Τέλος παραγωγής για το Dodge Viper

Διαβάστε εδω τι γίνεται γύρω μας.

Moderator: Puntoclub.gr moderators

Post Reply
georgejim
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Τέλος παραγωγής για το Dodge Viper

Post by georgejim » Thu Jul 08, 2010 5:53 pm

Image
Image
H παραγωγή ενός από τα πιο σημαντικά σπορ μοντέλα στην αμερικάνικη ιστορία έφτασε στο τέλος της. Πρόκειται για το θρυλικό Viper που πάντα έκλεβε την παράσταση με τους θηριώδεις κινητήρες του και την ατόφια οδική συμπεριφορά του. Το τελευταίο κομμάτι όμως (τουλάχιστον προς το παρόν) πέρασε τη γραμμή παραγωγής.
Το χρώματος χρυσαφί Viper που βλέπετε στη φωτογραφία είναι το τελευταίο μοντέλο που κατασκευάστηκε. Το αυτοκίνητο ανήκει στην οικογένεια των Wayne και D’Ann Rauh, οι οποίοι είναι οι μεγαλύτεροι συλλέκτες Viper στον κόσμο, με περί τα 40 διαφορετικά Viper στην κατοχή τους! Στο κλείσιμο αυτό της παραγωγής του Viper, περισσότεροι από 400 κάτοχοι ήταν καλεσμένοι στο event, που έλαβε χώρα στο εργοστάσιο του Detroit όπου κατασκευαζόταν το μοντέλο. Η τελευταία έκδοση που βλέπετε στη φωτογραφία ανήκει στην σειρά των πλήρως τροποποιημένων ανάλογα με τα γούστα των πελατών Viper (στην Αμερική η σειρά αυτή ονομάζεται Customized), ενώ εκτός από το έντονο χρυσαφί χρώμα και τις ρίγες, το μοντέλο είχε διαφορετικές ζάντες, καθώς και επενδύσεις στο εσωτερικό του. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως η πρώτη γενιά του Viper παρουσιάστηκε το 1992, ενώ έκτοτε έχουν παρουσιαστεί άλλες τρεις γενιές (1996, 2003, και 2008) :)
πηγή autotriti.gr

grande punto amore mio Image

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Re: Τέλος παραγωγής για το Dodge Viper

Post by P.A.D.R.C » Thu Jul 08, 2010 6:50 pm

Mενει να δουμε το νεο viper με στοιχεια απο Ιταλια πλεον :-)
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Thu Jul 08, 2010 7:24 pm

Κρίμα ρε γμτ δεν πρόλαβα να πάρω την απόλυτη αμερικανιά... καλά αυτός ο χρωματισμός θυμίζει πράγματι οχιά... ανατριχιαστικό είναι ! :lol:
Βρείτε μου τρόπο να αποκτήσω 106+ άλογα... (Fix It Again Tony) :P

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jul 08, 2010 7:29 pm

Και ομως πραγματικα ειναι εντελως Αμερικανικο.Δεν εχει καμεια σχεση με τα Ευρωπαικα Super Car.Απο την εργονομια,την συμπεριφορα στον δρομο και φυσικα τον ηχο του μοτερ και της εξατμισης.Αν ποτε σας δοθει η ευκαιρια να το οδηγησετε θα το θυμαστε για παντα. :razz:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Thu Jul 08, 2010 7:44 pm

Βρε παλιάνθρωπε ΚΑΙ αυτό το οδήγησες;;; Δηλαδή όλα τα dream cars για τους κοινούς θνητούς τα έχεις δοκιμάσει;
Πάντως στην Ελλάδα έχω δει όλο κ όλο 2 φορές viper και από τα παλιά μάλιστα...

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jul 08, 2010 7:51 pm

Αν και off topic μολις ανεβω Καστορια ξερεις τι με περιμενει?????S.....................L................R.

Σου λεει κατι??? :mrgreen: :mrgreen:
AKIS P wrote:και επαναλαμβανω η γατα τρωει το καναρινι.....καναρινακι με 14 αρι μοτερ που φοραει τα αντερα του και παραπανω αλογα απο μενα και εγω ξερω να κανω μαγκιες :wink:

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Thu Jul 08, 2010 8:21 pm

ανέβα ανέβα... να σε δω μετά πώς θα κατέβεις χεχεχε :) τέτοιους φίλους φέρτους κατά δω μεριά... ;)

P.A.D.R.C
Schumacher
Schumacher

Post by P.A.D.R.C » Thu Jul 08, 2010 8:40 pm

E καλα,οχι και dream car το 20v !!!Βεβαια καλη βαση για βελτιωση σε (replica και μη) AC Cobra ...
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..
Image
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB

Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)

tashauna
Μαθαίνω να στρίβω.
Μαθαίνω να στρίβω.

Post by tashauna » Thu Jul 08, 2010 9:23 pm

Α ναι σωστά... τι dream car η πατάτα μωρέ η χρυσή... 20v κ βλακείες... PUNTOOO ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Gazofonix
Administrator
Administrator

Post by Gazofonix » Thu Jul 08, 2010 9:33 pm

P.A.D.R.C wrote:E καλα,οχι και dream car το 20v !!!Βεβαια καλη βαση για βελτιωση σε (replica και μη) AC Cobra ...

Ισως και να μην θεωρειτε dream car μιας και ειδικα στην Αμερικη αμαξια σαν αυτο μολις βγει το επομενο τα πουλανε με το κιλο.Πρεπει ομως να δεχτουμε οτι το αμαξι ειναι απο τα κορυφαια για την κατηγορια και τον σκοπο που φτιαχτηκε.Ο οποιος δεν ειναι αλλος απο μπαντιλικια,ντονατς και φυσικα πατηματα σε ισιαδια. PDT_Armataz_01_03

colin_d
Εμαθα να ξεκινάω.
Εμαθα να ξεκινάω.

Post by colin_d » Thu Jul 08, 2010 9:52 pm

Δε θα ξεχάσω μία viper όταν είχα πάει νότια Γαλλία, συγκεκριμένα Σεν Τροπέ, κάτω έβλεπες θαλαμηγούς και κότερα, παραδίπλα ένας έπλενε την μαύρη Ferrari του, και στη γειτονιά εκεί ένας τύπος με μία κόκκινη viper έκοβε βόλτες παντιληκωμένος! 19 χρονών ήμουν και πρώτη φορά έβλεπα από κοντά τόσο παντηλίκι. Τι ωραία μέρα!!!!! Έτρωγα το παγωτάκι μου βλέποντας αυτή τη θέα και ακούγοντας τη viper να σκυλιάζει και έλεγα ωραία που περνάνε όλοι τους εδώ, άδικη που 'ναι η ζωή τη καταδίκη μου μέσα :)
Μετά από λίγο κατεβαίνει να αγοράσει κάτι σε ένα μαγαζί και φόραγε άσπρα ρούχα με κόκκινα παπούτσια!Για να ταιριάζει και με το αμάξι που ήταν κόκκινο με άσπρες ρίγες μάλλον :)
Ρε δε δουλεύει το ποντίκι να 'ουμ
Image

Post Reply

Return to “Επικαιροτητα”