Υδροψυκτο ιντερκουλερ
Moderator: Puntoclub.gr moderators
- uno_turbo
- Νικολάκης

Υδροψυκτο ιντερκουλερ
Καλησπέρα. Παιδες... Δεν ειστε ολοί τουρμπατοι εδω μέσα αλλα μπορει να σας ενδιαφέρει το project που κανω...
εχω ξεκινήσει εδω και 2 βδομαδες και πηρα ολα τα πραγματα απο εξωτερικο σχετικα με το WIC. η διαφορά όμως με τα αλλα υδρόψυκτα συστήματα ειναι ότι δεν χρησιμοποιώ ψυγείο νερου αλλα ψυκτη νερού με κομπρεσορα στον πορτ-παγκαζ. ακόμα δεν το εχω τελειώσει αλλα είμαι σε καλό δρομο.. χ8ες εβαλα το WIC και τις σωληνωσεις-κολλαρα με την βοήθεια του ICEMAN στις βάσεις του WIC και την παραχωρηση του γκαραζ του... και παλι THX.....
και περιμένω να βάλω και τις σωληνώσεις του νερου.
ΥΓ Στο κυκλωμα νερού θα βάλω ενα αντιπαγωτικό για να μπορεί να κυκλοφορησει και νερο Υπο του μηδενος στο WIC...
Θελω απόψεις, συμβουλές και Κραξιμο.χιχιχ!!
εχω ξεκινήσει εδω και 2 βδομαδες και πηρα ολα τα πραγματα απο εξωτερικο σχετικα με το WIC. η διαφορά όμως με τα αλλα υδρόψυκτα συστήματα ειναι ότι δεν χρησιμοποιώ ψυγείο νερου αλλα ψυκτη νερού με κομπρεσορα στον πορτ-παγκαζ. ακόμα δεν το εχω τελειώσει αλλα είμαι σε καλό δρομο.. χ8ες εβαλα το WIC και τις σωληνωσεις-κολλαρα με την βοήθεια του ICEMAN στις βάσεις του WIC και την παραχωρηση του γκαραζ του... και παλι THX.....
και περιμένω να βάλω και τις σωληνώσεις του νερου.
ΥΓ Στο κυκλωμα νερού θα βάλω ενα αντιπαγωτικό για να μπορεί να κυκλοφορησει και νερο Υπο του μηδενος στο WIC...
Θελω απόψεις, συμβουλές και Κραξιμο.χιχιχ!!

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Mπραβο φιλε μου..Αν ειχες να μας δωσεις και νουμερα οσον αφορα την θερμοκρασια του αερα πριν την τοποθετηση και τωρα ,καθως και καποια συγκριτικη δυναμομετρηση θα ηταν πολυ καλυτερα και για εμας!
No matter what,F.I.A.T. will always be in my heart..

PERFORMANCE ADRENALINE EXPLOSION RACING CLUB
Just an SBG-GREEN Forced Air Induction System & 151.710km @1121kg (MOTtest)
- P.A.D.R.C
- Schumacher

Eδω διαφωνω..Πρεπει να σε ενδιαφερει ποσο κρυος ειναι ο αερας που φτανει στην πεταλουδα σε σχεση με ενα απλο IC οπως επισης και σε σχεση με πριν απο το IC ή WIC.

- iceman_n
- Τρέχω σε αγώνες.

- P.A.D.R.C
- Schumacher

Για θερμομετρο υπαρχει και αυτο το το τοπικ ..
http://puntoclub.gr/viewtopic.php?t=6316&highlight=
http://puntoclub.gr/viewtopic.php?t=6316&highlight=

- GRIGIO
- Schumacher

Παροχές κτλ?Ρυθμός ψύξης?Εχεις τέτοιες τιμές ώστε με πρόχειρους τ΄υπους να κανουμε υπολογισμούς?Θελουμε επίσης εαν υπάρχουν πάντα,διαμετρο σωλήνα στον εναλλακτη-ψυγείο .Αυτά είναι πάντως!!!!Ωραίος φίλε απλά προσοχή στην εγκατάσταση!Και μετά θα δεις που δουλεύει ο θερμοστατης,σε τι εύρος θερμοκρασίας κτλ.
ΠΑΤΡΑ----->
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
http://www.youtube.com/watch?v=HNFwzfgd ... annel_page
http://www.youtube.com/watch?v=KQ1Gmqw15qc
R.I.P Μέλε....
R.I.P Μητσάκο
- uno_turbo
- Νικολάκης

λογω απόστασης χρησιμοποιησα 8χιλ σωλινακι για να περασει απο την οροφή του ουνο..... μεσα στο μηχανοστασιο θα βαλω ρακόρ και θα βαλω μεταλικους σωλίνες (Stainless Steel Braided Hoses)
αντλία εχει παροχη 500λιτρα την ωρα....φιλε μου ρυθμό ψυξης δεν ξερω να σου πω σε BTU... χεχε
εκανα μια εξωμειωση σπιτι μου... το ειχα συνδεσει και δουλευε συνεχομενα για ωρες για να δω τιε αντιδρασεις του.. με νερο στους 2' εβαλα το πιστολακι να ριχνει 120 κελσιου στο ιντερκουλερ.. απο την αλλή εβγενε ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ.... για 5 λεπτα και το νερο πηγε στους 7 κελσιου. δν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα σε αυτο το κομματι....
το ενα αφτακι του IC δεν μπορουσα να το ακουμπίσω εκαιγε.... το σωμα ομως ηταν ακομα παγωμενο ακομα και 5 λεπτα μετα το τεστ....
πιστευω οτι το εφτασα στα ακρα του./...... γιατι 120 βαθμούς δν νομιζω να δεχτει το IC απο την τουρμπίνα!!!.....
αυτα!!
δεν χρησιμοπειω εναλακτη ψυγείο το ξαναλέω.....
και εβγαλα τον θερμοστατη για να κατεβαίνει το νερο ΥΠΟ τους 7 βαθμους.....
αντλία εχει παροχη 500λιτρα την ωρα....φιλε μου ρυθμό ψυξης δεν ξερω να σου πω σε BTU... χεχε
εκανα μια εξωμειωση σπιτι μου... το ειχα συνδεσει και δουλευε συνεχομενα για ωρες για να δω τιε αντιδρασεις του.. με νερο στους 2' εβαλα το πιστολακι να ριχνει 120 κελσιου στο ιντερκουλερ.. απο την αλλή εβγενε ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ.... για 5 λεπτα και το νερο πηγε στους 7 κελσιου. δν νομίζω να αντιμετωπίσω πρόβλημα σε αυτο το κομματι....
το ενα αφτακι του IC δεν μπορουσα να το ακουμπίσω εκαιγε.... το σωμα ομως ηταν ακομα παγωμενο ακομα και 5 λεπτα μετα το τεστ....
πιστευω οτι το εφτασα στα ακρα του./...... γιατι 120 βαθμούς δν νομιζω να δεχτει το IC απο την τουρμπίνα!!!.....
αυτα!!
δεν χρησιμοπειω εναλακτη ψυγείο το ξαναλέω.....
και εβγαλα τον θερμοστατη για να κατεβαίνει το νερο ΥΠΟ τους 7 βαθμους.....

- MichalisCorsa
- Νικολάκης

- UNOs TURBOs
- Νικολάκης