Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???

Oι ψηφοφορίες του club

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply

Τριζει το Δικο σας PUNTO?

ΝΑΙ
120
33%
ΚΑΘΟΛΟΥ
89
25%
ΛΙΓΟ
152
42%

Total votes: 361

TaRaNTuLa
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TaRaNTuLa » Fri Nov 12, 2004 2:16 pm

όταν λες πίσω τζάμι,εννοείς των πίσω επιβατών και όχι του πορτπαγκάζ.Εγώ πάντως μόλις το είχα πάρει (mk2b και εγώ),έσφιξα τις βίδες που το κράταγαν γιατί κουνιόταν...Και λέω για αυτό που είναι πίσω από τον οδηγό...

Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...

Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!

Ν&Ν

Nick_Puntakias
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nick_Puntakias » Fri Nov 12, 2004 2:21 pm

Πριν λίγο έλυσα ταπετσαρία πόρτας οδηγού για να βρώ γιατί τρίζει το παράθυρο. Η ταπετσαρία πίανει με βίδες στην κάτω πλευρά και στο σημείο του ηχείο. Στην πλευρά προς την κεντρική κολώνα πιάνει με κλιπς. Στο πάνω μέρος (!!!) πιάνει με σφήνα το πλαστικό προστατευτικό του παραθύρου. Εκεί τρίζει (προς το εμπρός μέρος) γιατί είναι όλα λάσκα (σ'εμένα πάντως αυτό έφταιγε). Τώρα δεν φαίνεται να τρίζει, αν και θα δούμε στο δρόμο αν έγινε τίποτα.
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-

giv
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by giv » Fri Nov 12, 2004 9:39 pm

τώρα που είπες για λαμπάκι τιμονιού ανάβει στιγμιαία και το δικό μου καμιά φορά σε άσχετες φάσεις.... το έκανε και το λαμπάκι του αερόσακου όταν πατούσα φρένο (όχι πάντα) με αποτέλεσμα να αλλάξω εγκέφαλο αερόσακου και τώρα έστρωσε....ευτυχώς το πρόλαβα στην εγγύηση!!!!

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Sat Nov 13, 2004 1:02 am

Nick puntakia αυτή την πλαστική χαζομάρα στο τρίγωνο του καθρέφτη που έχει και το τουίτερ πώς την βγάζουμε;Τρίζει σαν π$%^@να.
Αφού το βγάλεις και πριν το ξαναβάλεις, τι κάνουμε για να μη τρίζει?

Nick_Puntakias
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Nick_Puntakias » Mon Nov 15, 2004 10:01 am

Πλαστικό τρίγωνο βγαίνει πανεύκολα. Με ένα πολύ λεπτό κατσαβίδι πιάνεις την άκρη μιας μικρής τάπας που έχει (μοιάζει με σχήμα δακρύου) και την ξεκουμπώνεις προσεκτικά (έχει ένα μικρο κλιπ από την μία και ένα "αυτακι" στην άλλη πλευρά για να ασφαλίζει). Μόλις την βγάλεις απο κάτω έχει μια βίδα. Ξεβιδώνεις και τραβάς προσεκτικά προς τα πίσω και θα ξεκουμπώσει. Με προσοχή ε, μην σπάσεις τίποτα! Προσοχή γιατί τα κλιπ σπάνε για πλάκα!
Πάντως μου κάνει εντύπωση που σου τρίζει εκεί. Το συγκεκριμέμο σημείο μέσα είναι τίγκα στα μονωτικά. Θα δεις...
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-

Angel
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Angel » Mon Nov 15, 2004 8:13 pm

Ευχαριστώ Νίκο, θα το κάνω μόλις έχω καιρό. Αν και έχει σταματήσει να τρίζει τις τελευταίες μέρες... Θα δείξει.

CART
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by CART » Mon Nov 15, 2004 10:18 pm

Eμενα ετριζε οταν το πηρα λιγο το ταμπλο δεξια, λιγο τα καθισματα, λιγο ο λεβιες, λιγο οι πορτες... λιγο απ'ολα σα να λεμε... λαδωσα ομως σιδηροδρομους, πορτες, ταμπλω, κλπ κλπ... & "το'κανα & δε γερνει" το κουκλι μου! :wink: [MK1 '97]
Image
Κάποιες διαφορές, λύνονται μόνο βράδυ, στους δρόμους...
cart@mail.gr
http://www.goodnet.gr

crazyforpunto
Έβγαλα το Ν
Έβγαλα το Ν

Post by crazyforpunto » Mon Nov 15, 2004 11:35 pm

ρε παιδια τριζει το καθισμα του οδηγου...

ldfps
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by ldfps » Sun Nov 21, 2004 1:23 pm

mk2b sporting. εχω ξαναστειλει post και εχω πει οτι ετριζε κατι απο πισω χωρις να ξερω τι. εκανα αυτο που ειπε καποιος φιλος με το κομματακι υφασμα στα καθισματα. πλεον δεν ακουγεται τιποτα. πολυ καλοοοοοο...thanks. τωρα κατι μικροτριξιματα στα πλαστικα στις πορτες αλλα οκ. δεν με ενοχλουν πολυ αυτα. α ... και ο πομπος του συναγερμου χτυπαει στο τζαμι αλλα γιαυτο φταιει η αντιπροσωπεια. δεν μου το κολλησε καλα.

PorosPower
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by PorosPower » Sun Nov 21, 2004 1:32 pm

Εχω το Punto cabrio elx 16v του 1998 και έχω δύο προβλήματα. 1ο τρύπισε η η οροφή και από την αντιπροσωπεία μου ζητάνε κάτι εξωφρενικά νούμερα για αλλαγή της και θέλει ειδική παραγγελία στην Ιταλία, και 2ο το πορτμπαγκαζ βάζει νερό (στην αντιπροσωπεία δεν έχουν λάστιχο και ούτε το εργοστάσιο στην Ιταλία έχει) και δεν ξέρω τι να κάνω. Μένω στον Πόρο και δεν έχω την δυνατότητα να ψάχνω στην Αθήνα μήπως μπορέσω να βρω κάτι να τα αντικαταστήσω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε βοήθεια. Γιάννης Δόσκαρης Πόρος, την 22980*****
e-mail:doskaris@mail.gr

TaRaNTuLa
Τρέχω σε αγώνες.
Τρέχω σε αγώνες.

Post by TaRaNTuLa » Sun Nov 21, 2004 1:47 pm

Παιδιά,είναι προτιμότερο να μη δίνετε δημόσια τα τηλέφωνά σας.Καλύτερα μέσω πμ... :)
Αντίο Γιάννη...Θα ζεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας...

Γιατί αποτρέπεις κάποια πράγματα, ενώ τελικά δεν πρέπει... Εγκυκλοπαίδεια!

Ν&Ν

OGD82
Νικολάκης
Νικολάκης

Post by OGD82 » Sun Nov 21, 2004 1:56 pm

crazyforpunto wrote:ρε παιδια τριζει το καθισμα του οδηγου...
οχι το καθισμα ολο εκει που κουμπωνει η ζωνη...αλλα το βρηκα...σηκωσε λιγο το καθισμα και θα σταματησει το κανει αυτο οταν ειναι τερμα κατω κατω..τουλαχιστον στο δικο μου..... :cry: :cry: :cry:

gilli
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by gilli » Fri Nov 26, 2004 12:23 am

mk2b sporting. εχω ξαναστειλει post και εχω πει οτι ετριζε κατι απο πισω χωρις να ξερω τι. εκανα αυτο που ειπε καποιος φιλος με το κομματακι υφασμα στα καθισματα. πλεον δεν ακουγεται τιποτα. πολυ καλοοοοοο...thanks. τωρα κατι μικροτριξιματα στα πλαστικα στις πορτες αλλα οκ. δεν με ενοχλουν πολυ αυτα. α ... και ο πομπος του συναγερμου χτυπαει στο τζαμι αλλα γιαυτο φταιει η αντιπροσωπεια. δεν μου το κολλησε καλα.
εγω το ειχα κανει αυτο μετα απο πολυ ψαξιμο γιατι μου την εσπαγε
το τριξιμο, και εγω οκ εκτος απο παραθυρο οδηγου...............
Fiat punto sporting 80hp
next: Alfa Romeo junior 1.4T 165hp

Banned
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by Banned » Fri Nov 26, 2004 1:21 am

Εχω Punto Cabrio και τριζει σα μπουλντοζα.Και Επισης κοπαναει σα τρελο.Λακουβα και χαστουκι μιλαμε!!Αλλα δεν πειραζει αφου ετσι μετατοπιζεται το σωμα του συνοδηγου...Ο νοων νοειτω!!

Dimitris F
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by Dimitris F » Fri Nov 26, 2004 4:36 am

Re paidia kanenas den exei provlima me tin ntiza tou xeirofrenou???? Entiposi mou kanei. Emena stis lakouves kai eidika ta kria xeimoniatika proina kanei metalliko thorivo pou einai apo ekei. Psiloeinai ekneuristiko alla variemai na to pao. Sto service. Pados oloi osoi lete entaziera eiste sigouroi? Gia psaxte kai auto.....
Prepei na kano tin pountakla pio grigori.... :?

Post Reply