Και την σημαντικη γι' αυτην, Ελληνικη αγορα.....polatov wrote:....απλα εχασε την κατηγορια του punto.
Νέο FIAT Grande Punto (EVO)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- Orange
- Schumacher

Re: Νέο FIAT Grande Punto (EVO)

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Κοιτα, ηταν στις 12μοναδες το 90' και επεσε στο 8.8 το 2009.Ομως απο τοτε αλλαξαν αρκετα πραγματα..Ο κοσμος εγινε πιο "πλουσιος" -χαρακτηριστικο το group Vag που πηρε 5-6 μοναδες σταθερα απο τοτε..Η Lancia εβγαζε γρηγορα ιταλικα αυτοκινητα και ειχε συνεισφορα ενω απο το 97-98 ηρθε η κατηφορα(σταματησαν τα γρηγορα μοντελα ,επικειμενη πωληση
ή κλεισιμο κτλ) .Επιπλεον μεχρι το 97 εχουμε την FIAT να ειναι σχεδον η φθηνοτερη στα μικρα αυτοκινητα.Τοτε εμφανιζονται οι κορεατες που κερδιζουν εδαφος..
Βεβαια ολα αυτα ασχετα με το ποσα ταξινομηθηκαν το προηγουμενο μηνα..!
ή κλεισιμο κτλ) .Επιπλεον μεχρι το 97 εχουμε την FIAT να ειναι σχεδον η φθηνοτερη στα μικρα αυτοκινητα.Τοτε εμφανιζονται οι κορεατες που κερδιζουν εδαφος..
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- Orange
- Schumacher

Ε για αυτο μιλαω γιε μου.P.A.D.R.C wrote:Κοιτα, ηταν στις 12μοναδες το 90' και επεσε στο 8.8 το 2009.Ομως απο τοτε αλλαξαν αρκετα πραγματα..Ο κοσμος εγινε πιο "πλουσιος" -χαρακτηριστικο το group Vag που πηρε 5-6 μοναδες σταθερα απο τοτε..Η Lancia εβγαζε γρηγορα ιταλικα αυτοκινητα και ειχε συνεισφορα ενω απο το 97-98 ηρθε η κατηφορα(σταματησαν τα γρηγορα μοντελα ,επικειμενη πωληση
Δε μπορει η VW να εχει φτηνοτερα και ομολογουμενος καλυτερα συτοκινητα και η Fiat να παλευει να πλασαριστει με το ετσι θελω σαν premium εταιρια και να ανεβαζει τιμες, χωρις επι του πρακτικου και πραγματικου, να κανει κατι για την ποιοτητα την κατασκευαστικη της.
Συγκριση Polo vs Punto, τοτε και τωρα πχ, Golf και αντιστιχου Bravo-Stilo, κλπ.
Στα λογια, ολα φαινονται ΟΚ για τον αδαη.
Ο γνωστης ομως τα βλεπει και ειτε γκρινιαζει (εγω πχ), ειτε απομανρυνετε σε μελλοντικη αγορα του.(κοντα ειμαι)
Για να μην λεμε παλι οτι η MiTo πουλαει τρελα.(Αληθεια, ακομα και σημερα τα ψαχνω και κυκλοφορω καθημερινα, σ' ολη την Αττικη)

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Μι.To =7/10 γυναικες οδηγοι κυριολεκτικα!!!χαχαχα
Polo - Punto πριν απο 5 χρονια η πλαστιγγα εγερνε υπερ FIAT .Τωρα μιας και τα χρηματα αυξηθηακν απομεριας FIAT διαλεγεις μαρκα..
Δεν πειραζει,ας παρουν τον πουλο για μερικα χρονια μπας και βαλουν μυαλο.
Polo - Punto πριν απο 5 χρονια η πλαστιγγα εγερνε υπερ FIAT .Τωρα μιας και τα χρηματα αυξηθηακν απομεριας FIAT διαλεγεις μαρκα..
Δεν πειραζει,ας παρουν τον πουλο για μερικα χρονια μπας και βαλουν μυαλο.

- Orange
- Schumacher

Αυτο ειναι το θλιβερο για μενα και σαν κολλημενος οντας οπαδος της Fiat, δε μπορω να το δεχθω, εξ ου και η γκρινια μου επι του συγκεκριμενου, κατα περιοδους.P.A.D.R.C wrote:....Δεν πειραζει,ας παρουν τον πουλο για μερικα χρονια μπας και βαλουν μυαλο.
Δε δεχομαι οτι υπαρχει πχ το νεο Polo, με DSG κιβωτιο στα 15 χιλιαρικα και η Fiat δεν εχει κατι αντιστοιχο.
Ειναι ξεφτυλα πραγματικα....

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Εμενα παλι δεν με πειραζει το οτι δεν εχει dsg οσο το οτι το t-jet πχ ξεφευγει σε τιμη -και να πω οτι δεν τριζει κιολας..
Δεν πιανω τα Αbarth ,εκει πιασαμε τον ταυρο απο τα ουμπαλα(με θεο το ηξερα αλλα ας μην το τραβηξω τοσο..) !
Δεν πιανω τα Αbarth ,εκει πιασαμε τον ταυρο απο τα ουμπαλα(με θεο το ηξερα αλλα ας μην το τραβηξω τοσο..) !

- kokoriko
- Εμαθα να ξεκινάω.

δείτε κι αυτό : http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /95510.asp
Χάρης ~GP TJET RACING~ 2009
- polatov
- Schumacher

η αληθεια ειναι οτι σαν μοτερ δειχνει να ανταποκρινεται παραπανω απο καλα και 149 ιπποι ειναι ικανοποιητικοι..
νομιζω οτι τα 1000 ευρω δεν τα αξιζει η ακριβη εκδοση..
κοινως τελικα θα σωθει η κατασταση...νομιζω οτι αναλογα το χρωμα δειχνει και πιο ασχημο το punto evo.
νομιζω οτι τα 1000 ευρω δεν τα αξιζει η ακριβη εκδοση..
κοινως τελικα θα σωθει η κατασταση...νομιζω οτι αναλογα το χρωμα δειχνει και πιο ασχημο το punto evo.
- mixalios tjet
- Έβγαλα το Ν

παίδες ένας απο τους λόγους που "βιάστηκα" να πάρω αμάξι ήταν αυτός ...
είχα πολύ καλή άποψη για το tjet και αφού είχε και μεγάλη έκπτωση (τρομερή τιμή) λόγου του νέου μοντέλου το τσίμπησα ...
το evo ...
1) αντί να το βελτιώσουν και άλλο εμφανισιακά ... προφυλακτήρες, διχρωμίες κλπ κλπ το χαντάκωσαν ...
2) είναι αρκετά ακριβό ... σιγά μη δώσω 18.000 ευρώ (με το κλειδί στο χέρι, φουλ έκδοση) για ένα "ταπεινό" φίατ όταν με 16.000 παίρνω το polo, 1.2 cc, τούρμπο 105 άλογα, DSG7 ... εντάξει άλλο 1.2 και άλλο 1.4 cc αλλά άλλο και φίατ άλλο VW και αυτόματο να οδηγώ αραχτός ...
3) δίνω 19.000 ευρώ (με το κλειδί) και παίρνω το 1.4 ibiza fr 150hp DSG7 που είναι και πύραυλος (το αγόρασε ο brother και καλά έκανε)
4) το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ο νέος κινητήρας που είναι αρκετά συμπαθητικός στην κατανάλωση και στην απόδοση ...
5) πάνω που πήγε να ορθοποδήσει η φίατ ...
είχα πολύ καλή άποψη για το tjet και αφού είχε και μεγάλη έκπτωση (τρομερή τιμή) λόγου του νέου μοντέλου το τσίμπησα ...
το evo ...
1) αντί να το βελτιώσουν και άλλο εμφανισιακά ... προφυλακτήρες, διχρωμίες κλπ κλπ το χαντάκωσαν ...
2) είναι αρκετά ακριβό ... σιγά μη δώσω 18.000 ευρώ (με το κλειδί στο χέρι, φουλ έκδοση) για ένα "ταπεινό" φίατ όταν με 16.000 παίρνω το polo, 1.2 cc, τούρμπο 105 άλογα, DSG7 ... εντάξει άλλο 1.2 και άλλο 1.4 cc αλλά άλλο και φίατ άλλο VW και αυτόματο να οδηγώ αραχτός ...
3) δίνω 19.000 ευρώ (με το κλειδί) και παίρνω το 1.4 ibiza fr 150hp DSG7 που είναι και πύραυλος (το αγόρασε ο brother και καλά έκανε)
4) το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι ο νέος κινητήρας που είναι αρκετά συμπαθητικός στην κατανάλωση και στην απόδοση ...
5) πάνω που πήγε να ορθοποδήσει η φίατ ...
Last edited by mixalios tjet on Tue Apr 20, 2010 12:46 am, edited 1 time in total.
ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος απο επίσημες αντιπροσωπείες ... ρωτήστε με πμ
- polatov
- Schumacher

ποσο το πηρες αν επιτρεπεται με το κλειδι στο χερι?
- mixalios tjet
- Έβγαλα το Ν

το δικό μου ήταν η τελευταία παραγγελία που ήρθε ελλάδα ... νοέμβριο 2009 ήρθαν ...polatov wrote:ποσο το πηρες αν επιτρεπεται με το κλειδι στο χερι?
εγώ το πήρα βέβαια το νέο έτος για σήμα, χρονολογία μοντέλου κλπ κλπ ...
tjet 3θυρο, sport εκδοση, λευκό ... κάπου 14.900 ευρώ με το κλειδί στο χέρι ... (+400 για χρώμα)
το δικό μου είναι 5θυρο (απο τα ελάχιστα παρακαλώ
τα έδινε η φιατ με 2.000 ευρώ περίπου έκπτωση το τελευταίο έτος, 2009 ...
Υ.Γ. 1) γενικά είχα ψάξει όλες τις αντιπροσωπείες ... ήμουν μεταξύ swift sport και tjet ... έψαχνα απο τότε με τα μειωμένα τέλη, καλοκαίρι 2009, να φανταστείτε ...
2) το νέο punto evo θα έβγαινε 2.000-2.500 ευρώ παραπάνω ... οπότε (17.500-18.000) δεν τα έδινα με τίποτα ... βέβαια μετά θα μου πεις θα τα κέρδιζα απο μεταπωλητική αξία ... αλλά αυτό με τον "μεταβλητό χρονισμό-ηλεκτροϋδραυλικές βαλδίδες" κλπ κλπ ... κάτι δε μου κόλαγε καλά ... και λέω πάρε το σίγουρο να είσαι οκ ...
ευχαριστημένος/δυσαρεστημένος απο επίσημες αντιπροσωπείες ... ρωτήστε με πμ
-
gefer1
- Νικολάκης

πολύ καλή επιλογή και αυτό που πήρες απλά πιστεύω ότι το evo με τους καινούργιους κινητήρες και μια καλή έκπτωση (νομίζω παίζει και τώρα;) θα πουλήσει τρελά.
Ο αδελφός μου ήδη το χαλβαδιάζει (μάλλον το multiair με το ατμοσφαιρικό 1,4)
Ο αδελφός μου ήδη το χαλβαδιάζει (μάλλον το multiair με το ατμοσφαιρικό 1,4)
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Καλά ας έρθει πρώτα η έκπτωση και βλέπουμε.... 18.000 για Punto είναι απλά ΠΑΡΑ πολλά... Τι νομίζουν ότι πουλάνε... ?
-
georgemitsos
- Νικολάκης

το νέο punto evo full extra ποιος είναι ο τυχερός?
photos

photos

- saxon_747
- Τρέχω σε αγώνες.

Εχω καλα νεα για οσους δεν αρεσει η "ανανεωμενη" μουρη του Punto evo:
Σε λιγο και καιρο θα παρουσιαστει νεο fl , με επανασχεδιασμενη μασκα. Θα φυγει το μαυρο κομματι απο μπροστα και θα επανασχεδιαστουν τα φλας.
Σε λιγο και καιρο θα παρουσιαστει νεο fl , με επανασχεδιασμενη μασκα. Θα φυγει το μαυρο κομματι απο μπροστα και θα επανασχεδιαστουν τα φλας.