φορουσα αγραφο πριν τον κομπρεσσορα για 1.5 χρονο περιπου , κ δουλευα κ με εκκεντροφορους με μαμα εγκεφαλο επισης κανα 2 χρονια.
το θεμα ειναι οτι πρεπει να βρεις το καταλληλο βημα απο εκκεντροφορους για να ειναι οκ κ στο λεω εξ αρχης αποδοση - κοστος δεν ειναι αναλογο.
εμεις το ειχαμε απλα κανει σαν δοκιμη , αλλα οι εκκεντροφοροι μου ειναι χειροποιητη απο colombo με δικα μας ρυθμισματα , δεν μπορεις να τους βρεις ιδιους κ με κατι διαφορετικο δεν ξερω αν ειναι το ιδιο μιας κ αυτα πανε βαση δοκιμης κ συγκεκριμενων πραγματων.
κορωνα πινιο που λες, ειναι σχετικο , το ποιο θα βαλεις, κ το τι ζαντες φορας.
πρεπει να κανετε calculate τι θελετε ακριβως.
βαλε για αρχη μια εισαγωγη (που οπως λες πηρες) κ μια ολοκληρη σωστη εξατμιση κ στο μελλον βλεπεις τα λοιπα..
Εγω την κινηση αγραφο σε βολταδικο HGT δε θα την εκανα, γιατι θα πρεπει να αφησεις την μιση πλεξουδα του μαμα για τα καθημερινα ηλεκτρικα σου, σε εμενα ξυλωθηκε ολη κ μπηκε αλλη σκετη κ εχω ενα εγκεφαλο για το μοτερ κ τπτ αλλο.
επειδη μετα απο τοσα χρονια εχω πλεον καταλληξει σου λεω δεν αξιζει τον κοπο. πολλα λεφτα πολλα ολα κ μετα απο καποιο καιρο το αμαξι πρεπει να πουληθει, δεν αξιζει.
εγω δεν το πουλαω το αμαξι ακομα κ 30κ να μου δωσουνε χερατα εν λευκο...
μην καταστρεφεις ενα ομορφο αμαξι καθημερινο για 10-15 ιππους, σκοπος ειναι να σε πηγαινει παντου οπως μαμα απλα να ειναι λιγο ποιο δυνατο.
αυτο ειναι
εξατμιση εισαγωγη κ αργοτερα κ αμα ενα κ/π.
φιλικη συμβουλη!! αν μου το επιτρεπεις..
εγω ψαχνω να αγορασω αλλο ενα HGT μκ2 σειρα, στο οποιο θα κανω ακριβως κ μονο αυτα που σου λεω (κ επειδη τα εχω κ spare parts πλεον)
φρενα αναρτηση κ μιζα κ εφυγα