hammersword wrote:μην ανησυχεις φιλε πετρο. Η βελτιωση θελεθ χρονο, εγω περιμενα τα εμβολα 5 μηνες k την πρωτη φορα π μ τα στειλανε τα στειλανε με λαθος διατομη κ αντε παλι απο την αρχη....
Οταν θα το παρεις θα ειναι σαν να μην περασε ουτε λεπτο απο τοτε που το αφησες....
Συνεχισε το project σ ειναι απιστευτα ενδιαφερον....
Καλη συνεχεια...
ξερεις ποσο καιρο περιμενα πολλα πραγματα ολα αυτα τα χρονια ??
το ξερω κ ειναι απολυτα λογικο να θελουνε ολα αυτα τα πραγματα χρονο, το υποπλαισιο που ανεφερα το φορεσα (το θυμαμαι σαν τωρα.. το σκελετο τον πρωτο μονο απο κατω) στις 12/12 , κ τον αφαιρεσα την ιδια μερα κιολας.
τον σχεδιαζα κ το μελετουσα εψαχνα περιπου ενα χρονο, κ ναυαγησε σε χρονο δ-τ.

το καπο μου τωρα πηγε κ ηρθε 2 φορες αγγλια επειδη καποιοι courrier βαριουντε να σηκωσουνε το τηλ κ να παρουνε.
εχω ακυρωσει 2 φορες ραντεβου στο Herby (ο οποιος κατανοει απολυτα αλλα κ εγω πλεον ντρεπομαι..)
ολα οσα επρεπε να γινουνε εφτανε κ περισευε ενας μηνας (αλλα αμα το εχεις παρατημενο στην ακρη δεν φτανει ουτε χρονος)
ξερεις σκοπος ειναι να μπορει να κανει/δουλευει για καποιο συγκεκριμενο σκοπο κ οχι για τις βολτες μου που τις κανω ανα πασα στιγμη,
τι να το κανω αμα το παρω 2 μερες πριν απο καποιο event (κ εχω χασει κ καποια καλα...εχω μικροπροβληματα με χωρηγους κτλ), δεν θα μπορω ουτε καν να φρεναρω , ολα αυτα θελουνε ψαξιμο πολυ εκ του μηδενος ειδικα τα φρενα,
δεν ειναι ευκολο να πατας το πεταλι κ να καθοριζεις εσυ απο ενα ρουμπινετο μεσα το ποσο θα στειλεις δυναμη που, κ ενα λαθος σε φρενα απο 150κμ μπορει να σημανει κ το τελος του οχηματος
δεν εχει πλεον την φιλοσοφια το φροντισε η φιατ αυτο προχωρα.
ακομα κ το ποσο δυναμη θελει το πεταλι , εχει αλλαξει.
μακαρι να ειχα περιθωρια μεγαλυτερα να ειμαι ανετος, αλλα δεν εχω.
αλλα οπως εχω ξανα πει , ζουμε στην Ελλαδα (για αυτο κ προσωπικα ειμαι fan του do it yourself)