Φθηνές ασφαλιστικές εταιρείες
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- polatov
- Schumacher

Re: Φθηνές ασφαλιστικές εταιρείες
πονεμενη Ιστορια.270 ευρω με οδικη μου βγαινει το6μηνο Μινετα...
δεν προλαβα να αλλαξω συμβολαιο.32 ευρω ειναι οδικη το χρονο νομιζω..
6000 αξια (ξεχασμενο..)
δεν προλαβα να αλλαξω συμβολαιο.32 ευρω ειναι οδικη το χρονο νομιζω..
6000 αξια (ξεχασμενο..)
-
sporting2005nikos
- Νικολάκης

Μια ζημια εχω. ειμαι 23,απο τα 18 διπλωμα.το αμαξι τοχω 2χρονια. δεν ξερω στα ποσα ειναι ασφαλισμενο.saxon_747 wrote:Αρα εχεις κανει ζημιες...sporting2005nikos wrote:Στο ανανεωτηριο λεει πληθος ζημιων:1
Για ποσα € το εχεις ασφαλισει?sporting2005nikos wrote:Μοντελο του 2005
Ναιsporting2005nikos wrote: Δηλαδη θες να μου πεις οτι εσυ εχεις ολα αυτα με 187 ευρω;
Ποσο χρονων εισαι?
189€ θα πληρωνες εαν δεν ειχες ζημιες και η αξια του αμαξιου ηταν στα 4000€
λες να παρω κανενα τηλεφωνο απο δευτερα την ασφαλεια να τα μαθω ολα αυτα;;;
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλο θα ηταν...

- sotirisk
- Μαθαίνω να στρίβω.

Εγώ πάντως έβαλα εθνική.
Με την αξία του αυτοκινήτου γύρω στα 5000 και με όλες τις καλύψεις + μεικτή, μου βγήκε 325 ευρώ περίπου. Το προηγούμενο εξάμηνο μου είχε βγει 290 (πάλι μεικτή εθνική), αλλά είχα έκπτωση γιατί είχα κάνει μεταφορά από άλλη εταιρία.
Χωρίς μεικτή νομίζω βγαίνει γύρω στα 250, το είχα χωρίς μεικτή παλιότερα, αλλά όταν είδα πόσο κάνουν τα ανταλλακτικά (eper!) το ξανασκέφτηκα!!!!
Με την αξία του αυτοκινήτου γύρω στα 5000 και με όλες τις καλύψεις + μεικτή, μου βγήκε 325 ευρώ περίπου. Το προηγούμενο εξάμηνο μου είχε βγει 290 (πάλι μεικτή εθνική), αλλά είχα έκπτωση γιατί είχα κάνει μεταφορά από άλλη εταιρία.
Χωρίς μεικτή νομίζω βγαίνει γύρω στα 250, το είχα χωρίς μεικτή παλιότερα, αλλά όταν είδα πόσο κάνουν τα ανταλλακτικά (eper!) το ξανασκέφτηκα!!!!
-
sporting2005nikos
- Νικολάκης

saxon_747 wrote:Καλο θα ηταν...

μαλιστα...οποτε κατι μου βαζουν παραπανω..λες να ειναι η οδικη βοηθεια; αλλα μου ειπες οτι αυτη η εταιρεια ειναι της interamerikan. τα ιδια money.χμμ.
Λες να μπορω να βαλω στο economic πακετο και την θραυση κρυσταλλων; θα παρω τηλεφωνο αυριο να μαθω.
- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Τωρα ειδα οτι εσυ εχεις 1368κεκ και διευθυνση Αθηνας. Παιζουν και αυτα ρολο...sporting2005nikos wrote: μαλιστα...οποτε κατι μου βαζουν παραπανω..λες να ειναι η οδικη βοηθεια; αλλα μου ειπες οτι αυτη η εταιρεια ειναι της interamerikan. τα ιδια money.χμμ.
Λες να μπορω να βαλω στο economic πακετο και την θραυση κρυσταλλων; θα παρω τηλεφωνο αυριο να μαθω.
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Μάγκες καλησπέρα. Μιας και η ασφάλεια μου λήγει σε μερικές μέρες έχω αρχίσει να κάνω μια ερευνα αγοράς. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει ασφάλεια από την any time online ? Μιας και η τιμές της είναι παρα πολύ καλές...
- ReaperX
- Εμαθα να ξεκινάω.

Εγώ είμαι 2 χρόνια στην anytime.Αρκετά καλές τιμές,έχω το full πακέτο χωρίς τη μεικτή.Δϊνει και οδική.RUD wrote:Μάγκες καλησπέρα. Μιας και η ασφάλεια μου λήγει σε μερικές μέρες έχω αρχίσει να κάνω μια ερευνα αγοράς. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει ασφάλεια από την any time online ? Μιας και η τιμές της είναι παρα πολύ καλές...
Σε συναλλαγές κτλπ όλα μια χαρά τώρα από εκεί και πέρα χτύπα ξύλο δε τη χρειάστηκα και εύχομαι να μη τη χρειαστώ ποτέ.
- CRAB is back...
- Μαθαίνω να στρίβω.

Οι τιμές φυσικά και είναι πολύ καλές μιας και παρακάμπτεται όλο το δίκτυο πωλήσεων.Η εταιρία πουλάει απευθείας στον καταναλωτή.RUD wrote:Μάγκες καλησπέρα. Μιας και η ασφάλεια μου λήγει σε μερικές μέρες έχω αρχίσει να κάνω μια ερευνα αγοράς. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει ασφάλεια από την any time online ? Μιας και η τιμές της είναι παρα πολύ καλές...
Τα υπέρ και τα κατά δεν θα τα σχολιάσω μιας και είναι καθαρά προσωπικό το ζήτημα.
υ.γ Αυτόματα λύνονται και άλλες απορίες που είχαν δημιουργηθεί εδώ μέσα κατά καιρούς,μικροπαρεξηγήσεις κλπ...

- puntoforever
- Εμαθα να ξεκινάω.

Η τιμές είναι απίστευτα καλές αλλά άμα προσέξετε δεν δίνει νομική κάλυψη ( αχρείαστη να είναι ) αλλά ο saxon_747 σε προηγούμενο ποστ έγραψε ότι
Οπότε είμαστε μια χαρά και εγώ το επόμενο συμβόλαιο θα το κάνω εκεί γιατί τώρα μου βγαίνει 260 με την ασφάλεια που έχω ενώ στην anytime 204saxon_747 wrote:Με 35€ ετησιως εχω και πληρη νομικη καλυψη. (Ακομα και για αστικες υποθεσεις)
- christosl
- Εμαθα να ξεκινάω.

εγω στην αγροτική πληρώνω 260 το εξάμηνο με οδική αλλα επειδή είμαι κάτω των 23 εχει μέσα και επασφάλιστρο ηλικίας. το δίπλωμα το έχω 2 χρόνια. εχω και αλλο ένα site που μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος σε πολλες ασφαλιστικές. https://www.liveinsurance.gr/
Όπως λέει και ο Μπάμπης : Ειπαμε.Τα κιτρινα ειναι πιο γρήγορα........
Giallo HGT mk2b
Giallo HGT mk2b
- balantisuno
- Εμαθα να ξεκινάω.

παιδιά έψαχνα κι εγώ πολύ για ποια ασφάλεια να βάλω πριν από κανα 3μηνο!
μετά από πολύ ψάξιμο έβαλα interamerican το Auto Value (http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=80)
και μου βγήκε 220 ευρώ το 6 μηνο!
έχει τα πάντα!
βασικά με την Intersalonica ήταν διαφορά 10 με 15 ευρώ περισσότερα!
μετά από πολύ ψάξιμο έβαλα interamerican το Auto Value (http://www.anytimeonline.gr/index.asp?a_id=80)
και μου βγήκε 220 ευρώ το 6 μηνο!
έχει τα πάντα!
βασικά με την Intersalonica ήταν διαφορά 10 με 15 ευρώ περισσότερα!
balantisuno+uniaris=Uno
_______ ______ _______
_______ ______ _______