαν οτι η εξάτμιση έβγαζε 95db ενω στην άδεια έλεγε 79db και μου είπαν να ξαναπάω αφού το φτιάξω...piiii wrote: Εμένα μου έκαναν μόνο παρατήρηση, συγκεκριμένα ο τυπάς μου λέει θα σε περάσω αλλά θα πας να αλλάξεις εξάτμιση, αλλιώς υπάρχει ενδεχόμενο σε έλεγχο του κλιμακίου(πως τα λέει έτσι) να σε γράψουν. εντάξει αφεντικό του είπα ότι πεις. Αν και απο μέσα μου λέω αφού ο γιός μου που είναι 5μηνών δεν κάνει παράπονα εσυ τι ζόρι έχεις? Τελικά μάλλον είναι στον εκάστοτε παπάρα που θα πετύχεις.αν έχει όρεξη η όχι να σε περάσει.
Το γεγονός ότι περνάνε ενα κάρο κάρα που δεν έχει σημασία η εξάτμιση αλλα τι ψάχνεις........
Όσο για το θόρυβο και εμένα ο γιός μου είναι 21 μηνών και δεν τρέχει τίποτα.....
- PuntoGTR
- Μαθαίνω να στρίβω.

- PuntoR
- Νικολάκης

Ενα καζανάκι ελεύθευρο με 60αρα σωλήνα (Παπαδόπουλος) αλλά το έχω παραπάνω απο τρια χρόνια και οι υαλοβάμβακες έχουν ψιλοκαεί......PuntoGTR wrote:Φίλε PuntoR , τι εξάτμιση φοράς ? (1 η 2 καζανάκια και τι διάμετρο)
Κάνω αυτή την ερώτηση γιατί εγώ με δύο αρκετά ελεύθερα καζανάκια και 63αρα σωλήνα ο θόρυβος μπορώ να πω πως είναι αρκετός....Πόσα db βγάζω...ούτε που θέλω να ξέρω....ίσως κάπου κοντά στα δικά σου 95...
Όταν το έβαλα στην αρχή ήταν πιο αθόρυβο.
- puntogtman
- Schumacher