Νέο FIAT Grande Punto (EVO)
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: ΝΕΟ FIAT GRANDE PUNTO
καλα πρεπει να εχει πανικοβληθει και η ιδια η φιατ με τα μουτρα του νεου punto. εχει σκιστει να ποσταρει σε καθε ιστοσελιδα διαφημιση με τη νεα της βλακεια αλλα οπως λενε καποιοι αν πεις ενα ψεμα συνεχως στο τελος κατανταει αληθεια. μια πραγματικοτητα που εχουμε υιοθετησει σχεδον ολοι.
μιά φορά ονειροναύτης , για πάντα ονειροναύτης
-
gefer1
- Νικολάκης

εντάξει, εμένα πάλι δε με χαλάνε τόσο υπερβολικά τα καινούργια "μούτρα"... Ξεκάθαρα ήθελαν να το κάνουν να μοιάζει περισσότερο με το 500ρακι. Εσωτερικά είναι ακόμα πιο όμορφο από το grande και ο κινητήρας πιστεύω θα αποδειχθεί όλα τα λεφτά. Το πιθανότερο είναι ότι σε λίγα χρόνια θα βρει εφαρμογή στις περισσότερες εταιρίες.
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

το εσωτερικο ειναι πολυ πιο ομορφο απο το grande- ετη φωτος πιο μπροστα-αλλα θεωρω πως δεν ειναι κατι το επαναστατικο σε σχεση με τον ανταγωνισμο(βλεπε το εκπληκτικο φιεστα). σαφως ανωτερο απο της μιτο μενει μονο να δουμε την ποιοτητα του.τωρα οσον αφορα τον κινητηρα βλεποντας αυτα που διαφημιζει η φιατ σιγουρα δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο σε τελικα χαρακτηριστικα.τουλαχιστον αυτα που η φιατ θελει να αποδωσει ως πλεονεκτηματα του.μιλαω φυσικα για ιπποδυναμη και ρυπους. παντως το κορσακι ανεβαινει ακομα περισσοτερο στην εκτιμηση μου τωρα σε σχεση με αυτο το punto. και σε μια μικρη συγκριση θα ελεγα ο ατμοσφαιρικος υπερτερει. 1,4 100 ιπποι και 1 2 9 γραμμαρια co2.το φιατ μονο τα 5 θεωρητικα αλογα παραπανω εχει να επιδειξει που στην πραξη δε σημαινουν τιποτα. παντως δεν παυει να ειναι μια καλη προσπαθεια απο τη φιατ και αν σε ποιοτητα φτασει το κορσα η το φιεστα η και το πολο τοτε κατι παει να γινει.
- gustom2008
- Νικολάκης

Re: Νέο FIAT Grande Punto (EVO)
πηγα ειδα το punto evo απο κοντα στον παζαροπουλο.βεβαια ειχε στην εκθεση το multiair με τους 105 ιππους.το τουρμπατο θα αργησει ακομη,τελη του μηνος μου ειπαν θα ερθει.λοιπον,το αμαξι εξωτερικα δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπωση.στο εσωτερικο του τωρα,το οποιο ειναι πολυ ομορφο,αλλα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η χρηση σπογγωδους πλαστικης επενδυσης στο ταμπλο,το οποιο μου θυμιζει pvc,και απο οτι βλεπω θα φθειρεται σχετικα ευκολα με το περασμα του χρονου.προσεξα και τους μεντεσεδες στις πορτες και απο οτι ειδα ειναι ακριβως οι ιδιοι με του grande,οποτε καταλαβαινετε οι τριγμοι θα υπαρχουν και δω.τι στο διαλο τοσο δυσκολο τους ηταν να φτιαξουν αλλους μεντεσεδες με πιο μαλακο πλαστικο κ οχι κοκκαλινο ωστε να μην τριζουν οι πορτες?αυτα.
live your life!!!!
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

κοκκαλινοι μεντεσεδες!!!!!! που ακριβως; εμενα ειναι χαλυβας χοντρος. που ακριβως ειναι οι κοκκαλινοι μεντεσεδες;
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Αν διαβασεις προσεκτικοτερα την προταση του φιλου gustom2008 θα καταλαβεις οτι ζηταει πιο μαλακο πλαστικο και οχι "κοκκαλινο" με την εννοια του σκληρου!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- jimfan007
- Νικολάκης

φιλε αν βαλουνε στο πορτες πλαστικους μετεσεδες το αμαξι θα κανταντισει σαν του λακη του γλυκουλη....καθε φορα που θα ανηγεις την πορτα θα πεφτει κατω στον δρομο.....gustom2008 wrote:πηγα ειδα το punto evo απο κοντα στον παζαροπουλο.βεβαια ειχε στην εκθεση το multiair με τους 105 ιππους.το τουρμπατο θα αργησει ακομη,τελη του μηνος μου ειπαν θα ερθει.λοιπον,το αμαξι εξωτερικα δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπωση.στο εσωτερικο του τωρα,το οποιο ειναι πολυ ομορφο,αλλα το μονο που δεν μου αρεσε ειναι η χρηση σπογγωδους πλαστικης επενδυσης στο ταμπλο,το οποιο μου θυμιζει pvc,και απο οτι βλεπω θα φθειρεται σχετικα ευκολα με το περασμα του χρονου.προσεξα και τους μεντεσεδες στις πορτες και απο οτι ειδα ειναι ακριβως οι ιδιοι με του grande,οποτε καταλαβαινετε οι τριγμοι θα υπαρχουν και δω.τι στο διαλο τοσο δυσκολο τους ηταν να φτιαξουν αλλους μεντεσεδες με πιο μαλακο πλαστικο κ οχι κοκκαλινο ωστε να μην τριζουν οι πορτες?αυτα.
- GDRIVER
- Τρέχω σε αγώνες.

μεντεσεδες λεει ο ανθρωπος. τι να καταλαβω.ειναι σαφεστατος. εκτος και αν εννοει τις καρτες της πορτας. αλλα μεντεσεδες που;P.A.D.R.C wrote:Αν διαβασεις προσεκτικοτερα την προταση του φιλου gustom2008 θα καταλαβεις οτι ζηταει πιο μαλακο πλαστικο και οχι "κοκκαλινο" με την εννοια του σκληρου!
- gustom2008
- Νικολάκης

λοιπον επειδη δεν γινομαι κατανοητος ανεβαζω μια φωτο για να εξηγησω τι εννοω μεντεσε κ ποιο κοκκαλινο πλαστικο το οποιο θελει αλλαγμα με ποιο μαλακο πλαστικο για να μην τριζουν οι πορτες στις ανωμαλιες του δρομου.ειναι το σημειο το οποιο καποιοι βαζουν σπρευ γρασσου κ καποιοι μονωτικη ταινια οπως εχω βαλει εγω.οκ γλυκουλη?
http://img19.imageshack.us/img19/7114/menteses.jpg
live your life!!!!
- Z3RatuL
- Νικολάκης

Έγραψεςgustom2008 wrote:λοιπον επειδη δεν γινομαι κατανοητος ανεβαζω μια φωτο για να εξηγησω τι εννοω μεντεσε κ ποιο κοκκαλινο πλαστικο το οποιο θελει αλλαγμα με ποιο μαλακο πλαστικο για να μην τριζουν οι πορτες στις ανωμαλιες του δρομου.ειναι το σημειο το οποιο καποιοι βαζουν σπρευ γρασσου κ καποιοι μονωτικη ταινια οπως εχω βαλει εγω.οκ γλυκουλη?
There's a diference between living & BEING ALIVE!
- jimfan007
- Νικολάκης

αυτο φιλε μου δεν ειναι μεντεσες.........
- gustom2008
- Νικολάκης

- Orange
- Schumacher

Ε τοτε να μιλησουμε για μουσμουλα ξερω 'γω.....gustom2008 wrote:εστω οτι ειναι!
Το θεμα ειναι να εισαι σε θεση να δωσεις να καταλαβουμε για το τι πραγμα μιλας αφενος και αφετερου, δε γινετε με τιποτα να μπει κοκκαλινος κρικος στο κλειστρο της πορτας, μιας κι αυτο νοητε ενιαιος συνδεσμος με το αμαξωμα, οταν η πορτα ειναι κλειστη και παιζει πρωταρχικο ρολο στην ολικη στιβαροτητα ολοκληρου του αμαξωματος.
Βαζοντας πλαστικο, ελαστικο η οτιδηποτε αλλο υλικο μαλακο, θα παρουσιαστουν στρεβλωσεις σε ολο αμαξωμα.
Τωρα σχετικα με το προβλημα που εχετε καποιοι κατοχοι Grande στο συγκεκριμενο σημειο, ειναι προβλημα που αρχιζει απο τους μεντεσεδες, συνεχιζετε στο κλειστρο της πορτας και ολοκληρωνετε, με τριγμους στον κρικο.Ειναι κατι σοβαρο, που πρεπει ολοι να ελεγξετε, μιας και για να σας παρουσιαζετε αυτο το προβλημα εκει, σιγουρα "παιζει" οληκληρη η πορτα και δεν "σφραγιζει" με το αμαξωμα.
Εγκυκλοπαιδικα ολα τα ανωτερο, μιας και δεν εχουν και καποια σχεση με το θεμα μας εδω....

- polatov
- Schumacher

ακυρα τα παραπανω..
επιστρεφω στο θεμα μια και εχω στα χερια το test ενος περιοδικου για το grande punto evo.
συγκεκριμενα ειναι με τα 105(107 δυναμομετρο)αλογα και σαν πρωτη εικονα δειχνουν ολα καλα.
απο κει και περα η νεα τεχνολογια multiair γραφουν ολοι οι δημοσιογραφοι οτι μεχρι τις 3000 χιλιαδες στροφες δεν εχει καθολου καλη αποκριση στο γκαζι κατι το οποιο μου ακουγεται αστειο μια και εγω μεσα στην πολη σπανια περναω αυτες τις στροφες οπως και πολλοι αλλοι που οδηγουν οικονομικα.
η γενικοτερη εικονα ειναι θετικη διοτι τα χρηματα ειναι πολυ λογικα για αυτα που προσφερει 14700 η κορυφαια εκδοση full εξτρα και με αεροσακο για γονατα οδηγου,start&stop και τα παντα.
απο κει και περα κανει μια συγκριση με το grande punto που εχει μεγαλο ενδιαφερον!
-12 περισσοτερους στο δυναμομετρο
-1,3 δλ πιο γρηγορο για τα πρωτα 100 χλμ
--στο 60-100 με 4η ειναι 2,2 δλ πιο γρηγορο
-στα 80-100 με 5η ειναι 5,1δλ(!) πιο γρηγορο
-καιει 0,2 λιτρα λιγοτερο
-εκπεμπει 13γρ CO2λιγοτερα αν χιλιομετρο.
το θεμα ειναι λοιπον οτι εχουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εγινε καμια αλλαγη σε αναρτηση και συστημα διευθυνσης που ειναι ΠΑΝΤΑ νομος στα face lift..
για τα λεφτα που ζητανε το multiair δε θα κραξω ακομα μεχρι να δουμε κανα test διοτι αν ειναι τοσες οι διαφορες στα μηχανικα σε συνδυασμο με το turbo θα εχουμε ενα πολυ καλο συνολο.εν αναμονη λοιπον!
επιστρεφω στο θεμα μια και εχω στα χερια το test ενος περιοδικου για το grande punto evo.
συγκεκριμενα ειναι με τα 105(107 δυναμομετρο)αλογα και σαν πρωτη εικονα δειχνουν ολα καλα.
απο κει και περα η νεα τεχνολογια multiair γραφουν ολοι οι δημοσιογραφοι οτι μεχρι τις 3000 χιλιαδες στροφες δεν εχει καθολου καλη αποκριση στο γκαζι κατι το οποιο μου ακουγεται αστειο μια και εγω μεσα στην πολη σπανια περναω αυτες τις στροφες οπως και πολλοι αλλοι που οδηγουν οικονομικα.
η γενικοτερη εικονα ειναι θετικη διοτι τα χρηματα ειναι πολυ λογικα για αυτα που προσφερει 14700 η κορυφαια εκδοση full εξτρα και με αεροσακο για γονατα οδηγου,start&stop και τα παντα.
απο κει και περα κανει μια συγκριση με το grande punto που εχει μεγαλο ενδιαφερον!
-12 περισσοτερους στο δυναμομετρο
-1,3 δλ πιο γρηγορο για τα πρωτα 100 χλμ
--στο 60-100 με 4η ειναι 2,2 δλ πιο γρηγορο
-στα 80-100 με 5η ειναι 5,1δλ(!) πιο γρηγορο
-καιει 0,2 λιτρα λιγοτερο
-εκπεμπει 13γρ CO2λιγοτερα αν χιλιομετρο.
το θεμα ειναι λοιπον οτι εχουμε ενα πολυ καλο αποτελεσμα αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εγινε καμια αλλαγη σε αναρτηση και συστημα διευθυνσης που ειναι ΠΑΝΤΑ νομος στα face lift..
για τα λεφτα που ζητανε το multiair δε θα κραξω ακομα μεχρι να δουμε κανα test διοτι αν ειναι τοσες οι διαφορες στα μηχανικα σε συνδυασμο με το turbo θα εχουμε ενα πολυ καλο συνολο.εν αναμονη λοιπον!
- Orange
- Schumacher

14700 για το ατμοσφαιρικο, στην ποιο πλουσια εκδοση, τα θεωρω σαν λογικο ποσο....
Για να δουμε και στο τουρμπο τι θα κανουν.
Αν εχει μικρη διαφορα τιμης, το βλεπω για εσωτερικο ανταγωνισμο, εν το γενεστε....
Για να δουμε και στο τουρμπο τι θα κανουν.
Αν εχει μικρη διαφορα τιμης, το βλεπω για εσωτερικο ανταγωνισμο, εν το γενεστε....