Θέματα που αφορούν την βελτίωση του ήχου.
Moderator: Puntoclub.gr moderators
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

Καλησπερα παιδια
θελω να αγορασω μια πηγη dvd player για το αυτοκινητο grande punto (1din)..προβληματιζομαι ομως γιατι δεν ξερω αν θα τοποθετηθει σωστα,τι εννοω!Ειχα δει στο grande punto καποιου μελους που ειχε ενα τετοιο dvd οτι δεν εμπαινε καλα μεσα διοτι δεν ανοιγε σωστα η οθονη οποτε το μηχανημα ηταν πιο εξω απο την υποδοχη ωστε να μπορει να ανοιγει.οπως καταλαβαινετε θελω να το βαλω αλλα με την προυποθεση να μπαινει σωστα.υπαρχουν πηγες απ'οτι εχω δει που ανοιγουν αμεσως μετα το μηχανημα οποτε αναγκαστηκα βγαζεις το μηχανημα πιο εξω για να μην βρισκει στο ανοιγμα και αλλες που βγαζουν μια προεξωχη και μετα ανοιγουν,οποτε λογικα θα ειναι οκ!
Συγκεκριμενα θελω να αγορασω αυτη:
οσοι εχουν καποια εμπειρια και μπορουν να καταλαβουν απο την εικονα ας κανουν ενα σχολιο..
-
z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
by z3lios_punto » Sat Feb 14, 2009 8:35 pm
φιλε μου πρεπει να το χες δει στο δικο μου αμαξι το dvd...απλα εγψ δε ειχα βρει πλαισιο κ φαινοταν πιο εξω απο το ταμπλω....αν βρεις πλαισιο που να ταιριαζει στο συγκεκριμενο αντε το πολυ να προεξεχει ενα ποντο διοτι πρεπει να εχει κ λιγο χωρο να ανοιξει ο μηχανισμος....ελπιζω να βοηθησα...το μηχανιμα απο ebay το χεις δει?
zelios the killer

z3lios_punto's new i.c.e project and engine tuning on the way...
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

ναι φιλε σε σενα την εχω δει απλα δεν θυμομουν το nickname σου...η πηγη αυτη ειναι κινεζικη!Πλαισιο παντως εχουν πολλα μαγαζια με ηχοσυστηματα για το grande.
Εσυ ετσι οπως το βλεπεις και απο την εμπειρια που εχεις απο το δικο σου θα ανοιγει σωστα,χωρις να εξεχει?διαλεξα το συγκεκριμενο μοντελο γιατι οπως βλεπω βγαζει μια προεξοχη πρωτα και δεν ανοιγει κατευθειαν οπως πχ αυτο

με κινδυνο να βρισκει!
-
z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
by z3lios_punto » Mon Feb 16, 2009 12:03 pm
Μην αγχωνεσαι στο θεμα βρισκει δε βρισκει γιατι εαν εχει ρυθμιση γωνιασ με το που θα το ρυθμισεις πρωτη φορα θα ανοιγει εκει που θεσ...κ μενα κινεζικη ειναι κ δεν εχω καποιο προβλημα εκτος βεβαια απο τα μενου που ειναι λιγο απλα και δεν εχει πολλα visualizations οπως αλλες που ειναι μαρκα...για πλαισιο τωρα πρεπει να βρεις καποιο που να ταιριαζει κ στι πηγη κ στο ταμπλω...αυτο που ειχε εμενα μεσα δε καθοταν καλα κ το εβγαλα...βεβαια δεν εχω ψαξει να βρω κ αλλο λογω δουλειας...
zelios the killer

-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

σ'ευχαριστω φιλε μου..θα το ψαξω και λιγο απο ebay!!
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

παιδια τελικα το αγορασα!μηπως γνωριζει καποιος αν τα 120ευρω που μου ζητανε ειναι πολλα για τοποθετηση,κεραια,φισα,πλαισιο αυτοκινητου και ισως κατι αλλο?
μηπως γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω ολα αυτα να τα αγορασω απο καπου πιο φτηνα?
η κεραια μου ειπε 50ευρω και αν παιζει!
-
z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
by z3lios_punto » Mon May 11, 2009 8:04 pm
για κεραια μπορω να σου πω ειναι πολλα...αν θυμαμαι καλα εμενα μου πηρε 25€ κ πιανει τα παντα σχεδον...για τοποθετηση δεν μπορω να πω σιγουρα γιατι εμενα ειναι φιλος αυτος που χει το μαγαζι κ δεν μου πηρε τπτ...συνολο εδωσα 50€ αν θες να σου στειλω πμ το μαγαζι να περασεις να κανεις μια ερωτηση
zelios the killer

-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

στειλ'το μου αν σου ειναι ευκολο,ευχαριστω!
-
g
- Τρέχω σε αγώνες.

asxeto αλλα παιδια οταν λετε οτι ειναι Κινεζικα, δλδ δεν εχει μαρκα;; δεν εχει εγγυηση;; απο τιμη τι παιζει;; το ποιο φτηνο που εχω βρει εχει κανα 300, δλδ εσεις το βρηκατε ακομα φτηνοτερα;;; παντως φιλε καλοριζικο, επισης να πω οτι γνωστος για κεραια κ τοποθετηση ειχε δωσει 100, κ οντως την κεραια του την χρεωσε κανα 40. αλλα τωρα βρησκεις κ ποιο φτηνα...
-
Mikez
- Εμαθα να ξεκινάω.

Φιλε μου εμενα ναι δεν λεει μαρκα αλλα ειναι και made in china!εχει εγγυηση 1 χρονο και την πηρα 180+40euro μεταφορικα.Η κεραια δυστυχως δεν πιανει σχεδον καθολου εν κινησει και μαλλον θα παω να παρω μια φτηνη που βρηκα στα e-shop που την ειδα σε φιλαρακι και επαιζε πολυ καλα!βεβαια μπορει να ηταν καλο το μηχανημα του παιδιου εννοω να εχει καλο ενισχυτη,αλλα θα το δοκιμασω τι να κανω!
-
Alex1908
- Νικολάκης

Παιδια αν παρουμε ενα τετοιο κινεζικο με ενσωματομενο tv tuner πάλι θελει κεραία για να παίξει;;
-
z3lios_punto
- Μαθαίνω να στρίβω.

-
by z3lios_punto » Thu Jun 04, 2009 11:39 pm
ναι χρειαζεσαι κεραια για να δεις τηλεοραση...αν κ συνηθως εχουν μεσα μια της πλακας απο μονα τους...
zelios the killer

-
nikjet
- Νικολάκης

καλησπέρα παιδία.επειδη περιμένω και εγω το δικο μου απο κινα..τα χειριστήρια τιμονιού αχρηστεύονται.εγω εχω παραγγείλει ενα με ενσωματομένη 5'' οθόνη.