Τρίζει το ΔΙΚΟ σας PUNTO...???
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- gilli
- Εμαθα να ξεκινάω.

- ftskamins
- Εμαθα να ξεκινάω.

- damianpcb
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Τρίζει τρίζει τρίζει....
Και γίνομαι ρόμπα όταν δεν παίζει μουσική μέσα στο αυτοκίνητο και έχω κόσμο μέσα.
Τρίζουν οι αναρτήσεις...
Τρίζουν οι πόρτες....
Τρίζει κάπου κάτω από το λεβιέ μέσα στο ταμπλό "γούτσου γούτσου"....
Τρίζει κάπου από πίσω....
Όταν περνάω από λακούβες κάνει τζτζζζζζ ολόκληρο και γενικά είμαι καταχαρούμενος που πλήρωσα αυτοκίνητο και μου δώσαν δώρο και κουδουνίστρα!
Ακούω προτάσεις πριν τρελαθώ παιδιά...ευχαριστώ....
ΥΓ: Fiat Punto 95 Dynamic.......
Και γίνομαι ρόμπα όταν δεν παίζει μουσική μέσα στο αυτοκίνητο και έχω κόσμο μέσα.
Τρίζουν οι αναρτήσεις...
Τρίζουν οι πόρτες....
Τρίζει κάπου κάτω από το λεβιέ μέσα στο ταμπλό "γούτσου γούτσου"....
Τρίζει κάπου από πίσω....
Όταν περνάω από λακούβες κάνει τζτζζζζζ ολόκληρο και γενικά είμαι καταχαρούμενος που πλήρωσα αυτοκίνητο και μου δώσαν δώρο και κουδουνίστρα!
Ακούω προτάσεις πριν τρελαθώ παιδιά...ευχαριστώ....
ΥΓ: Fiat Punto 95 Dynamic.......
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

-
ΕΞΑΣΦΑΙΡΟΣ
- Νικολάκης

συμφωνω με τον φιλο!τα παντα τριζουν!!χωρις μουσικη δεν μπαινει ανθρωποσ μεσα!!λογω εγγυησης μια φορα καθε βδομαδα ειμαι συνεργειο για να προσπαθησουν να βρουν τι φταιει..επειδη το αμαξι το εχω 6μηνες(μκ2β)απορω και σκεφτομαι οτι σε ενα-δυο χρονια θα διαλυθει!!
τι να κανω;μην πειτε να το δωσω αυτο αποκλειεται
- OGD82
- Νικολάκης

-
Angel
- Εμαθα να ξεκινάω.

Το πήρα απόφαση. Το καλοκαίρι θα το βάλω κάτω και θα το λύσω. Θα βγάλω όλα τα πλαστικά και αφού δω από κάτω να μη κάνει κανένα θόρυβο θα τα ξαναδέσω με προσοχή και χρήση μονωτικών. Δε νομίζω να μου πάρει πάνω από μια εβδομάδα. Δε λέω καλή φάση όταν τρώμε τους άλλους στα γκάζια αλλά όταν μπαίνει άνθρωπος με γερμανικό αυτοκίνητο στο δικό μου ντρέπομαι ρε γμτ...γκρούντζου γκρούντζου συνέχεια το γ@μ..νο
- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

Angel, επειδή τα έχω κάνει κι εγώ (πριν κανα εξάμηνο ξηλωσα όλη την ταπετσαρία οροφής μόνος μου όταν έτριζε ο μηχανισμος της ηλιοροφής) θα σου πω το εξής. Αν βγάλεις τα πλαστικά θα δεις ότι είναι γεμάτα με μονωτικά παντού! Αυτό δεν καταλαβαίνω πως γίνεται... Ενώ φαίνεται πως το αμάξι είναι προσεγμένο σε αυτά, παρ'όλα αυτά τρίζει παντού!
Μην το ψάχνετε, αμα θέλαμε να μην τρίζει θα παίρναμε.. καναπε και όχι αμάξι. Και ένα Seat που είχα έτριζε πάντως. Μην νομίζετε πως τα Γερμανικά δεν κάνουν κιχ ε! Εχω μπει σε Audi A3 4ετίας και νόμιζες ότι θα διαλύσει!
Μην το ψάχνετε, αμα θέλαμε να μην τρίζει θα παίρναμε.. καναπε και όχι αμάξι. Και ένα Seat που είχα έτριζε πάντως. Μην νομίζετε πως τα Γερμανικά δεν κάνουν κιχ ε! Εχω μπει σε Audi A3 4ετίας και νόμιζες ότι θα διαλύσει!
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-
- Villeneuve
- Νικολάκης

- olga
- Νικολάκης

- Nick_Puntakias
- Εμαθα να ξεκινάω.

OLGA: Το τρίξιμο στις απότομες στροφές είναι από το διαφορικό και είναι φυσιολογικό.
Το τρίξιμο στο τζάμι, μήπως είναι από του οδηγού; Για δές το (κατέβασε το λίγο και με το χέρι κάντο λίγο δεξιά-αριστερα να ακούσεις αν τρίζει). Δεν φταίνε πάντως οι αναρτήσεις πέστους γιατί αν ήταν αυτό θα έτριζαν ΟΛΑ τα τζάμια και όχι μόνο ένα! Σε σχεδόν όλα τα Punto MK2b sporting τρίζει το παράθυρο οδηγού!
Για το λαμπάκι, συμβαίνει καμιά φορά από το κουμπί city. Οι οδηγίες λένε ότι αν κλείσεις το κλειδί για 20" και μόλις το ανάψεις πάλι έχει φύγει η ένδειξη, τότε δεν τρέχιε τίποτα. Αν παραμείνει, το πας σε συνεργείο.
Το τρίξιμο στο τζάμι, μήπως είναι από του οδηγού; Για δές το (κατέβασε το λίγο και με το χέρι κάντο λίγο δεξιά-αριστερα να ακούσεις αν τρίζει). Δεν φταίνε πάντως οι αναρτήσεις πέστους γιατί αν ήταν αυτό θα έτριζαν ΟΛΑ τα τζάμια και όχι μόνο ένα! Σε σχεδόν όλα τα Punto MK2b sporting τρίζει το παράθυρο οδηγού!
Για το λαμπάκι, συμβαίνει καμιά φορά από το κουμπί city. Οι οδηγίες λένε ότι αν κλείσεις το κλειδί για 20" και μόλις το ανάψεις πάλι έχει φύγει η ένδειξη, τότε δεν τρέχιε τίποτα. Αν παραμείνει, το πας σε συνεργείο.
-= GUIDATO DALLA PASIONE =-
- olga
- Νικολάκης

thanks- αλλά δεν ειναι τριξιμο (στις αποτομες στροφες και οχι με μεγαλη απαραιτητα ταχυτητα) είναι θορυβος που ακουγεται απο την κολωνα του τιμονιου και επιπλεον κοβεται η φορα- δεν μπορω να το εξηγησω γραφοντας- θα το ψαξω παντως - ευχαριστω
οσο για το λαμπακι το δοκιμασα και εσβησα την μηχανη και δεν ξαναναψε παρα μονο την αλλη μερα. παντως δεν εμεινε αναμμενο
οσο για το λαμπακι το δοκιμασα και εσβησα την μηχανη και δεν ξαναναψε παρα μονο την αλλη μερα. παντως δεν εμεινε αναμμενο