Νερό στο φανάρι + Βραχυκύκλωμα φαναριου και φύσας.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Antrikos12
- Νικολάκης

Νερό στο φανάρι + Βραχυκύκλωμα φαναριου και φύσας.
διστυχως εκει που χαιρομουν πως το δικο μου puntaki ειναι το μοναδικο το οποιο δεν ειχε παρει ποτε νερο στο φαναρι βρεθηκε ενας ηλεκτρολογος ο οποιος μου αλλαξε μια λαμπα και απο το πολυ σφιξιμο που του εκανε εσπασε ενα πλαστικο κουμπωμα και εκοξε και ενα λαστιχακι (απο αφρολεξ αυτο)! τωρα επειδη πηρε νερο εγινε βραχυκυκλωμα και καρβουνιαστικε η φυσα και λιγο το φαναρι εκει που εχει τα λαμακια!! καλψ κλαψ κλαψ

η ζωή δε μετριέται απο τις ανάσες που παίρνουμε, αλλά απο τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!
- RUD
- Τρέχω σε αγώνες.

Re: Νερό στο φανάρι + Βραχυκύκλωμα φαναριου και φύσας.
Έγινε αλλαγή τίτλου ώστε το topic να είναι πιο κατανοητό.Antrikos12 wrote:διστυχως εκει που χαιρομουν πως το δικο μου puntaki ειναι το μοναδικο το οποιο δεν ειχε παρει ποτε νερο στο φαναρι βρεθηκε ενας ηλεκτρολογος ο οποιος μου αλλαξε μια λαμπα και απο το πολυ σφιξιμο που του εκανε εσπασε ενα πλαστικο κουμπωμα και εκοξε και ενα λαστιχακι (απο αφρολεξ αυτο)! τωρα επειδη πηρε νερο εγινε βραχυκυκλωμα και καρβουνιαστικε η φυσα και λιγο το φαναρι εκει που εχει τα λαμακια!! καλψ κλαψ κλαψ![]()
![]()
Επίσης ο προηγούμενος τίτλος ήταν εξαιρετικά ειρωνικός για τα Punto ειδικά για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν ευθύνεται το αμάξι.
Και για να δώσουμε και μια κωμική διάσταση στο θέμα, ο σωστός τίτλος θα ήταν "Ο βλάκας ο ηλεκτρολόγος που κατέστρεψε το φανάρι".
Τέλος θέλεις κάτι να ρωτήσεις σχετικά με το πρόβλημα σου καθώς δεν καταλαβαίνω το νόημα του topic σου.
-
Antrikos12
- Νικολάκης

φιλε μου RUD σε καμια περιπτωση δεν ειρωνευομαι τα punto που ετσι και αλλιως τα αγαπαω! το ξερω πως δεν ευθυνεται το αμαξι απλα ειναι λιγο πιο επιρεπει σε τετοιου ειδους μικροπροβληματα! σαφως και την πατατα την εκανε ο ηλεκτρολογος δε το συζητω! σε γενικες γραμμες πιστευω πως εχεισ καταλαβει την διαθεση μου περι διακωμωδευσης και αυτος ειναι και ο λογοσ που το εγραψα και στα σχολια και οχι στις ερωτησεις καθως ξερω που πηγαζει το κακο! ο μονος λογος που εκανα λοιπον αυτο το τοπικ ειναι για να με καταλαβει ενας απο εμας και <<να μου χτυπησει το χερι στουσ ωμους>> και να μου πει... Μην στεναχωριεσαι ρε φιλε... ολα φτιαχνονται! σιγουρα σε κανενα μας δεν αρεσει να του συμβαινει αυτο! τελος καλα εκανες και αλλαξες τον τιτλο... ο αλλος οντως ηταν λαθος... απλα δεν ηξερα πως να το κανω εγω! ζητω συγνωμη αν διακωμωδευσα το προβλημα μου προκλητικα προς καποιον αλλα ρε παιδια πραγματικα στεναχωριεμαι!! παντα φιλικα προς moderator και μελη!
η ζωή δε μετριέται απο τις ανάσες που παίρνουμε, αλλά απο τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!
- kostas_yaraki
- Εμαθα να ξεκινάω.

Μην στεναχωριεσαι ρε φιλε... ολα φτιαχνονται!
Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς
- skinboy
- Schumacher

σε οποιοδηποτε αμαξι/μηχανη/οτιδηποτε αλλο οχημα φερει φαναρια εξωτερικα, αμα καποιος σπασει κατι, χαλασει την μονωτικη , εχει κινδυνο να παρει νερο μεσα.Antrikos12 wrote:φιλε μου RUD σε καμια περιπτωση δεν ειρωνευομαι τα punto που ετσι και αλλιως τα αγαπαω! το ξερω πως δεν ευθυνεται το αμαξι απλα ειναι λιγο πιο επιρεπει σε τετοιου ειδους μικροπροβληματα! σαφως και την πατατα την εκανε ο ηλεκτρολογος δε το συζητω! σε γενικες γραμμες πιστευω πως εχεισ καταλαβει την διαθεση μου περι διακωμωδευσης και αυτος ειναι και ο λογοσ που το εγραψα και στα σχολια και οχι στις ερωτησεις καθως ξερω που πηγαζει το κακο! ο μονος λογος που εκανα λοιπον αυτο το τοπικ ειναι για να με καταλαβει ενας απο εμας και <<να μου χτυπησει το χερι στουσ ωμους>> και να μου πει... Μην στεναχωριεσαι ρε φιλε... ολα φτιαχνονται! σιγουρα σε κανενα μας δεν αρεσει να του συμβαινει αυτο! τελος καλα εκανες και αλλαξες τον τιτλο... ο αλλος οντως ηταν λαθος... απλα δεν ηξερα πως να το κανω εγω! ζητω συγνωμη αν διακωμωδευσα το προβλημα μου προκλητικα προς καποιον αλλα ρε παιδια πραγματικα στεναχωριεμαι!! παντα φιλικα προς moderator και μελη!
μεσα ειναι ηλεκτρολογικο μερος το οποιο δεν θελει μπανιο ποτε,
αρα αυτο δεν αλληλοσυνδεει το ποσο η οχι επιρεπεις η οχι ειναι ενα αμαξι αφου οι ιδιες πιθανοτητες θα αντιστοιχουσανε σε οτιδηποτε αμαξι...
επισης το αμαξι ειναι Punto (fiat) ,τα φαναρια δεν ειναι , τα ιδια φαναρια (ιδιο εργοστασιο) θα τα βρεις στο 30-40% τον οχηματων παραγωγης , αρα δεν εχει επισης σχεση με το ποσο επηρεπεις ειναι ενα Punto σε αυτο το θεμα...
Punto HGT SC Evo